Октомврийското дете на морето дупе ще пече!

• 40 973
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
Честита месечинка на Елиза    bouquet  Приятен отдих при баба и дядо.

Като видях колко имам за чистене и веднага ми се приспа, ама докато се проснах на леглото и Стела се събуди.

свм, аз чушките ги изядох, за вечеря ще има зелен боб  Mr. Green Много ме разсмя каката, дано наистина утре да проходи Дарина. Е тя на практика, щом прави крачки сама в кошарката, значи си ходи  bowuu За кръвното, понеже и аз съм с такова редовно, и 80 / 60, че и надолу, да ти кажа моя "лек" - двоен чийзбургер с кола  Mr. Green Може и от Бургер Кинг  Mr. Green Или бисквити с шоколад и кола  Mr. Green Не знам къде бях чела и вярно ли съм разбрала, обаче въглеродния диоксид помага на кислорода да достигне до клетките, нещо такова, моля да не ми се смеете, защото отдавна го четох, едно лято като бях станала 43 килограма и в жегите се свличах по улиците, веднъж дори и гърч получих, при това вкъщи. Хапвай повечко, сигурно и ти си не повече от 43 килограма и бързо да се опрвяш Hug

Петкова, ще пробвам да забъркам и аз нещо, но тя Стела и вчера и днес хапна по почти 50 - 60 гр пюре на обяд  Crazy

Съни, съвсем ме зариби с тая супа, оше утре ще пробвам. И с пюрето, радвам се, че ги споделяте, защото мен хич ме няма с манджите. и нашият батко е така с плодовете, вчера му давам праскова и той, докато отхапва с физиономия на полуотвращение ми поставя условие: като изям тази праскова и ще ми дадеш нещо шоколадово  Twisted Evil Mr. Green Дано да си изкарате страхотно в Созопол. Значи Алинка - Малинка - Ягодка - Къпинка вече ходи, много е бърза, все така да е първа във всичко  Simple Smile

# 166
еее Зелда и тук ли ми пролича че съм една 40 кила  Mr. Green а да знаеш , че и зелен боб обичам само гледай да не изядеш и него  Mr. Green , а за яденето уж от обед не съм спряла да ям ама нищо не се получава  ooooh! честно да си кажа почва да ме хваща страх отивам за двоен чийзбургер с кола  hahaha

искам да питам някой въвел ли е риба и ако има такива с готово пюре ли го направихте ли домашно приготвена риба и какво риба е подходяща за тази възраст

Смуси какво стана на прегледа пиши , че те мисля  Hug

# 167
Здравейте, момичета!
Ние снощи благополучно се прибрахме от Търново! На Кали много добре и се отрази пътуването и аз се разнообразих.
Смуси- чудесни мерки има Миа, дано все така да продължава, стискам ви палци за прегледа, пиши как е минал Hug Praynig
Хариела- Честита мемсечинка на Лизи Hug Хубаво да си починете на Кюстендил Hug
CVM- тия дни все си представям Дарето как влиза " на собствен ход" в кабинета на педиатърката Grinning Браво на нея, пък и чудесни мерки има Hug
Петкова - мерси за идеята за кюфтенца, ще взема скоро и аз да спретна нещо подобно, да се разнообрази детето и да видя дали ше и хареса ooooh!
Съни-така както разказваш, Боян мног одобре си е изкарал празника Peace
CVM- аз въведох риба по препоръка на педи на 10 навършени месеца. Направих го с готово пюре на Плазмон сьомга със зеленчуци. Те са едни мънички -80 грамови бурканчета. Цяло изяде наведнъж, то освен риба има и картофи иморкови вътре. Педи каза да давам риба веднъж седмично, та за утре съм и купила сьомга със зеленчуци, но на Гербер, че тия пюрета на Плазмон са мног осъкпи. Продават се по две в пакетче и т острува 6 лева и стотинки, та едното пюренце ти излиза три лева и нещо. Ама ги имаме, защото свекърва ми и ги донесе. Домашно приготвена риба още не съм далала, но следвашия път като си направим за нас скумрия на скара, мисля да и дам мъничко да си хапне.
Сийн- пожелавам на Благовест скорошно оздравяване Hug
Деси- чудесно е, че за сега се справяте с Юлето, стискам ти палци скор ода си напълно здрава и този проблем да е зад гърба ти Hug
Звездичкова  - а мъжът ти е просто за  #2gunfire #Cussing out Надявам се да не ми се обидиш за мнението Hug
Това е за сега от нас с Кали. Към 19 ще излезем на разходка и навън се каня да и давам кус-кус с краве масълце и сиренце и мъъъничко захар. Дано и хареса.
Приятна вечер на всички Hug

