и сега ще пия едно хомеопатично плюс промивки със смрадлика. Дано да помогне, че направо ми иде да рева докато той яде.
А пък да се ходи всеки ден на плаж някъде другаде с градския транспорт ми се вижда много неудобно. Та въпросите ми са много май - наистина ли е толкова зле градския плаж? Вие къде ходите на плаж с бебоците? Ходите ли през седмицата някъде или само съботите и неделите извън града? Като гледам цените на квартирите и стаите под наем единственото разумно нещо, което ми хрумва е да наемем цял апартамент за цял месец, тъкмо може и още една приятелка да се навие, и да ходим само събота и неделя с татковците на плаж на Кабакум или както там се казва, пък през седмицата да се мотаем из морската градина.
Тъкмо ще можем повечко да се разходим с вас.
Нещо много сложно ми стана и като знам какви сме пътешественици и как стягаме багажа от сега за след малко чак не мога да повярвам на себе си колко се дво-три и петумя.

***Дописвам си - Снимките ви са прекрасни,ама то хубави хора няма как да излязат по друг начин 
Много радости и гордости да ви носи 

за темичката ,но ти си знаеш
Как бързо растат. 

. Само ходя и вдишвам дълбоко въздух, аз много трудно повръщам по принцип. Та като поспах малко повече и изпих два парацетамола, днес съм доста по-добре, дано да се е разминало само с това. Съни, май едно и също нещо сме карали. 

Бързо да се оправя баткото!
Радвам се, че почивката ви е била страхотна!

Е, как да не се разплачеш...
Ми добре си е наддал човека.
ейййй за първи път от не знам колко дни беше приятно прохладно и можахме да спим като хората. Благодаря за инфото за плажовете момичета. Май измислихме варианта, една приятелка каза, че има възможност да вземе двойна стая в една ведомствена станция в Св. Константин и Елена съвсем близо да Кабакум, така че май оставаме на този вариант. Ако всичко се нареди добре между 12-ти и 21-ви август ще сме там, така че се надявам да се видим с всички варненски мами и бебчета.
А ММ ми иде да го... не знам какво направя. Тъкмо намерих апартамент във Варна, който ще ни излезе 300 лв за целия август, което си е супер цена, и той взе да връща ръчката назад...ама билетите за автобуса до курортите били скъпи, ама щяло да ни омръзне цял месец, ама не се знаело дали той щял да може всеки ден да е с нас, че много изморителни задачи имали....все едно на мен ми е лесно с двете деца сама и то за цели 6 месеца. Мъжка му работа.
предполагам повече финансите го притесняват, които биха хвръкнали ама както и да е, щом не ни ще за цял месец си отиваме на курорт пък той, ако ще да идва, ако ще да не идва...уморения. 

А за гъбите не знам откъде се наместиха ама ми се реве като суче дреболинчо. Надявам се това хомеопатично и смрадликата да помогнат, че не ми се мисли.
Днес се събудихме около 10, но мен все още ме мъчи главоболие.
Преди малко пак голяма мъка докато я приспя.. направо не знам какво се случва... хем търка очите, хем не иска да спи - опъва се и това е. Иначе като заспи- спи спокойно, но преди това е някакъв ад, дано не се повтаря нощта.

То по това време и Блеккис ще е в района, та ще направим една голяяяма срещичка
Не му се ядосвай на мъжо, както ние не ги разбираме, така и те не разбират нас. Много обичам оная книга за капака на тоалетната чиния, има много реални случки и ясно се разбира как сме от различни планети 

Иначе е в състояние да посинее от рев 
Дано бързо се оправиш
Благодаря ви още веднъж за прекрасните пожелания за рождинния ден на Боян!

Боян заспа в 2 ч.,а сутринта Алина се събуди в 7ч.,та съм спала 5 часа само...Чистих,оправях от снощи каквото имаше,пералня успях да пусна,да метна дрехите....и към 10 часа излязохме.Разходихме се,минахме през пазара да си купя царевица да си сваря,че така ми се ядешеее,понеже е и пазарен ден днес,сдобих се и с много праскови,нектарини и други плодове и зеленчуци
Боян обаче не беше очарован 
Много е пораснала тя,много е хубава,тати от сега да мисли как ще я пази от "лошите" момченца
Само пускат в действие сълзите и...Хитрушки са си те.
Много да го нагушкаш и нацелуваш детето сега.
А ти дано бързо да се отъвреш от тия гадни гъбички! 
Сега и аз започнах да се чудя нормално ли е 

Ще чакам с нетърпение да я видя.
Като го знам моя как без ц*ца не може, не мога да си представя какво чудо би било да сме в подобна ситуация.
А какво стана с цистита, мъчи ли те още или вече се чувстваш по-добре?

Честити ви обеци.
Сигурно и аз бих се почувствала като вас, чувайки такива думи от устата на детето ми.
А реколтата ти един път! 

!