А за Т до 38 нали уж няма нужда да се дава нищо?
За зъбите - ще имате, не бой се - никой не е останал без зъби. 
аз един месец чаках, ти пк два
дано всичко е наред при теб, че днес, докато ми слагаха едната венозна инжекция, влезна гин. при акушерката да и съобщи за "онова момиче със серията спонтанни аборти", че накрая и открили някакъв вирус, засягащ мозъка, лаймска болест и инфекциозна мононуклеоза 
много обича да яде това дете. на дължина е поникнала с 0,5 см
добре де, вчера я мерихме 30 минути след обяда и, та може и да и приспадна 200 гр.
беше каша с ябълки и банани и си личи, че са плодове, а не сокове. ще му сложа лъжиа-две кис. мляко или ще спра да го поръчвам 
А за Т до 38 нали уж няма нужда да се дава нищо?
, сега тъпча трета чушка с ориз и омазвам клавиатурата 

Значи Ая е фенка на ред хот чили пепърс 
Чакам вече редовни включвания
И снимки на Благовест за компенсация
Аз си предложих помощта, а пък никаква ме нямаше
Той Ники едва си хапва така от кочан, постоянно мрънка, че му се цапат ръцете. Не знам защо е такава госпожичка

Не стига кашлицата,ами вече и сополи имаме
Прибрахме се,за да отидем на лекар...Слава Богу гърдите са чисти и сме само със сиропче и капки за нос
Как се мъчи само с това запушено носле,не може и да суче,на всичко отгоре и зъб му никне и картинката е просто... 

Петкова, ммм ... вкусно... 

Днес е доста топло,но въпреки това си направихме сутришната разходка.
Дано да ни хареса!
Честита му 9-та месечинка,малко на патерица! 
Обаче доста променен ми се видя...Пораснал е много! 
Бързо да му минава и на Благовест!
И зъбчето да не го мъчи много и да излиза бързичко!
И обеците са много хубави и много й отиват!
Приятно изкарване на Кюстендил и дано да има кой да ти помага,че мъничко да си починеш и ти!
Ооо,честита 10-та месечинка на прекрасната Елиза! 
Какво стана вчера?Лекаря какво каза?
А ние се отказахме от Китен,резервирахме на Созопол.Да ти кажа,аз питах в темата за Китен за хотел "Каменец",но ми казаха,че бил на много шумно място и не било подходящо за семейства с малки деца...Обаче Шеметчето не спомена за такова нещо и не знам дали е вярно...Иначе казаха,че и плажа не бил хубав,другия бил по-добре...

Макар че...не винаги е точно така
Стига с тия каскади вече!Дано няма повече инциденти,макар че то точно в тоя период... Трябва май-май да свикваме 
Какво става с тях,никаква не се вясва тук.А за Алина,притеснявам се като всяка майка
после като се огледах къде се събуждам разбрах , че не съм
спрях да пиша мерих си кръвното 90/70
викам си ще колабирам няма никой сама съм вкъщи направих си веднага солен айран изпих една кана хапнах и пак си легнах малко ми се размина след още час сън и отидох до личния , но се оказа , че всеки петък бил първа смяна аз естествено го знам това , но не знаех , че сме петък
върнах се вкъщи та сега да си допиша поста много ми е лошо много ми се върти главата кръвното ми е все така
а не е толкова топло на слънце не съм стояла и вкъщи и в колата бях на климатик ама както и да е стига съм ви занимавала в понеделник ще ходя пак на обед съм и на зъболекар .
веднага си е увеличила дозата храна добре и се отразява селото
в креватчето си правила вече крачки сама без да се държи та за това детето така решило , е утре ще проходи 

и не сложих нищо...