Ама каква буря от емоции е това бебе: то плаче ту тъжно, ту ядосано, ту се гушка в мен, ту ме блъска и ми се гърчи в ръцете
Заспа изпотена и уморена.....
И ако това ще те успокои - и навън е същата работа, не иска в количката, не иска да я нося, иска да върви детето. Понякога за да се придвижа, бутам силно количката напред и двете я гоним. Само си возя раницата с нея. Сега се чудя дали да не си купя един Макларън втора употреба, че това Макси Кози е голямо дърво и на раницата нещо не й хареса как вози
Ама след това още едно момиче ми го каза, тя не е циганка обаче и не знам дали може да й се вярва за такива неща 
Сладур, ами виж колко е яко така, като си измисли детето отговор на въпроса, развива му се въображението. Ники като го питат на колко е години и казва, че е на друго нещо
Миличкият ми Грахчолан, уж бил мързелив, уж не се въртял, уж...вече няма да го обиждам, че е "туфлечето на мама". 
Както и да е, повече няма да го мисля, че не си струва. Нали си уредихме местенце, 10 дена - 10, по-добре от нищо.
Пък и едно време Варна винаги ми е харесвала, и зоопарка, и аквариума, и делфинариума, и светещите фонтани, и планетариума....абе заедно с Кюстендил и Търново ми бяха трите готини градове. Та така, поизложи се нашия тати с доводите си, ама те мъжете понякога са такива. 

Вече има цели 6 зъба(2 отдолу и 4 отгоре).
Да не би зъби да я мъчат?
Да я нацелуваш миличката Зори от мен...Тя се е уплашила повече и от Коко сигурно
Не му се ядосвай на мъжа ти, сигурно не е зодия близнаци
Още си спомням като му предложих да си вземем куче тук от стопаския двор след като нашето почина, исках по-бързо да си намерим някое и да не е съвсем малко. И след три седмици се връща от работа и ми казва: Знаеш ли какво се сетих, можем да си вземем едно куче тук от двора
И то в морската, бях го приготвила вкъщи и след два часа още беше топличко. Не можах да повярвам, че това е моето дете
От мъничките бурканчета, де, но аз съм доволна, досега само по 2-3 лъжици си хапваше. И диня много харесва, въобще започва да се интересува от храната.

Моите спят обаче аз съм се 
цяла вечер не спахме,баткото пак го болеше коремчета,Плами и тя беше много кисела и почти не спа.През деня същата работа.Днес имаме час при друг лекар .Дано му поставят някаква правилна диагноза и да го излекуваме.
Как да кажа добро утро?! Като хич не е добро...
Даниел е с хрема, която се чудя какво да правя. Педи каза да пръскам физиологичен разтвор и давам Коризалия ли беше....
(още се чудя дали да го купувам) и да го наблюдавам. Ако има нещо - на преглед. Ама то ние в събота така или иначе сме на консултация. Миналия месец пак така 3-4 дни преди консултацията беше останал без глас(накрая се оказа, че е било от викане и му мина от нищото). Сега пък си мисля, че зъбоникненето има вина. А пустия му зъб и той не пробива!
А е толкова набол и изпъкнал, но венеца не се дава!
И детето кривоооо!
Приемам бабешки рецепти срещу хрема.
Еее онзи ден съм го оствила на пода, та да не падне да се удари - връщам се той изправен на леглото и се клати. Е да де, ама нали като не го издържат краката и ръцете и ще падне...
При следващото посещение до едното място го слагам в проходилката - пак от гледна точка за безопасност. Резултата - засили се и си удари ръчичката е масичката...
Оттогава не ходя по нужди..
Да нагушкаш Зори. Толкова мило ми стана като те прочетох как се молила за бебе. Много ме разчувства.
снощи направи три крачки сама в леглото до като си го обикаляше това дете вярно ще проходи в най скоро време .

Поздравления за изяденото количество пюре от Стела! 
Ех, Варна..., как я обичам... И мене ме стана яд, че няма да останете цял месец... А от Аладжа манастир още ми кънти в ушите онази приятна успкояваща музика, нищо че съм ходила там преди години... Това е балсам за душата... И моят племенник така се моли все още за бебенце, милинкия ми той, също като Зори. Много са сладки душичките, да им се неначудиш какви неща им раждат главиците понякога.

Тази нощ беше просто разкошна. Успях да се наспя, събудих се преди детето, без болки в главата, направих кафенце и тогава Ая даде знак, че е будна. Поиграхме, пояде малко и сега почива, че след това мисля да стягам количката, бебето и майка му и към парка
... току виж е прояла и повечко
Вие предобедно ли сте в морската?
За пишканията попитах, защото и Ая прави по около 5-7 пиш на ден, та се чудя не е ли прекралееено малко
Въпреки че се поти обилно все пак се притеснявам малко