Отговори
# 555
добър вечер от мен
Стискам палци на всички със скорошни трепети и чакаме хубави новини Simple Smile
Аз днес цял ден почивам,че снощи до 1 4аса имах гости.За пръв път баща ми дойде на гости в нас и ми беше доста притеснено но мина добре.
за Т. ние също нямаме климатик така че ще се гледаме по голи баджаци. А и нас като малки да не би да са ни гледали на климатици пък сме оцелял.Не че ако имах нямаше да го ползвам но ще се справим и без него  

# 556
Специално за Бюти - днес на лекцията на която бях педиатърката, която я водеше каза, че последните изследвания показвали, че децата, които до 6-месечна възраст са отглеждани с домашен любимец в дома, страдали по-рядко от алергии. Wink

За температурите ни казаха - между 18-23 градуса в стаята
между 18-19, когато спи бебето
при къпане с 2-3 градуса по-висока температура (това обаче било за зимата)
За лятото каза без климатик в стаята, колкото може по-хладно да поддържаме, но каза, че много деца се гледат без климатик и нищо им няма.
Облеклото в тези жеги каза да е по възможност само памперс, най-много и боди.

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 21:05 от Михи

# 557
Оо, Михи мерси  Hug
тъкмо и кумата ми прати тази статия - http://jenite.bg/%D0%95%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B … 575_i.202383.html

Михи, ти ще идваш ли на мелбичка в четвъртък  Hug този път ще си затворим устите с мелба и ти ще говориш повече  Embarassed hahaha

# 558
Ох.. точно мелба.. с моето бебе-слонче.. Ще видя - за сега нямам други планове, така че ще дойда, но само ще гледам и ще преглъщам гладно  Mr. Green

# 559
Кики е юлско бебе и е гледана без климатик и нищо охлаждащо.Е,не е останала наполовина нито нещо й е станало.От втория ден вкъщи я изкарваме навън,а вътре спеше голичка,само по памперс.
Памперси съм взела 1-ка на dm,просто защото бяха малък пакет,да не ме е яд за в болницата.Ако нещо не са читави ще ми носят.
Аз нали нямам никакви вълнения свързани с бременността  Sad днес хванах една пенсионирана акушерка от нашия вход на къс пас да я поразпитам дали ми се е смъкнал корема и женицата каза че е  Grinning .Питах я и какво значи мека и скъсена шийка и каза,че ако нямам болки нищо не значи.
Комшиите пък ми направиха "комплимент" че не съм се държала като повечето бременни превзето - не съм се държала за кръста като ходя,вървяла съм си нормално а не като пингвин,не съм си галела корема постоянно,не съм въздишала по бебето  Rolling Eyes И взех че се замислих кое от двата вида поведение е по-нормално.Дали е добре че не мога да се поглезя и полигавя?! И дори не мога да се усетя че съм бременна и да се порадвам.Чета ви и ви се радвам как се вълнувате и нямам какво да напиша защото не чувствам и половината ентусиазъм на повечето от вас Tired
Утре трябва да си взема изследванията и се подсетих от вашите коментари,иначе нямаше и да се сетя.Просто ми дотегна всичко да ми е трудно,да съм сама,да няма пред кого да се наплача и да си позволя да см слаба...
Помрънках си... и уж поолекна.
Може ли някой да ми даде снимката да ви се порадвам на придобивките,хем да взема и идеи за стаята,че нашата засега е само боядисана и подредена колкото да посрещне бебе на първо време,но има нужда от още доизкусуряване.

# 560
Цоп, пльос, ей ма на.  Whistling  Joy

Ивка, тука съм. Бейбито не ражда днес и утре. Докторът ми е в отпуска, от четвъртък може, но като цяло, съм го поръчала, живот и здраве август. Желанието ми е да не родя по термин или след това, но не и по- рано от две седмици преди термин.
Радвам се, че си по- добре. Стискам палци да са идеални тоновете, за да може да се доносите и вие повече. Simple Smile  fingerscrossed

smile3532 Вярно взехме да се дебнем. Simple Smile

перфектно седалищно предлежания  rotfImbo

rotfImbo rotfImao Това звучи уникално. tayra, миличка днес се сетих за теб. Сестрата на мъжа ми роди миналият септември. Също беше без екип и пак седалищно бебче. Отиде в Окръжна (там си беше избрала да ражда) и им обясни ситуацията. От там й дадоха ден за секцио. С това искам да кажа, че това, че си без избор на екип не означава, че трябва да чакаш да ти изтекат водите. Иди и поговори в болницата, в която си решила да раждаш. Това е само съвет. А и като те гледам каква си мераклийка да раждаш вече, аз все се моля да устискам до средата на деветият, но  smile3506 НЕ по- рано. За мен е важно бебчо да е доносен добре. Simple Smile Там, си кажи всичко, те ще те преценят. И най- важното, кажи си термина по цикъл, демек 15- ти, а не някакъв си там, какъв беше неофициален термин, който ти е на лентичката. Това е важно !!! Но според мен го направи. Simple Smile

eli4ka666, и на мен ми каза педиатърката да й се обадя в деня на изписването, за да дойде. Simple Smile

foriy13, честита годишнина !!! Само да те попитам, какво има в тази обменна карта, че на мен док по ЗК ми каза, че не ми трябвало такова чудо. Simple Smile

emi_v, наистина са малко 100 грама за този период, но щом док не вижда нищо страшно, значи просто ще сте около 3 кила и толкова. Няма лошо. Да е жива и здрава, това е най- важното. Simple Smile

belverde,  Shocked #Shocked Вярно ли ще влезеш в това на изписването, или аз нещо не съм разбрала ?!? За това имам няколко месеца да почакам. Simple Smile

Браво на всички мами, които днес се отчетоха с добри резултати от прегледи и тонове.   bouquet Simple Smile

На мен в момента климатика ми е на 26 градуса и пак ми е леко хладно, но и предните дни ми беше на 26, даже го местих на 27- 28. Simple Smile

Адски ми е некомфортно нощем от два месеца. Страшно много ме боли тазобедрената става. Просто е ужас. И аз да се оплача нещо. Като казвам, боли ме, местя се през час на различни страни, и адски боли.

Въпрос!!!
Аз не съм си купила стерилизатор. Толкова ли е наложащ ?!? Не, че ми се свидят 50 лева, но на това нещо хич не му обърнах внимание. Няма ли друг начин за стерилизиране или утре, като ида за столчето за кола да си купя и такова чудо ?!?

Спирам до тук, че започнах да правя конкуренция на Шех. Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора. Ааа, страшни сте- признавам ви !!! Шапка ви свалям. Simple Smile

# 561
Сауронче, кефиш ме с тоя равен тон и беземоционално отношение. Ако всички бременни сме така, няма да има мрънкане, разчитане на резултати и треперене за най-малката болежка. Аз съм си мислела, че ще съм такава бременна, ама ей ме на, голяма съм паника, тея близнаци ми докараха много треперене, признавам си.

# 562
Аз не съм си купила стерилизатор. Толкова ли е наложащ ?!? Не, че ми се свидят 50 лева, но на това нещо хич не му обърнах внимание. Няма ли друг начин за стерилизиране?!?

Не, не е належащ. Аз с Криско никога нищо не съм стерилизирала. За мен е излишна хамалогия, няма около нас нищо стерилно. Според мен, за даващите мляко от шише, стерилизаторът просто почиства много добре  Simple Smile
Изваряването в обикновена тенджера върши същата работа  Peace

# 563
  • София
Сауронче, самият факт, че си сама в това напреднало и не леко положение, че мъжът ти е толкова надалеч, и че се грижиш сама за това малко дете, говори, че си много силна, може би затова не се държиш като бременна hahaha (макар, че и аз не отговарям на описанията на съседите ти) и че не се вълнуваш толкова много, просто си се мобилизирала максимално Hug
Бюти, той не знае за роклята,т.е. не съм му я показала Blush А за второто дете - аз май не искам, настроила съм се за едничко, иначе той иска  Blush
Би-би, много е сладко и пантофките  Heart Eyes
Лудница, а в такъв случай няма проблем, не знаех, че си за секцио Hug

# 564
Изваряването в обикновена тенджера върши същата работа  Peace

Ми и аз така го мислех, да изварявам в тенджера, ама като чета тук и реших, че няма да е много хигиенично, пък сестра ми все в тенджера си изваряваше, племеницата ми вече е на 9 години и не се е превърнала в микроб.  smile3534

# 565
Блонди, значи, ако правилно съм те разбрала, слагам тенджера с вода и като заври пускам шишетата ли !??

# 566
Не, слагаш си ги отначало, да покипят малко, не знам там колко минути трябва и спираш, това е.

Вал, утрепа ме с тоя микроб  Joy Есктра си става и само в тенджера, ако изобщо има смисъл от цялата работа  Crazy

# 567
Яяя, да си покажа изследванията, за които тооолкова коментирахме.

Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
Чревно носителство   *   Профил   Виж по-долу
E. Coli   /-/ ОТРИЦАТЕЛЕН      
Salmonella   /-/ ОТРИЦАТЕЛЕН      
Shigella   /-/ ОТРИЦАТЕЛЕН      
S. Aureus   *      
Материал от генитална система   НЕ СЕ ИЗОЛИРАХА ПАТОГЕННИ МИКРООРГАНИЗМИ   

Така и не разбрах защо ми взеха- ... секрет.

Блонди, мерси.   bouquet

# 568
babyAty Мисля,че Блонди ми беше дала такъв съвет за стерилизатора:
Изчакай да видиш дали ще кърмиш (защото тогава ще ти трябват сравнително по-малък брой шишета),ако не кърмиш - може би тогава ще ти трябва и не защото е належащо да го имаш,а за удобство.Иначе можеш да изваряваш шишетата.Само,че не знам със залъгалките как ще стане номера?...на силиконовите не им ли пречи?...

обменна карта как да не ти трябва?Трябва ти...В нея се пишат всички изследвания,които са ти направени съответно и резлутатите от тях,килорами,минали заболявания и такива неща,мисля.То иначе ако тръгнеш с една камара листове от изследвания,докато ги прегледат докторите и може и да си родила  Laughing

и още един въпрос : на шишетата ПЕС АВЕНТ  не им пречи изваряването нали?...това е златната серия,не пластмасовите...и мисля,че няма проблем,ама знае ли се ,не се ли знае  newsm78

взели са ти секрет ,за да видят дали няма евентуално някакви проблеми.Като гледам всичко ти е отрицателно така,че си пакет! Hug

# 569
  • София

belverde,  Shocked #Shocked Вярно ли ще влезеш в това на изписването, или аз нещо не съм разбрала ?!? За това имам няколко месеца да почакам. Simple Smile

Ооо Бейби,  hahaha дори и да мога да си напъхам туловището ,едва ли точно това ще е най-подходящото облекло за изписване на току-що родила жена и в болнична обстановка да се изтропам с тази изрязана рокля - не  Stop Точно това писах, че не съм я харесала за изписването, просто така - за друг по-подходящ повод и дано да ми стане след като родя (по-принцип, а не след месец или два, не ми се вярва толкова бързо да си сваля 10-те кг) и най-вече да ми стои прилично bowuu
За секрета - браво, чист ти е като капка изворна вода Laughing

Общи условия

Активация на акаунт