# 168
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета - кокичета  Grinning
Айчето преди малко откърти НАЙ-НАКРАЯ! Днес просто е по краткотрайния сън и това е ... 2 пъти по 30 минути, нищо не успях да свърша, даже я вързах в количката докато се къпех на отворена врата и й пеех, за да е спокойна   Animal Snail Както и да е... сега тъкмо заспа, като се прибере баща й , ако не е ококорила очи, ще я будим да я водим на люлки, че не ми се играе посреднощите.
Днес голяма простотия стана с тоя amazon.co.uk. вчера си поръчах стол за кола, погледах си профила в банката - дръпнали ми сумичката за стола, а от амазон ми пращат съобщение , че не са получили плащане  doh Цял следобед кореспондирам с някаква си Кристина амазонска и служител на банката. В един момент бях пред нервна криза , защото тоя стол ми беше наистина необходим за след месец - когато ще пътуваме, а те ми обясняват, че ще разполагам с парите си след 2 седмици  smile3511 И ако тогава поръчам, със сигурност няма да пристигне на време.
Сега като се поуспокоих минавам на вариант Б. Като ми върнат запорираните пари ще си купя стол от тук, та търсенето продължава . Яд ме е само, че за тези парици, няма да си намеря това , което исках и ще трябва да направя компромис.. Предложете столчета , от които сте доволни до 250лв.   Thinking предпочитам да е до 18кг  Whistling
Какво е мнението ви за подправките в бебешката храна? Слагате ли?
Деси, хубаво е да се стряскаме - вярно е. Ще видим обаче кога ще се наканя и аз да ида на преглед , че май и през гастро трябва да мина, с тия свирепи нередовни болки в корема  Blush
Сийн, дано Благовест скоро да оздравее  Praynig Нацелувай го от нашето семейство  Heart Eyes
Хариелка, честита месечинка на прекрасната Елиза с обеци  Heart Eyes Приятно кюстендилстване  Mr. Green
СВМ и аз съм с ниско кръвно, миналата година на едната консултация като ми го мериха беше 70/40 и акушерката се хвана за главата. А аз не се чувствах да ми е зле  #Silly Иначе като падне така, че да не се чувствам добре... изяждам един шоколад набързо и се наливам с вода или айран  Peace Дано вече си по-добре и да не се повтаря.
Петкова... ще пробвам кюфтенцата и аз... най-вероятно на есен, че хич не ми се върти около печката... Зелда... с тия манджи дето ги споделяш, бъди в готовност да се завъртим из селото  Mr. Green Браво на Стелинка , че хапва... направо си е за БРАВИСИМО!  Hug

# 169
  • Пловдив
Тони, добре завърна ли се  Hug Хареса ли и на Кали в Търново?
Свм,аз мисля да въвеждам тези дни, с готово пюре  Peace Ама знам,че сьомгата е тежка като за първа риба,трябва да е някаква бяла риба  Peace Ще видя какво има на различноте фирми и ще преценя  Rolling Eyes
Марс,и на мен ми се е случвало това с нашите смотани банки  #2gunfire Бях си поръчала един часовник и за малко големи проблеми да имам  ooooh! Ние също си търсим столче,така че и аз ще се възползвам от отзивите  Grinning Инъче ни подариха едно на чиполино от 9-18кг,не е лошо,но е толкова голяма,че Благовест се губи в него и нещо не му пасва  Embarassed
За подправките - слагам копър и магданоз понякога,друго не съм пробвала,но ми се иска  Grinning
Благодаря ви,че ни мислите  Hug Hug Hug
Ох,много ми е готино вкъщи,така ми беше домъчняло  Blush
Хариелка,приятно прекарване и честита месечинка на Изи   bouquet

# 170
Петкова- и аз ще пробвам кюфтенцата, много апетитни ми се струват, после ще споделя отзиви:)

MarsssikA - http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.198/01.198.200/m.257/ Това е нашето столче, не е скъпо, но сме много доволни. Подходящо е и за по-дълъг път, защото има позиция и за почти легнало положение. Нали ходихме до София и на Крис му беше много удобно.

За подправките - не съм му слагала и аз все още, но и аз се интересувам останалите какво и по колко слагате.

И аз да попитам: С какво мога да разнообразя попарата и това, че съм въвела глутен, означава ли, че кус-кус мога да предлагам с нов зеленчук на обяд например или трябва да мине пак седмица? Дали ме разбрахте, че малко бъркано го написах.....?

Подготвям моминско парти и търся стриптизьор във Варна, ако имате предложения, ще се радвам, да споделите:)

И да се похваля:) - като ви чета за гърнетата, реших на майтап и аз да сложа Крис и се оказа, че много му хареса и сега си го ползваме.

Хайде, лека от мен

# 171
  • Куциндрел
Добро утро.
Вчера Йоан опита бира. hahaha Понеже много се точеше на чашите ни да провери какво има вътре и му дадохме да близне. Такава физиономия направи.... hahaha Намръщи се, но после пак налиташе. Не му дадохме повече, но ни стана толкова смешно.

Марсика, малката може да кара в кошницата за кола още доста време. Те са до 13 килограма. Хубавите и надеждни столове за кола са около 500-600 лева. Crazy Можеш спокойно да я караш още с кошницата за кола. За подправките - аз слагам на Йоан по малко магданоз или целина. Забелязах, че в ДК, от която поръчвам, слагат във всяко ядене по една подправка. Най-често е магданоз.
Тони, добре завърнали се.
Честита месечинка на Елиза.

Лек ден ви желая. Hug

# 172
  • Някъде там
 Добро утроо  Hug.
Отдавна не съм писала  Blush
Честита месечинка на приказната Елиза   bouquet
Пожелавам на всички болнички бързо да оздравяват  Hug.
Марси И аз бих ти препоръчала да изчакаш защото това е едно от най важните неща за които трябва да се отделят повечко парички. Но ако си решила сега да купуваш ти препоръчвам да се разходиш до магазин Сладури там има голямо разнообразие от столчета и хем ще можеш да слагаш Ая да видиш дали ще и е удобен че и това е мн важно. Магазина се намира от кафе Казабланка надолу към ритуалната зала в нея улицата е. Иначе ето едно столче за 250 лв. http://sladurite.com/product/4170/stolche-za-kola-moova-cosatto-oranzh.html но колко е надеждно немога да ти кажа. Успех  Hug
Зелда Ама страшна реколта си имаш.  Mr. Green.
Като видях колко имам за чистене и веднага ми се приспа
Joy Joy Joy. Особено в жегите нито ми се готви нито ми се чисти  Mr. Green
Тони Много хубава разходка сте си направила браво  Hug
Съни Пожелавам ви да си изкарате една незабравима почивка  Heart Eyes
Петкова Дано повече да нямате Т Hug
 Хайде чао засега от мен  Hug. Лек и приятен прохладен ден   bouquet

# 173
Guten morgen  Mr. Green Mr. Green
Благодаря за предложенията за столчета. Елица, като цяло се колебаех точно между това Косато и Бритакс Еклипс. След като амазон ми спъна покупката на Бритакс, май си е знак, че нашия стол е Косатото, ще разгледам още, има време и да помисля, а ако успея да накарам ММ да отделим още 100 лева ще вземем и Бритакса, само дето както не съм суеверна, много се влияя от подобни "знаци" та ще видим какво ще излезе най- накрая  newsm12
Цеца, Айчка пие и обича бира, също като майка си  Mr. Green Mr. Green Давала съм й да пробва и физиономията й хич не е намръщена, ами направо се "озверява" за още  hahaha hahaha И се сърди като не й дам, разбира се не давам, затова вече и не пия бира пред нея  Joy
Силви, според мен можеш да дадеш всякакви макаронени  Peace За стриптизьор имам нещо в предвид, ще се опитам да се свържа с една приятелка и ще пиша  Wink Браво за гърнетата не е толкова трудно нали?
В този ред на мисли да се пооплача ли , да споделя ли... хаха Оня ден писах в темата за приучването на гърне и там 95% от момичетата ме обвиниха, че съм била амбициозна майка, на която амбицията й е едва ли не абсурдна. Не можело 8м бебе да изгражда навици  ooooh! ooooh! Вярвате ли ми щях да падна. Очаквах повече "ентусиасти" в тая тема, ама не... явно не случих. Тук в темата си имаме доста бебоци , ползващи гърнето , сигурно имат някакви "свръх сили" , че да чаткат за какво иде реч   rotfImao  Mr. Green
За подправките аз много обичам да слагам на всяка манджа  Mr. Green Та на Айчето съм й слагала вече копърче, магданоз, чубрица, червен пипер, оня ден със спагетите хапна малко куркума и майорана,босилек,мащерка, джоджен , абе като цяло давам й . Мисля, че освен солта, може да се избягват по-силни, дразнещи стомаха подправки - като черен пипер ( веднъж и такова й дадох  Blush ) . Четох нейде , че храните, които събирали молци били здравословни, ама кои са те - не знам, само за червен пипер се сещам  Mr. Green

Хайде, желая ви прекрасен уикенд Simple Smile
  Nature Partly Sunny  grinning039 1swing family

# 174
MarsssikA - eeeeeeeeeeeeeee, как може да си тоолкова амбициозна  Grinning

Прави впечатление, че за някой или за повечето майки (нали всичко знаят:)) това, което не е според техните виждания и мнение е най-погрешното и неправилно. Всеки сам си преценява кое, кога и колко за неговото дете. Мен това ми харесва в нашата тема. Толкова сме различни и толкова възпитани и приемаме и чуждо мнение. Имаше едно изключение и честно казано не ми беше приятно да се включа. За гърнето - аз си мислех след годинката да започна, но сега съм много доволна, че опитахме и продължавам. Относно навиците - определено могат да се изградят такива. Аз не очаквам от Крис като усети, да вземе гърнето и да си събуе гащичките, но се вижда, че разбира какво се случва, защото не иска да стои след като си свърши работата.

И да внимаваме с амбициите:)

# 175
  202uu  Silvi
И аз много се радвам на момичетата в темата...  Hug

# 176
  • Някъде там
Хахаха и от мен   202uu Силви
 Наистина тук всички момичета сте много готини  Hug  Hug  Hug

# 177
И аз много ви се радвам  bouquet а и ми прави впечатление, че не ни замря темичката, както някои други, което много ме радва Hug

Благодаря за стиснатите палчета Hug Докторът каза, че това генетично заболяване, за което се съмняваха, го няма и няма смисъл да правим изследване newsm44 Каза също така, че такива деца родени с ниско тегло може да наваксат до 3 години и до тогава според него не е логично да се прави нищо. Той е на мнение, че Миа е едно здраво дете Heart Eyes

Марс, странна реакция на тази майки в темата наистина...аз не съм взела на Миа гърне, защото не знам дали има толкова малки, но трябва да разгледам. Вашето какво е?

Лек и приятен ден! Ние ще ходим на разходка с още едно бебе и с една бъдеща майка Grinning

# 178
Смуси, нашето гърне е най-обикновено 5 левово гърне от Кауфланд.  Peace Няма как да ти покажа какво е, ама по-просто не може да бъде, има си капак и това е. В началото дупето й хлътваше, но сега вече е ок. Можеш да пробваш Миа, докато избираш гърне Wink Но не смятам, че е нужно кой знае какво цукало  Peace Много се радвам, за това което е казал доктора. От кога говоря и аз , че Миа си е супер. Поне се поуспокой малко, нали?  Hug Hug Приятна разходка  Hug Hug

# 179
  202uu момичета  Mr. Green и аз споделям вашето мнение и Дари сяда на гърне и си върши работата просто е въпрос на време да осъзнаят точно какво става за сега за мен е случайно попадение , но то така се почва и с Катя правих по същия начин за това и свалих памперса на година , а на 1, 5 година и махнах и нощния  Naughty
Марс пусни темата за гърнето любопитно ми е  Mr. Green
Смуси чудесна новина браво  Hug и нашето гърне е най обикновено на Чико за 9 лв. от бебешкия мол
Благодаря ви , че ме мислите днес съм определено по добре Т нямам от какво е получих и аз не знам  newsm78 кръста продължава да ме боли , но мисля че с едни курс Милгама нещата ще се оправят . Много ми е приятно , че сме толкова задружни  Hug

да кажа и за рибата педи каза , че мога де е въведа вече каза да купя бяла риба и с картофено пюре да и го предложа , но това ще стане като си е взема , че на Батак риба няма  Mr. Green
за подправките нищо освен копър и магданоз не давам Марси като те чета ми идва куража  Mr. Green аз се притеснявах и си мислих изброените от теб подправки да ги дам след година  newsm78

да кажа и за кекса питах педи и тя каза , че може да се дама без проблем като се махнат белтъците на яйцето и се прави с кисело мляко аз и направих на Дарето надробих и го в АМ и много и хареса реакция нямаше та тези които са по напред с захранването може да пробват педи каза че содата за хляб и бакпулвера не пречат

за друго не се сещам по късно пак ще се включа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт