Петъчна: 13

• 4 011
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
Тройкаджийка.  hahaha

Някой нагоре каза 13...  Laughing

Мерси за визуалните материали, Тумбе, не е зле детето, ама ... малко детски вид сякаш има?  newsm78

# 31
  • Ænima/Albuquerque
Ма. Ебаси!  Crossing Arms

# 32
Сарказъм, не са ти секси щот не си ги гледала и на мен така докато не ги поразгледах...трябва да се добие впечатление инак са просто мъжленца с хубави тела и муцунки....

ПП НИКИ САМО ТАКА ИЗГЛЕЖДА, НО АЗ СИ ПАДАМ ПО ТАКЪВ ТИП МОМЧЕНЦА...ХЕМ МЪЖЕ, ХЕМ НЕ СЪВСЕМ....

# 33
Сарк Патън-Лоу, не псувайте в час, моля, ще ни заключат в класната стая.  Joy

Тумбс, мързи ме да гледам, ще ги чакам да ми почукат на вратата и да ми се представят лично кои са и какви transferable skills имат.  Mr. Green

# 34
  • Ænima/Albuquerque
Сарказъм, не са ти секси щот не си ги гледала и на мен така докато не ги поразгледах...

Туй си е за оная тема, да?  Flutter

По повод 13-ката. Мне, мерси съм. Единствения ми допир до цифрата е рождената дата на пУлвината ми.
Оказва се, че съм на принципа "Джоуи не дели храна", та моя пУлвин никоя няа го пипне с мое знание и в мое присъствие. Еле па едните му части!  Mr. Green

# 35
Естествено. И аз така, но включително без мое знание и присъствие - също не.  Mr. Green

# 36
Сарказъм, не са ти секси щот не си ги гледала и на мен така докато не ги поразгледах...

Туй си е за оная тема, да?  Flutter

Е, тази, онази тема, аз споделих с кого искам тройка, а па съм и по темата...тамън свръхестествена съм...гледайте си работата'начи..... Laughing Laughing Laughing Wink Whistling

# 37
  • Ænima/Albuquerque
Естествено. И аз така, но включително без мое знание и присъствие - също не.  Mr. Green

О, ама разбира се! Разбира се! Дума да няма. hahaha

гледайте си работата'начи..... Laughing Laughing Laughing Wink Whistling

Дуре.  hahaha

# 38
 Wink Днес тези, утре ще са други, ех въображение и мечти - безплатни и неограничени.... Heart Eyes

# 39
  • Ænima/Albuquerque
Лумбо, к'во приказваш?  hahaha
От това, което разбрах, си права иначе.  Mr. Green

# 40
ми права съм я...я колко убавци има на хоризонта.... Wink Party Crazy

# 41
Това им е хубавото, Тумбс.  Heart Eyes

Саркс, какво ми саркаш?! Ти за обезоръжаване на любовница не си ли чувала? За гащи със СОТ, патент на наш кадър? С ток, бодлива тел и аларма? Амаха!

# 42
Моето си е мое и не бих го разделила с никоя.
Обаче се замислих нещо... Thinking
То едното викане в някои случаи, неволно може да доведе до другото викане Mr. Green
Примерно в случай на тънки стени, отворени прозорци, на открито, на купон или други ситуации с повече хора наоколо...и други подобни случаи.

# 43
Аз ще ходя да се утешавам насън в прегръдки на чужди мъже...шшшт тайна, бе.... Laughing Stop Ай лека, свършиха ми цигарите.... Naughty Heart Eyes

# 44
  • Ænima/Albuquerque
Примерно в случай на тънки стени, отворени прозорци, на открито, на купон или други ситуации с повече хора наоколо...и други подобни случаи.

Ааа, да, да. Редовно палят цигара и околните... панелки, тухли, къщи...  Mr. Green

К'во, бе Ники, ся и да го вардя ли? Ай сиктир!
КазАла съм: Ку прайш нещо, глей никога да не разбера!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт