Приятен отдих при баба и дядо.
За кръвното, понеже и аз съм с такова редовно, и 80 / 60, че и надолу, да ти кажа моя "лек" - двоен чийзбургер с кола 

честно да си кажа почва да ме хваща страх отивам за двоен чийзбургер с кола

Хубаво да си починете на Кюстендил 
Браво на нея, пък и чудесни мерки има 

Надявам се да не ми се обидиш за мнението 

Както и да е... сега тъкмо заспа, като се прибере баща й , ако не е ококорила очи, ще я будим да я водим на люлки, че не ми се играе посреднощите.
Цял следобед кореспондирам с някаква си Кристина амазонска и служител на банката. В един момент бях пред нервна криза , защото тоя стол ми беше наистина необходим за след месец - когато ще пътуваме, а те ми обясняват, че ще разполагам с парите си след 2 седмици
И ако тогава поръчам, със сигурност няма да пристигне на време.
предпочитам да е до 18кг 

Нацелувай го от нашето семейство 
Приятно кюстендилстване
Иначе като падне така, че да не се чувствам добре... изяждам един шоколад набързо и се наливам с вода или айран
Дано вече си по-добре и да не се повтаря.
Хареса ли и на Кали в Търново?
Ама знам,че сьомгата е тежка като за първа риба,трябва да е някаква бяла риба
Ще видя какво има на различноте фирми и ще преценя
Бях си поръчала един часовник и за малко големи проблеми да имам
Ние също си търсим столче,така че и аз ще се възползвам от отзивите
Инъче ни подариха едно на чиполино от 9-18кг,не е лошо,но е толкова голяма,че Благовест се губи в него и нещо не му пасва 

Понеже много се точеше на чашите ни да провери какво има вътре и му дадохме да близне. Такава физиономия направи....
Намръщи се, но после пак налиташе. Не му дадохме повече, но ни стана толкова смешно.
Можеш спокойно да я караш още с кошницата за кола. За подправките - аз слагам на Йоан по малко магданоз или целина. Забелязах, че в ДК, от която поръчвам, слагат във всяко ядене по една подправка. Най-често е магданоз.
.

.
. Особено в жегите нито ми се готви нито ми се чисти 

. Лек и приятен прохладен ден 

И се сърди като не й дам, разбира се не давам, затова вече и не пия бира пред нея 
За стриптизьор имам нещо в предвид, ще се опитам да се свържа с една приятелка и ще пиша
Браво за гърнетата не е толкова трудно нали?
Вярвате ли ми щях да падна. Очаквах повече "ентусиасти" в тая тема, ама не... явно не случих. Тук в темата си имаме доста бебоци , ползващи гърнето , сигурно имат някакви "свръх сили" , че да чаткат за какво иде реч
) . Четох нейде , че храните, които събирали молци били здравословни, ама кои са те - не знам, само за червен пипер се сещам

а и ми прави впечатление, че не ни замря темичката, както някои други, което много ме радва 
Докторът каза, че това генетично заболяване, за което се съмняваха, го няма и няма смисъл да правим изследване
Каза също така, че такива деца родени с ниско тегло може да наваксат до 3 години и до тогава според него не е логично да се прави нищо. Той е на мнение, че Миа е едно здраво дете
Няма как да ти покажа какво е, ама по-просто не може да бъде, има си капак и това е. В началото дупето й хлътваше, но сега вече е ок. Можеш да пробваш Миа, докато избираш гърне
Но не смятам, че е нужно кой знае какво цукало
Много се радвам, за това което е казал доктора. От кога говоря и аз , че Миа си е супер. Поне се поуспокой малко, нали?
Приятна разходка
момичета 
и нашето гърне е най обикновено на Чико за 9 лв. от бебешкия мол
кръста продължава да ме боли , но мисля че с едни курс Милгама нещата ще се оправят . Много ми е приятно , че сме толкова задружни