32СОУ

• 16 439
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
и ние се записахме 5 клас в 32 СОУ.Идваме от провинцията и чух мн добри отзиви за това училище..Ще бъдем в 5 Е клас,ако има мами с деца в 5 клас там нека да пишат.Още незнаем кой ще ни е класен,изобщо нямам никакво инфо общо взето..Поздрави!!

# 16
Имаше ли приемен изпит за 5-ти кл. или приемат ако има свободни места, или приемат всички

# 17
Имаше ли приемен изпит за 5-ти кл. или приемат ако има свободни места, или приемат всички

Няма приемен изпит,след 4 клас.Приемат според подадените документи.Винаги има свободни места,защото деца се местят.
Не съм сигурна дали приемат всички,по скоро не.

# 18

Няма приемен изпит,след 4 клас.Приемат според подадените документи.Винаги има свободни места,защото деца се местят.
А какъв е критерия? По ред на подаване на документие или ...? На мен ми казаха - ако има свободни места.
Как става и какво да направя и кога да го направя, за да влезем?

# 19

А какъв е критерия? По ред на подаване на документие или ...? На мен ми казаха - ако има свободни места.
Как става и какво да направя и кога да го направя, за да влезем?
mery_reportery вече се е записала,може би има по-конкретна информация.Пиши и лично съобщение или отиди направо в училището при зам.директорката за 5-7 клас.

# 20
kassii писах ти на лични,но да кажа и за другите-критерият е по ред на подаване на документи-ние ги подадохме раничко и във всички училища в които бяхме подали ни приеха.Дъщеря ми не е пълна отличничка,така че това не е основен критерий,разбира се не е и слаба ученичка де.Та така-колкото по рано толкова по-добре. #Crazy

# 21
kassii писах ти на лични,но да кажа и за другите-критерият е по ред на подаване на документи-ние ги подадохме раничко и във всички училища в които бяхме подали ни приеха.Дъщеря ми не е пълна отличничка,така че това не е основен критерий,разбира се не е и слаба ученичка де.Та така-колкото по рано толкова по-добре. #Crazy

newsm10  Успех!
По лични наблюдения и дечица с недобро поведение не записват.

# 22
  • София
и аз се интересувам за прием след 4 клас, моля те да споделиш по кое време си подаде документите?

# 23
и аз се интересувам за прием след 4 клас, моля те да споделиш по кое време си подаде документите?
По принцип е редно да е след края на уч. година, НО аз смятам да звънна към Февруари. ...

# 24
Здравейте ! Искам да попитам, някой знае ли дали има прием след 8-ми клас ? Аз сега съм в 8-ми и искам да знам дали мога да се преместя . Благодаря предварително ! Simple Smile

# 25
Някой може ли да сподели какво е нивото на английският след 7 клас Praynig

# 26
  • София
Някой може ли да сподели какво е нивото на английският след 7 клас Praynig

Ако има мами на деца от училището (след 7 клас), споделете мнения. Как е нивото на преподаване на английски език. А атмосферата? Доволни ли сте , че децата ви учат там? Затруднени сме в избора на училище и много разчитаме на вашите мнения?

# 27
Откъде намират пари за непрекъснати ремонти в 32 СОУ, за другите училища в района няма

# 28
Откъде намират пари за непрекъснати ремонти в 32 СОУ, за другите училища в района няма

Участие и печелене на различни конкурси за финансиране.В близост 18-то и 134-то също извършват ремонтни дейности с цел подобряване условията на работа и учение.

# 29
  • София
Но ремонтите не могат да променят отношението, което не е на ниво  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт