Октомврийското дете на морето дупе ще пече!

• 40 970
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
  • Нейде из лудите гори...
Анбибиан, не знам дали е от чушките, но ако не си давала нищо различно, като нищо може и от тях да е. Ая няма подобна реакция след пипер  Peace Какво стана с изследванията? Казаха ли ви резултати?

# 136
  • Пловдив
Привет,мили момичета  Hug Hug Hug
Чета ви редовно,но все не остава време да се включа...
Звездичке,не се притеснявай за Коколинчо,още падания ще има,важното е,че нищо му няма  Mr. Green Благовест от известно време е в серия  Mr. Green Първо падна от леглото докато ММ уж го гледаше  Twisted Evil После се заби в холната масичка и малко си посини окото  Mr. Green На другия ден докато дядо му го наглеждаше,катапултира от кукуто  Mr. Green Баба му пък го защипа с една щипка за биберони  Mr. Green А,бе какво да ви кажа,милото ми детенце...  Mr. Green Сега пък кашля,ама тук на чистия въздух бързо ще се оправим  Heart Eyes
Съни, много зъби таз Алинка-Малинка,бе  Mr. Green Да я нацелуваш  Hug
ЦВМ, чакаме в най-скоро време да похвалищ Дарето,че щъка  Mr. Green
Анбибиан, чушка още не съм давала...  newsm78
Иветка,много хубаво сте си прекарали  Hug Дано открият проблема при баткото и бързо да му мине на детето  Praynig
Деси,бързо да се оправяш  Hug
Зелда,прекрасна реколта имаш  Mr. Green  Hug

# 137
Здравейте!Ние си направихме сутришната разходка и се прибрахме преди около половин час.Децата се заиграха,а аз чакам да стане време за обяд,че да ги храня и да ги слагам да спят,че да си свърша работата на спокойствие.
Алина нощеска беше доста кисела и почти не сме спали ooooh!Не знам зъби ли я мъчат,какво ли,но направо ми разказа играта....То не беше реване,мрънкане,въртене,сука през половин час,а това не се е случвало от мнооооого отдавна...Не знам какво й стана.Днес обаче е добре,даже спа половин час по време на разходката.

Хаха,Звездичке,много мило ми стана. Heart EyesЕх,тая кака Зори колко си го е чакала този Грахчо!

Иветка,много неприятно! SadДано да открият какъв е проблема при баткото и скоро да се наредят нещата и да не се мъчи детето! PraynigХотелите изглеждат страхотно,има един свободен апартамент за 3 човека в този комплекс Аполон,та се чудя да запазвам ли..... LaughingЩе говоря с ММ и довечера ще го измислим.

Петкова,дано бързо да му минава хремата на Дани Praynig,може и заради зъбчето да е!

Марс,как бързо... LaughingПървите 2 зъба избиха в началото на април,после още 2 излязоха в края на май...И от вчера има още 2. LaughingТя все така по 2 ги вади...А за пишкането,тя и Алина горе-долу по толкова пъти пишка на ден,поне толкова напишкани памперси сменям,де...Може би е нормално,но няма нужда от притеснения според мен! Peace

Анбибиан,аз ти казах,че е така тоя интернет,мен сега супер много ме е яд #Cussing outАма тва е положението Twisted EvilДано на Яна скоро да й мине коремчето! PraynigМоже и от чушките да е било,ако не си й давала друго ново нещо...

Сийн,ти с този Балкан направо си ни заряза тука в жегата нас Crossing ArmsЧакам вече редовни включвания PeaceИ снимки на Благовест за компенсация Wink Mr. Green

# 138
  • Варна
Ммм чудничко.. Тъкмо си дописах поста тази сутрин и детенце се събуди. Викам си много е топличък я термометъра в действие и - 37.5  Shocked , след 1 час - 38.  #Crazy Хайде при педи, че така ми е най-сладко да я посещавам когато няма часове и трябва да ни вмести някак, два дни преди консултацията ни .  ooooh! Прегледа го - гърдите и гърлото са спокойни. Каза жената "най-вероятно са зъби, като гледам са пред избиване".  Прибрахме се и викам преди да се приспим пак да проверя - 38.4...  Cry Ееее, ама все си мислех, че нещо ще ме пропусне - първо колики, после притеснения покрай алергии, после хемоглобина, сега зъбите...  ooooh! Оная акушерка от родилното ще излезе права, нали ми каза "спокойно, майче, първо за коликите, после зъбите и така докато стане на 20г."  newsm78

Впрочем имали сме месечинка днес(ами как да се сетя за нея?!) - да ви е сладко!    

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 14:55 от Petkova

# 139
  • Куциндрел
Петкова, честита месечинка. Дано Дани скоро да свали температурата. Hug

# 140
  • Пловдив
Петкова, честита ви месечинка   bouquet  bouquet Бързо да се оправяте  Hug
Съни, пращам ви хлад от време навреме,ама не знам дали пристига  Mr. Green Реванщирах се и със снимки  Mr. Green
Лелеее,момичета,ама наистина бебоците ни са най-най-май прекрасните  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Влюбена съм във всички  Hug Hug Hug

# 141
Петкова честита месечинка и дано не си ми се смяла много ooooh! , но така е като ми е пригрял мозъка от жега и задачки

Сийн друго си е на хлад и аз снощи спах с юргана а сутринта в 6ч. си тръгнах от Батак с един стар анцуг умрях от студ

Звездичке милата Зари и Катя и така като е ядоса Дарето и се кара ама като стане нещо тя първа почва да плаче  hahaha

Аз тръгвам на зъболекар после на лекар  ooooh! нещо го закъсах с кръста и с червата много ме боли корем от два месеца и вече взех да се притеснявам , а по лошото е , че вдигам Т което за мен е много странно  newsm78 какво ли ще излезе не е вирус със сигурност и честно да ви кажа си ме е страх  Shocked

# 142
  • Варна
Петкова, честита месечинка. Ей, измъчи го шошко това зъбче . Време е вече да пробие, че да си отдъхне малчо, че и ти.

