Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 028
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 360
Не съм си тръгвала по средата , но ми се е искало да идва по бързо края , че да се изпарявам.не само ,че му беше малък(иначе се фукаше какъв любовник бил...как в Гърция там работеше преди да се запознаем , ги късал наред...)ама нали се хванах на хорото и викам , какво да се прави..направо ми иде да си оскубя п*тката от яд как можах да легна с тоя , май трябваше да си тръгна , нищо не усетих от цялата работа , свърши за няма и 5 минути , че и му беше един едвам записан.някой път съм си мислила , че трябва да съм си я намразила , че да лягам с такива подобия на мъже.

Веси момчето на снимката е 6+ , аз не че не мразя небръснати мъже , но поне малко от малко да ги поддържат тия бурени , които им е дала природата.Е той е и корав този от снимката , всичко ще му стой супер Wink

А целуването дали според вас е фактор определящ , дали мъжа е добър любовник , май тези които не ставаха все не можеха да се целуват , или се плюнчиха много или като коне си вряха муцуната Sick но тези които умееха да се целуват бяха и страхотни в леглото

# 361
За новите трендове аз да ви светна. По-модерно от фелациото е виртуалният секс. Натискаш enter и си готов  Joy Joy Joy

# 362
  • Варна
Eвита, момчето е 42 годишен мъж Simple Smile Снимката е от това лято.
Ще му предам да почерпи, за "момчето" ..Но да, природата като е дала, каквото е дала, всеки след това би трябвало да се приведе в приличен вид, 21 век е , не може като маймуни да са хората..Simple Smile
Целувките са ми фактор, да, особено езичето Wink
Виртуален секс с непознат не знам дали бих могла да правя, никога не съм опитвала.Май не съм много модерна.Simple Smile Laughing

# 363
Верно на ли е 42 smile3544 е дай Боже всеки му да изглежда така на над 40 Flutter

# 364
Да,телесният цвят не е секси,но върши чудесна работа за белите летни дрехи Peace

Каква пък работа може да върши? Да ни заблудите, че сте без гащи ли?

# 365
  • Варна
Да,телесният цвят не е секси,но върши чудесна работа за белите летни дрехи Peace

А, не.. аз съм фен на телесния цвят  Laughing
Tова са ми любимите за лятото сутиени http://www.barkers-northallerton.co.uk/lingerie-10/bras-and-brie … 9-11118_thumb.jpg
 http://www.magazin-lenjerie-intima.ro/produse/208FFCF2C3C58E.JPG  Дрехите ми са без презрамки в 50% от случаите и стоят страхотно, като втора кожа.За да си купя два телесни на цвят и то неприлично скъпи сутиена смятам че са дори и секси. Не знам какъв точно е телесния цвят за повечето, но триумф и уондърбра освен страхотни модели имат много готин златисто телесен оттенък на белъото с този цвят и стои много нежно. И със всякакъв цвят дрехи Mr. Green

# 366

Е да ти лъскат белите прашки като на някоя чалгарка ли?

# 367

показвам как харесвам окосмяване, за малко защото ми е близък и не много коректно;)

Peace
Точно това харесвам и аз Peace
И ...поздрави и от мен на "момчето" Wink

# 368
  • Варна
O, Шантал, мерси ще му предам, възможно най-скоро Wink

# 369
Да, обяснението на Рокси за сивото е логично. Но ако имаше мъжки потници от жарсе в телесен цвят, нямаше да има теми "с или без потник под ризата".

Потник от жарсе!Култ! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 370
Eвита, момчето е 42 годишен мъж Simple Smile Снимката е от това лято.

Peace Да е жив и здрав да си запази вида максимално дълго! Имам няколко такива познати над 40, радост за окото са! И звучен шамар за теориите, че след тази възраст коремите и паласките са едва ли не задължителни  Wink

# 371
За жалост са рядко такива мъже, повечето се запускат яко след 30 и приличат на чичковци, жалко, жалко  Confused

# 372
  • Някъде на път....
....Добре, че истинският живот протича в друга, паралелна вселена, в която жените не напускат мъжете си заради повишен тон и не отказват секс заради бели гащи.
Абсолютно!  Peace

# 373
Оффф, тая с клитора едва ли има какво да направи ,но ми стана интересно, тая с космите по гърдите и корема , защо не си ги е махала? Tired
Те на нея Laughing

# 374
Изтървала съм го аз "момчето" Crossing Arms Маман правилно ми викаше "от сън спомени няма чадооооо"
Иначе по темата-сетих се за една дружка дето по средата си тръгнала щото пича на млъквал Joy Ама не да говори мръснишки нещо,ами "я сега да го свалим това сутиенче...яяя нещо не мога да го разкопчая....иха колко секси гащички 100% памук ли са...." и още и още все в този стил.Така се смяхме Joy Тя хванала си гащичките 100% памук и се изнесла по терлици.Зарязала го като стой та гледай.И аз да съм и аз така щях да направя.
Целувките не са фактор според мен.Малко като за размера да съдим по обувките,носа,средния пръст Joy Ама май колкото са по-малък н-р обувките,толкова по-дълъг е......знам ли,де аз не разбирам мого
И аз не си пера бельото с това на ММ.Различни материи,различни програми...иначе си му пускам всички дрехи заедно.Обикновено след работа и спорт пералнята се пълни само с негови дрехи.
Ама ще пробвам да му ги "стерилизирам" на котлона и без това лятно време супа не ядем,че е жега

Общи условия

Активация на акаунт