Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 586
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Днес исках да си запиша час за д-р Скочев в МЦ Цолов, но ми отговориха , че от два месеца не преглежда там. Някой има ли информация къде преглежда в момента?

# 166
  • ВАРНА
Извинявам се тогава за грешното инфо, което давам за д-р Скочев  Embarassed

Имам мобилния му номер.
Тази седмица ще ходя на преглед при негов колега от Окръжна болница и мога да попитам за повече информация.

# 167
Няма проблем. Аз юли месец ходих в МЦ Цолов за преглед и сега отново трябваше да отида. Имам тел. номер на д-р Скочев, благодаря за ангажираността.
Всичко добро  Simple Smile

# 168
Някой да знае къде се е преместила Петинка Цветкова?Тел.за контакт с нея?

# 169
  • Wolwedans
Някой да знае къде се е преместила Петинка Цветкова?Тел.за контакт с нея?
На ъгъла на Ген. Колев и Чаталджа има една нова хубава кооперация. В нея!
 входа е от задно-горната страна на жилищния комплекс
телефоните май са без промяна

# 170
На мен една нелюбезна дама в МЦ Цолов ми отговори, че д-р Скочев бил болен и не записвали часове. След което ми затвори телефона. Мариана, ти успя ли да разбереш дали д-р Скочев преглежда някъде в момента или наистина е болен?

# 171
Горе- долу прочетох цялата тема, но не можах да се ориентирам. Може ли да ми препоръчате гинеколог за първи преглед за установяване на бременност (в 7 г.с. съм). Най- важно ми е да няма инциденти от сорта на грубо ползване на вагинален ехограф и инциденти след това... Вече на второ място може да е по ЗК, би ми било удобно ако е в центъра или близо до центъра на града. Също явно трябва да има модерна техника, за да не се стигне до резултат - нищо не се вижда. Д-р Бочева я запомних вече, дори бях се спряла на нея, уви поне 3 лоши отзива срещнах, освен многото положителни. Знам, че винаги има доволни и недоволни, но ми е много трудно да реша.

Благодаря предварително!

Моята бременност д-р СТАНЕВА (майчин дом) е установи още в 5-6 г.с. с видеозон, всеки месец ме гледаше на него , и потвърждаваше пола,  аз бях с пакет за женска консултация , акушерките са мн. мили , единствено имах оплаквания за които писах по нагоре от раждането там, но за консултации бяха ок ,(това преди 7г.) даже ме гледаха и на 4д, през цялата бременност не съм била никъде другаде.

# 172
Дива според мен, по-добре избери Симеонова, все пак тя е от специализирана клиника, не съм ходила при нея, но при Бочева съм ходила. За съжаление не за ЖК, защото при мен всичко приключи твърде рано. Ходих уж на профилактичен след К, а два пъти през 2 месеца ме изкарваше с възпаление на яйчника, а според друг доктор правя кисти. Не е особено разговорлива с ченгел съм и вадила думите понякога. От други съм чувала че е ок за ЖК, но при условие че бременността е абсолютно нормална и безпроблемна. Не дай си Боже има някакъв проблем не знам дали ще го забележи и реагира навременно. Така че според мен по-добрия вариант е Симеонова ако ще избираш между тях двете.

Съгласна съм с теб!Била съм при нея на ЖК!За съжаление в началото имах проблем,който тя даже не коментира,а ме препрати на друг доктор!

# 173
ами от толкова четене и разпитване реших че искам един лекар да ме наблюдава и изражда накрая, живот и здраве. Засега съм се насочила към Майчин дом, но точно лекар не съм избрала още.

# 174
На мен една нелюбезна дама в МЦ Цолов ми отговори, че д-р Скочев бил болен и не записвали часове. След което ми затвори телефона. Мариана, ти успя ли да разбереш дали д-р Скочев преглежда някъде в момента или наистина е болен?

Да, свързах се. Д-р Скочев ми каза, че е в болнични и няма възможност да ме приеме.

# 175
Благодаря за отговора, явно нещо му се е случило.

# 176
ами от толкова четене и разпитване реших че искам един лекар да ме наблюдава и изражда накрая, живот и здраве. Засега съм се насочила към Майчин дом, но точно лекар не съм избрала още.
Щом си решила да се следиш в Майчин дом,с две ръце ти препоръчвам д-р Боян Георгиев,нито едно негативно мнение за него не съм чула и ти го препоръчвам от опит-много внимателен,човечен и страхотен професионалист е!

# 177
Щом си решила да се следиш в Майчин дом,с две ръце ти препоръчвам д-р Боян Георгиев,нито едно негативно мнение за него не съм чула и ти го препоръчвам от опит-много внимателен,човечен и страхотен професионалист е!
Още един положителен глас от мен за този лекар  Peace Аз също родих при него и жена му. Много съм доволна.Дай боже за второто пак при него ще отида  Grinning

# 178
Аз също ходя на консултации в Майчин дом при Евгения Георгиева, много мила и приветлива, винаги усмихната. Но някой правил ли си е секцио при нея? В началото бях за нормално раждане, но бебо от 7-мия месец се завъртя седалищно и д-р Е.Георгиева ме готви за операция, затова питам за мнение?

# 179
  • в рaя
Момичета, ходихте ли при д-р Петкова (Улиана) ? Кога преглежда, обяснява ли, по ЗК? Чака ли се за записване на час?

Общи условия

Активация на акаунт