Звездичке, голяма умница си имаш ти. Винаги така да се сбъдват молитвите и!

# 143
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

Сигурно сте ни позабравили, ама с такава нередовна майка.... просто нямам време за нищо, а темата я минах по диагонал и едва ли ще успея да отбележа всичко, но каквото помня.

Хепи, честита количка. Да я ползвате дълго и на Хриско да му е все така комфортно в нея.

Съни, честити ви още 2 зъбчета. И браво за хапването на плодове.

Сийн, заряза ни ти нас, и ти завиждам... нека наредим нещата с ремонта и ти идвам на гости.

Звездичке, значи все пак Коколично си е шавливко... моя дундьо и за секунда не го оставям сам, че е голямо шило.

Петкова, бързо да се оправяте. Моя Ивко и той от вчера вдига темп. Казаха, че гърлото е леко зачервено и ни изписаха един билков сироп. Ама аз набеждавам зъбите, че са сринали имунитета и за това се е разболял. Всеки момент чакам първите 2 резеца и дано с тях всичко отшуми, че много се мъчи милия.

Деси, сигурна съм, че Юлето ще си засуче като по учебник. На теб кураж и търпение.

Ивета, дано при баткото не е нищо сериозно и скоро забрави за болките в коремчето.

.....хубава вечер милички, ставав, че болничкият Ивко ревна

# 144
  • Куциндрел
Бре, Йоан за първи път яде плод сам. Купих му едни сини сливи и сега смуче половината от една слива. А те са леко кисели, но пък щом му харесва.... Явно освен, че му харесва вкуса, му харесва това, че може да си чеше венците с тях.
Пепи, скорошно оздравяване на Ивко. Hug

# 145
Здравейте и от нас!

Петкова, честита месечинка! Дано да не вдига повече температура!

Всички болнички да оздравяват! Hug

Ние да се отчетем от консултация +100 гр, +3 см или беше сме "колосалните" 4980-5000 гр и 66 см. Едно малко комарче си отглеждам.

Сеса, Миа обожава да яде сама плодове, а и другите неща де, от 2 дена все иска сама да се храни, което означава ужасно мазане, но я оставям да ви кажа

# 146
  • Варна
От няколко дни давам варена царевица на Кико, ама направо с кочана  Laughingл Ей, няма такова щастие - стиска си го с ръчички и гризка. В началото си мислех, че по-скоро ще му е чесалка, но той доста "професионално" си го изгризва. Зрънце не остава. Laughing
Смуси, добре е наддало детето. Дано така да върви   bouquet

# 147
CVM, дано всичко е наред с теб!

nnnn, даде ми страхотна идея за царевицата, тези дни ще опитам и аз, че Миа е фен на самостоятелното хранене!

# 148
  • Варна
nnnnn oooo ние такава царевица ядохме преди 2 седмици. И оттогава редовно си хапваме = голям кеф. Не съм ли давала видеоотчет?
Момичета, благодаря за пожеланията и стиснатите палци. Следобед бяхме с 39 градуса  #Crazy .
Не знам как устисках, но не дадох температуропонижаващи. Следих през няма и час и викам, ако след малко не е по-добре вадя Нурофена(че такова имам) и след малко пак така. Изсмуках къде що има с прахосмукачката(всъщност нямаше кой знае какво) и сега спи. 
А аз лягам при него и си пожелавам на сутринта да сме се озъбили. Mr. Green

# 149
  • Нейде из лудите гори...
CVM, как си? Какво каза доки? 
Пепи, наскоро си мислех за теб, как сте , Ивко ползва ли жабока все още? Дано скоро да му избият зъбчетата и да се успокои детето  Praynig
Смуси, ама Миа, си е супер . Ако това ще те успокой е по-висока от Ая  Wink Аз почвам да си мисля, че е добре за тях, че един ден няма да имат проблеми с килограмите  Mr. Green
Съни, те наистина не са избили бързо. Ето , че започвам да вярвам на оная приказка "то от страни расте бързо"  Crazy
Звездичке, за да не се повторя с успокоителните думи, ще ти разкажа, че Ая днес за втори път скочи от гърнето си. Ама това , от което скочи днес е по-ниско от гърнето  на първия й скок. Днес само си поплака, а миналия път освен че плака много, си беше разбила устичката и беше тип Анджелина Джоли, устата й се напълни с кръв и аз представа нямах ( и все още нямам) как да я изплакна  Cry Събори си една сувенирна ръбеста статуетка на крака и се посини  Confused През ден се случва нещо подобно, мила Wink А за на Зори молитвата... дано все така да й се сбъдват желанията  Hug

Днес реших да си направя спагети за вечеря ( доста нетипично, обикновено лятото много рядко готвя) и си викам ще ги направя така, че да дам на Ая да пробва. Намислено - сторено. Без сол, соса беше само от дядовия доматен сок, пипер , морков и лук. Да обаче доматения сок е леко пикантен, да не кажа си е направо лют  Wink Въпреки това сипах на Айчето една паничка и й я дадох. Моето дете е фенче на лютичкото  Mr. Green Mr. Green Изяде голяма част от манджичката, като на няколко пъти чак си всмука спагетите...Добре, че бях седнала, че щях да падна.  Crazy Crazy Облиза си пръстите. Дано само утре да не й пари на дупето  Praynig
А сега изядох цял шоколад...  Blush Blush Blush Не разбрах кога свърши  Blush Blush Blush А който ме знае от оня ден правя упражнения...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт