Октомврийското дете на морето дупе ще пече!

• 40 966
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
Влизам в новата тема да ви се отчета от моите прегледи покрай цистита и да ви порева малко! Ако искате, ме скролнете,че......то няма изход от пложението ooooh!
Откриха ми ешерихия коли 10/5 и клебсибела и от антибиограмата са излезнали едни препарати, нито един от които не е съвместим с кърменето! И какво прайвам аз сега-отбивам! А бебето доста суче напоследък, и то нощно време. Денем вода не пие, през 2 часа се оводняваме с кърма! не могааааааа

Привет Деси,
Моля те да ме извиниш, че пиша без въпроса да е отправен към нас. Разбирам предизвикателната ситуация, в която се намираш. Ако желаеш можеш да ми се обадиш на националния телефон на ЛЛЛ 0888 555 385 и да обсъдим лекарствата, както и варианти за отбиване, ако това действително се налага.  Иви   bouquet

Привет! Вече се свързах с консултант тук, обсъдихме всичко! И да отбия и да не отбия, най-големият кошмар е сега:пия вече лекарствата, сложиха ми и първата венозна инжекция.Бебето реве,аз рева и се чудя какво ще стане,ако му дам да суче поне веднъж ooooh! Ама каква буря от емоции е това бебе: то плаче ту тъжно, ту ядосано, ту се гушка в мен, ту ме блъска и ми се гърчи в ръцете Cry Заспа изпотена и уморена.....

Ох,аз май много ви натоварих! Грижете се за себе си,момичета Hug
Ако имаш нужда от каквото и да е (било за изчистването на лекарствата или друго) сме насреща тук или отделно, както предпочиташ. Скорошно оздравяване!   bouquet

# 121
Хариелка, и ние сме така  Crazy И ако това ще те успокои - и навън е същата работа, не иска в количката, не иска да я нося, иска да върви детето. Понякога за да се придвижа, бутам силно количката напред и двете я гоним. Само си возя раницата с нея.  Сега се чудя дали да не си купя един Макларън втора употреба, че това Макси Кози е голямо дърво и на раницата нещо не й хареса как вози  Mr. Green

Съни, как успяваш, бе момиче. Аз до 10 само да си приготвя багажа за разходка не мога, да не говорим за чистене след гости. Страшна си. Между другото, понеже веднъж беше питала за червено конче дали слагаме, оная циганка, дето исках да й подаря Хоук-а ме пита защо не съм сложила червено конче, а пък другата циганка, на която ако имах още един Хоук и на нея бих подарила, та тя каза, че като е със сини очи детето не могат да го урочасат. Оф, какви глупости пиша  Joy Ама след това още едно момиче ми го каза, тя не е циганка обаче и не знам дали може да й се вярва за такива неща  Mr. Green

Марси, ми то е за това албумчето, да се пълни с красота и да прелива отвсъкъде, кой би се оплакал от много снимки на прекрасни бебета. На който не му се гледа винаги може да ...  Mr. Green Нищо де, аз понеже съм "хакерче" и ги видях в сайта на Соня  Mr. Green

Звездичке, чакаме те. Ама не си е дообмислил добре доводите мъжът ти, че на кой може да му писне да стои един месец на море  Mr. Green Ама е по-добре май да се възползвате от двойната стая. Няма да губите време в път, сутрин направо цоп на плажа, да ви видя ще издържите ли цял месец  Mr. Green

Деси, кефиш ме, успяваш да се справиш с нещата, не ти потъват лесно гемийките. Браво на вас с Юлката  Hug

Ивета, две години и три точки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Сладур, ами виж колко е яко така, като си измисли детето отговор на въпроса, развива му се въображението. Ники като го питат на колко е години и казва, че е на друго нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 122
Здравейте милички, ще ни приемете ли в клуба на каскадьорите?  Cry Миличкият ми Грахчолан, уж бил мързелив, уж не се въртял, уж...вече няма да го обиждам, че е "туфлечето на мама".  Embarassed Ама само не разбрах как така вместо на двете килимчета до леглото той намери на паркета да тупне. Чух го чак в кухнята през хола, уж Зори го наглеждаше. А тя така се притесни, че се е ударил, и така се разплака за него, миличката ми тя. Та нямах много време да се тръшкам, трябваше да успокоявам и двамата. Голяма съм уфсъ.  Embarassed Whistling
А ММ явно иска да ме докара до пристъп на бяс или не знам той какво да си изкара. Следобяд моля ви се ми звъни, бил видите ли обмислил ситуацията и да съм му дала телефона на брокера. Ейййй, така го насолих. Късно е чадо. Той брокера няма само нас да чака, че и да го вържа човека за среща при условие, че нашинкия не е съгласен. Естествено, че му казах, че отпада уговорката. Сетил се сега нашия след дъжд качулка. Не можел да обмисли нещата само за 5 минути в междучасието. Еми ние нали от 3 седмици все за това говориме.  #Cussing out Както и да е, повече няма да го мисля, че не си струва. Нали си уредихме местенце, 10 дена - 10, по-добре от нищо.
Много-много ще се радвам да се видим във Варна, тъкмо и с Блекчето ще се засечем.  Grinning
Деси, дано по-бързичко се оправиш ти и после да си продължите доволно да си се кърмите.  Hug
Хариелка, и дано при теб този ревлив лекящ се период да премине по-бързичко.
Малеее, ннннн, ти направо ме разби с тази статия.
Зелда, абе ние с ММ и двамата не сме кой знае какви любители на морето. Аз обичам да ходя де, но обикновено след първата седмица ми поомръзва и за да издържа повече обикновено трябва да има и пътешествия някакви. Не съм от хората дето могат 2 седмици да се въртят от гръб по корем и обратно на плажа. Но с децата в Морската със сигурност мога да изкарам повече и от месец, особено с вас  Hug Пък и едно време Варна винаги ми е харесвала, и зоопарка, и аквариума, и делфинариума, и светещите фонтани, и планетариума....абе заедно с Кюстендил и Търново ми бяха трите готини градове. Та така, поизложи се нашия тати с доводите си, ама те мъжете понякога са такива.

# 123
Добър вечер LaughingАз моите деца току що ги сложих по леглата и сядам да ви видя LaughingПосле ще правя обяда за утре,докато си гледам сериала LaughingСпи ми се,ама нали съм инат,ще правя супата от сега,че утре няма да има време,днес Алина едвам издържа,щеше да умре от глад детето LaughingНооо,до 1  и 30 ще гледам да си легна,че децата утре най-късно в 8 и 30 ще са будни. Mr. Green
След обяд ходихме пак на разходка,ходихме на кафе,децата играха...Прибрахме се в 21 часа Laughing Ядоха и подред на номерата в банята,та току що най-сетне УЖ заспаха Laughing

Смуси,видях и аз снимките на Миа във ФБ.Много е пораснала,много е хубава и нежничка! Heart Eyes
И наистина доста закачлив поглед има малката маймунка Grinning

Оооо,влязох да ви се похваля...и пак забравих,днес също щях да се хваля,ама..Алина има още 2 горни зъбчета toothВече има цели 6 зъба(2 отдолу и 4 отгоре).

Хариелка,дано скоро мине този период и Елиза да се успокои! PraynigДа не би зъби да я мъчат? Rolling Eyes

Зелдичке,може и да е вярно да ти кажа Mr. GreenАз пък съм чувала,че хората със сини очи урочасвали най-много. LaughingАз обаче на Алито от време на време си й  слагам червен конец...Ама скоро май не съм Laughing
Хаха,а моят син...Последните няколко седмици казваше,че е на тли и ние много му се смеехме и го карахме да го повтаря,та явно му втръсна на детето от нас и сега като го попиташ на колко години е и казва "на много" или "питай мама" Crossing Arms Mr. Green

Звездичке,не си "уфсъ" Laughing,на всички ни се е случвало.Нормално е да стават и такива инциденти,децата стават все по-пъргави и активни...Важното е,че нищо му няма на Грахчо! WinkДа я нацелуваш миличката Зори от мен...Тя се е уплашила повече и от Коко сигурно ConfusedИ Боян така писна веднъж,когато падна Алина,та се чудих кой да успокоявам по-напред ConfusedДано няма повече такива каскадни номера!

Айде,отивам аз да се оправям,че....Лека нощ! Hug

# 124
Е, Звездичке, не се е изложил, значи добре ви познава. На мен представата за плаж си ми стои още от детството като най-прекрасно нещо  Mr. Green Ама и аз съм от хората, дето могат много да изкарат от гръб по корем с една-две три-пет книги  Embarassed В клуба на каскадьорите май всички членуваме  Hug
Ама тя ведомствената оферта само 10 дена ли била  Crossing Arms Не му се ядосвай на мъжа ти, сигурно не е зодия близнаци  Mr. Green Моят е дева и докато ги обмисли нещата от всички страниииииииии  Tired  ooooh! Още си спомням като му предложих да си вземем куче тук от стопаския двор след като нашето почина, исках по-бързо да си намерим някое и да не е съвсем малко. И след три седмици се връща от работа и ми казва: Знаеш ли какво се сетих, можем да си вземем едно куче тук от двора  Mr. Green Twisted Evil

Аз забравих да се похваля, днес Стела хапна за обяд малко повече от половин бурканче пюре  Party И то в морската, бях го приготвила вкъщи и след два часа още беше топличко. Не можах да повярвам, че това е моето дете  Flutter От мъничките бурканчета, де, но аз съм доволна, досега само по 2-3 лъжици си хапваше. И диня много харесва, въобще започва да се интересува от храната.

Съни, каква супа правиш, какво слагаш? Ех, какъв инат, равна нямаш. Аз отивам да спя, утре ще готвя и ... мия чинии Whistling  Mr. Green Бях заспала като приспивах Стела още в 8, мъжът ми идвал да ме види и каза, че аз съм спяла като пън, а Стела до мен още се въртяла  будна Mr. Green и се събудих преди малко, хапнах за втори път и сега отивам да къпя Ники и да спя ... за втори път тази вечер   Blush

# 125
Зелдичке,аз повече стоя,за да мога да си гледам сериала,отколкото заради въпросната супа Mr. GreenАма си намирам оправнадия за пред ММ Laughing
Правя картофена супичка с малко сиренце и морковче,малко лук и мъничко краве масло.Боян я обожава,надявам се и на Алинка да й хареса,ама на нея ще й отделям без сол и подправки,на него му слагам сол.И аз обичам такава супа,ама в тия жеги нещо.... Laughing
Браво на Стела,че си е похапнала днес Grinning

Аз забравих да кажа,че Алина днес през половин час имаше някакъв плод в ръцете и къде го изпускаше и губеше,къде го ядеше,но...Определено съм доволна,щото все пак си похапна мъничко.Изръфа бая бананче,после и праскова яде,пъпеш яде...След вечеря й дадох и парченце диня...Дано да обича плодове,дано,дано! Praynig

# 126
  • Куциндрел
Пу, Йоан се събуди по никое време, от 2 часа го гоня да го приспивам.... Сега съм го оставила в леглото да си играе. Crazy Дано скоро да заспи, че и аз след него....

# 127
Я и аз да се присъединя среднощно към Цеца.  Grinning Моите спят обаче аз съм се  Shocked та реших да се поровя из нета за тия гъбички, че направо не знам. Идваше ми с глас да рева тая вечер като яде Коко и сега направо ме е страх да се събуди милинкия, че ще иска да суче.  Confused А иначе гледам на всяко мърдане едва ли не да му предлагам, че той нали е зяпчо.
Оххх, Съни, то вярно, че все някога щеше да стане. Зори като падна нямаше 7 месеца и ревах сигурно повече и от нея. Сега хладнокръвно приех нещата, че трябваше и двамата да успокоявам ама още ми е криво. След малко като си легна ще я нагушкам от теб. Милата ми тя. Толкова много си го искаше и си го обича тоя Грахчолан. Ние понеже много се утуткахме с "правенето" му  Mr. Green и тя един ден влизам - и я гледам застанала под домашното олтарче дето й го подариха кръстниците и се моли "дядо Боже, Богородице, пратете ни бебенце, моля ви!" Оххх, и сега ми се насълзяват очите като се сетя. Та рекох на ММ "давай да се захващаме сериозно, че на детето му се изчака чакалото".  Mr. Green
Зелда, и моинкият е дева.  Mr. Green Да го у мислителя. Аз затова съм му толкова ядосана, че тая оферта е само за 10 дни и ще платя почти 2/3 на цената на месечния наем. Да не говорим, че 200 лв за бензин за 30 дни ми звучат по-добре отколкото за 10 дни и можехме да се разходим до Калиакра, Балчик, Черноморец, Аладжа манастир.  Twisted Evil А на Зори и Коко съм сигурна, че щеше да им е супер цял месец с всички вас в Морската. То не е зор всеки ден човек да виси на плажа. Пък и не е като да няма какво да се прави във Варна. Ама спирам вече да го мисля, че няма смисъл да се ядосвам на мъжките простотии. Нали децата ще имат някаква морска почивка, другото не е толкоз важно.
Сладки сънища и спокойна нощ на всички!

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 03:25 от Zvezdichkova

# 128
  • Куциндрел
Добро утро.
Едвам гледам.
Звездичкова, не се ядосвай, всяко зло за добро. Дано хубаво да си изкарате във Варна. Поне Аладжа манастир може да посетите, ама трябва да попиташ какъв е транспорта до там. Да похваля една кръчма в Св. св. Константин и Елена - казва се "Марина" и се намира до спирката/обръщачката на автобус номер 8. Ако отидеш там си поръчайте пърленки. Това са най-хубавите пърленки в целия свят. Mr. Green За гъбичките - ти ходи ли на дерматолог? Можа да има някой илач, който е съвместим с кърменето.
Петкова, явно нашите маймуни ще стават електротехници.  hahaha
Хариела, дано си преборила вируса.

Котките са обърнали хола с главата нагоре. Явно и те не са спали, имали са котешки драми. Сега се чудя дали да ги подпукам с наядените салфетки или да се направя на ударена. Ох, изчезвам да храня и приготвям Йоан за разходка. Смятам да бутам количката навън и да дремя.
Лек ден.

# 129
Вчера щях да се гръмна #2gunfireцяла вечер не спахме,баткото пак го болеше коремчета,Плами и тя беше много кисела и почти не спа.През деня същата работа.Днес имаме час при друг лекар .Дано му поставят някаква  правилна диагноза и да го излекуваме.

Звездичке,теб съм те пропуснала с болежките,но неволите ти покрай морето изпъкнаха.Да се изчистиш по-бързо,аз със баткото бях лепнала гъбички -ужасно е Hug
А за Грахчолинчо не се коси случват се и такива работи колкото и да им треперим-аз Плами на морето я спасих от единия край на леглото,но тя се хвърли буквално на другата страна и цоп на земята.

Хубаво качих снимки в фб,но поне да ги бях споделила Mr. Greenголяма съм птица,а хотела е в Обзор от веригата Сол https://www.facebook.com/sol.luna.bay
А този на който мислим да ходим края на август и има забавления и за по-малки деца е тозиhttps://www.facebook.com/pages/Apolon-Complex/103311973052270
Браво на Стела и Алина,все така с мерак да си хапват.Моята мишка само да види че някой яде и почва да си иска амамам Laughingна баща си ще прилича.Но пък почти нищо не качва-по 200 гр на месец.
Честити обички на Елиза,ние май пропуснахме момента или поне така си мисля,понеже не търпи вече ни очила ,ни шапка.Но  ще го мисля...
Ставам да оправям децата да не закъснеем за прегледа,а следобяд мама ще идва на гости да ме отмени малко и ще отворя албумчето да гледам снимки на красиви бебоци.
Хубав и прохладен ден!

# 130
  • Варна
 ooooh! Как да кажа добро утро?! Като хич не е добро...  Whistling Даниел е с хрема, която се чудя какво да правя. Педи каза да пръскам физиологичен разтвор и давам Коризалия ли беше....  newsm78 (още се чудя дали да го купувам) и да го наблюдавам. Ако има нещо - на преглед. Ама то ние в събота така или иначе сме на консултация. Миналия месец пак така 3-4 дни преди консултацията беше останал без глас(накрая се оказа, че е било от викане и му мина от нищото). Сега пък си мисля, че зъбоникненето има вина. А пустия му зъб и той не пробива!  #2gunfire А е толкова набол и изпъкнал, но венеца не се дава!  #Cussing out И детето кривоооо!  #Crazy Приемам бабешки рецепти срещу хрема.
iveta76 видях ви снимките! Изглежда много сте се забавлявали - и вие, и децата. Чудесно е. Дано и следващата ви почивка е такава.
Ceca след тази безсънна нощ, дано поне Йоан бъде благосколонен към теб и ти се отдаде възможност да поспиш с него.  Wink
Zvezdichkova а такаа. Коколинския се оказа бърз. Нищо, важното е, че е добре. Падания и удряния май се очертава още да има. Като го гледам моя как се изправя за къде що хване и после като пате се клатушка и сяда(пада на дупето) си мисля, че е неизбежно да не се удари някъде. Може би ако не ходя до ВЦ-то е възможно...  newsm78 Еее онзи ден съм го оствила на пода, та да не падне да се удари - връщам се той изправен на леглото и се клати. Е да де, ама нали като не го издържат краката и ръцете и ще падне...  #Crazy При следващото посещение до едното място го слагам в проходилката - пак от гледна точка за безопасност. Резултата - засили се и си удари ръчичката е масичката...  ooooh! Оттогава не ходя по нужди..  Joy Да нагушкаш Зори. Толкова мило ми стана като те прочетох как се молила за бебе. Много ме разчувства.  Heart Eyes
zellda и мен понякога ме изумява малкия и се чудя това той ли е, но с пюре никога не ми се е случвало. Последно правих бебешки кюфтета, които пожънаха голям успех и пъпеша - много се хареса също.

# 131
Здравейте момичета тази сутрин се върнахме от Батак вчера закарахме децата , че имаме доста работа да свършим с ММ а и едно самостоятелно гости трябва да направим .

Дарина веднага позна двора и чистия въздух така се смя като го видя , че аз направо останах така  #Crazy снощи направи три крачки сама в леглото до като си го обикаляше това дете вярно ще проходи в най скоро време .

не съм ви чела , сега се връщам назад
Ивета писах ти на лични дано си го получила  Hug

# 132
  • Sofia
Здравейте, мамета!
Цеца, преборих го вируса, той беше от тези, които минават за 24 часа Слава Богу. Ужасно е да си недоспала, ако можеш след обяд да полегнеш с Йоан ... или много се надявам...  Grinning

Петкова, дано хремата на Дани да е от зъби. Ех, как искаме за всичко да обвиним тези зъби, ама по-добре.

Зелда, снимките с кошницата са направо върха! Ей, така им се наслаждавах. А ти си много хубава, има страхотен чар в теб, не само на тази снимка съм го забелязала.  Hug Поздравления за изяденото количество пюре от Стела!  smile3501

Съни, браво на Алинка, че си хапва така сладко плодове. Това е много много хубаво!

Свм, ами ще се конкурират Дарина и Алина коя първа ще проходи.  Laughing Laughing

Иветка, дано да му минава на баткото този корем, че се измъчи детето. А с какво изобщо го лекуват? Хубаво място сте си избрали за почивка отново. Тези оферти от колективното пазаруване ли ги взимаш?

Звездичке, нищо му няма на Коколински, ти си знаеш, ама е гадно де...  Wink Ех, Варна..., как я обичам... И мене ме стана яд, че няма да останете цял месец... А от Аладжа манастир още ми кънти в ушите онази приятна успкояваща музика, нищо че съм ходила там преди години... Това е балсам за душата... И моят племенник така се моли все още за бебенце, милинкия ми той, също като Зори. Много са сладки душичките, да им се неначудиш какви неща им раждат главиците понякога.

Варненската  бебешка дружина е страхотна! Ще ги изям всичките!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние излизаме.

# 133
  • Нейде из лудите гори...
Хоп да се включа и аз докато беба спи  Heart Eyes Тази нощ беше просто разкошна. Успях да се наспя, събудих се преди детето, без болки в главата, направих кафенце и тогава Ая даде знак, че е будна. Поиграхме, пояде малко и сега почива, че след това мисля да стягам количката, бебето и майка му и към парка  newsm08
Браво на всички смели бебета, правещи самостоятелни крачки. Моята кокона не иска да се движи, когато я държа за една ръка, но хвана ли я за двете и направо търчи  Mr. Green Та ще я видим докога ще я бъде тая  Whistling
Зелдичка, Стела е момиче с характер, ще яде когато тя сметне за нужно  Mr. Green Пък и щом манджата й е харесала, повтори я докато свикне, че това е ядене и се насища от него , знам ли  Thinking... току виж е прояла и повечко  Wink Вие предобедно ли сте в морската?
Съни, как така й избиха изведнъж 6 зъба на Али. То не е изведнъж де, но ми се струва все пак бързичко, браво на детето.  Heart Eyes За пишканията попитах, защото и Ая прави по около 5-7 пиш на ден, та се чудя не е ли прекралееено малко  newsm78 Въпреки  че се поти обилно все пак се притеснявам малко  Rolling Eyes
Деси, поздравления , че държите фронта, ако не друго поне Юлката ще забрави за нощното кърмене  Wink

Желая ви приятен ден и разходки слънчеви и прохладни  Mr. Green

# 134
Здравейте!
Не съм ви чела назад, че нета на Глобул се оказа голяма пре....
Като свършат 500 мб на бърза скорост, скоростта пада до толкова, че нищо не може да заредиш освен страницата на глобул да си купиш още, а уже не ограничен  #2gunfire
Ще се разправям с тях като се прибера в София!
Сега седнах на едно заведение с нет, но батерията на лаптопа ще падне всеки момент.
Искам да ви питам, възможно ли е от зелени чушки Яна да получи газове. Вчера й дадох за пръв път и се спука да пръцка и плаче  Sad

Общи условия

Активация на акаунт