Да преправим старите мебели - 15

• 101 975
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм ползвала на ЛЕКО и не беше много течен(по скоро като гъст сироп)и не миришеше.

# 301
Благодаря ти, явно не съм купила каквото трябва.  ooooh!
Ето това е: http://www.orgachim.bg/index.php?location=products14&pid=106

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 14:56 от gretacvetina

# 302
gretacvetina, оз не виждам причина да слагаш грунд върху лак.
Той е за импрегниране на чисто дърво, върху лак няма смисъл да се слага.
Да не би да си мислила за Боро контакт?
Той спомага да взаимодействието на боята и повърхността, розов е и течен? newsm78

# 303
Ами да, посъветваха ме момичетата в предната тема с Боро контакт, а после с Акрилна боя. Не намерих  Боро контакт и реших, че с всякакъв грунд за дърво би станало. Явно ще си улесня работата. А без грунд, а после с акрилна боя дали ще се получи? newsm78

# 304
Боро контакт е контактен грунд на фирмата БОРО.За целта става всеки контактен грунд.
gretacvetina уточни боята ти акрилна ли е или алкидна,защото има значителна разлика.

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 17:53 от dt

# 305
За разликата разбрах, но със закъснение. Купила съм Алкидна, а исках Акрилна. Ще стане ли нещо с алкидна /не съм мазала/ или да си купя акрилна утре?
Алкидната блажна ли е, защото ако е така - няма да мажа с нея.

# 306
Да,от миризливите Peace.При нея няма нужда от контактен грунд.Когато мажеш с акрилна може само да надереш с шкурка и хубаво да почистиш.

# 307
dt, благодаря за отзивчивостта.  bouquet
Ще търся акрилна, за сега спирам с експериментите, че ме е шубе да не съсипя мебелите.

# 308
# 309
раклата вече резервирана.
ето нещо, което е станало екстра след преправяне:
http://www.homedit.com/friendly-rocking-chair-for-kids-got-a-makeover/

# 310
  • хасково
Ако видите такава табуретка но с отваряща се горна част и по-приемлива цена -пишете  Praynig 
http://prodavalnik.com/taburetka-za-piano-i8349763

# 311
  • Варна.
Момичета, да ви попитам, поне тези от вас, които минават през магазини за мебели втора употреба. Виждали ли сте да се продава ползван балатум? Трябва ми парче 8кв.м. Цената на нов не ме устройва, понеже ми е за служебно ползване гледам да е най-евтино, важното е да е здрав.

# 312
Момичета, да ви попитам, поне тези от вас, които минават през магазини за мебели втора употреба. Виждали ли сте да се продава ползван балатум? Трябва ми парче 8кв.м. Цената на нов не ме устройва, понеже ми е за служебно ползване гледам да е най-евтино, важното е да е здрав.

Чувала съм, че балатумите се лепят..Едва ли може да има 2-ра употреба, ако е лепен  newsm78 Ама знае ли човек

# 313
  • Перник

Чувала съм, че балатумите се лепят..Едва ли може да има 2-ра употреба, ако е лепен  newsm78 Ама знае ли човек

А и да не е лепен, бързо се захабява  Peace

# 314
Здравейте! След упорит труд вчера се сдобих с нова "премяна" на мебелите в коридора ни.
Преди:

След:

Благодаря на всички отзивчиви момичета, които се включиха и отговаряха на профанските ми въпроси.  bouquet

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 09:30 от gretacvetina

Общи условия

Активация на акаунт