Да преправим старите мебели - 15

• 101 994
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • София
gretacvetina и аз съм много доволна от тази чешка боя Акрил мат. Искрящо бяла е. Но я купих от Враца. Нямаше гланц. В София някой виждал ли е? Всъщност, май добре покри върху дърво. Когато опитах върху кафявата маса не покри плътно. Боядисвах я после с автоемайллак.

# 331
missmarina, ами аз съм от Враца. HugОт "Шестицата" я купих.

# 332
gretacvetina, много хубави са ти станали шкафчетата:-)

# 333
Благодаря ти! Не без твоята визуална помощ.  bouquet

# 334
gretacvetina  Поздравления,много добре са станали шкафчетата,коридорът ти има коренно различен вид по този начин.Бравоооо!
Сега да ви споделя нещичко.Вчера след работа ходих да видя  мебелите в Тайна в какво състояние са.
Ами на мен ми харесаха нищо че е имало наводнение,мебелите са си добре.
Масата която си хареса Янтра и столчетата и те изглеждат добре,дори столчетата са 6бр.т.е ще има и два за Миоки .
Върху шкафчето наистина порцелановата фигурка е еленче,май я беше харесала Рени Има и много хубав запазен дървен диван,ако някой иска да го взима.
Момичета ако искате да се разберем за утре да ходим всички заедно,пишете ми на лични.
А някой да знае дали Седефка е още на вилата си ,или е тук?

# 335
  • София
  Не си споменала двете стари нощни шкафчета, но нали не можах да ги снимам.Само това се вижда с телефона ми без светкавица.Който идва да взима нещо, да идва с работни дрехи и ръкавици, много е прашно всичко, но водата е спряна заради наводненията.

# 336
Тайна   Hug Извинявай че забравих шкафчетата,да и те са запазени и хубави,аз вече имам такива в детската иначе бих ги взела,има и едно голямо огледало ако има желаещи.

# 337
Да не ме забравите за двете табуретки и еленчето  Simple Smile

# 338
  • София
Тайна   Hug Извинявай че забравих шкафчетата,да и те са запазени и хубави,аз вече имам такива в детската иначе бих ги взела,има и едно голямо огледало ако има желаещи.

Фри ги иска, така,че е уредено, само за часа се разберете.

# 339
Здравейте момичета,
Имам нужда от спешна помощ. Боядисах вратичките на кухненските шкафове, но не ми харесва как се съчетават с цвета на кухненския плот. Нямам възможност да го сменя и се чудя какво да го правя.  Мислех за вариант с фолио или някаква авто боя. Притеснението ми е , че ще се мокри постоянно и трябва да е някакъв материал който издържа на влага и триене.

# 340
Рени записах си да ти взема двете табуретки,еленчето го бях запомнила и за Миоки да и взема два стола.

# 341
fifi, какъв е плотът, дървен ли?
ако е така, може да се мацне с масло. Осмо са супер, признавам и от опит заради тия качества , и тук много го хвалят чета,
ето сайт:
http://www.phivex.com/contacts.html

ако не е, може ли да вмъкнете елемент от плота или цвета му към вратичките, кое точно Ви притеснява в съчетанието?

# 342
За съжаление не е дървен. От готовите кухненски плотове е ( ПДЧ с нещо като ПВЦ фолио отгоре). Преди шкафовете бяха венге, а плота е  имитация на камък с кафеникави отенъци. Сега боядисах шкафовете в бяло и жълто, дръжките и уредите са инокс и ми се иска плота да стане сив или бял, но незнам с как... малко късно се усетих Embarassed

# 343
  • Бургас
За съжаление не е дървен. От готовите кухненски плотове е ( ПДЧ с нещо като ПВЦ фолио отгоре). Преди шкафовете бяха венге, а плота е  имитация на камък с кафеникави отенъци. Сега боядисах шкафовете в бяло и жълто, дръжките и уредите са инокс и ми се иска плота да стане сив или бял, но незнам с как... малко късно се усетих Embarassed
Мелани има боядисан плот от няколко години. Обяснявала е как точно го е направила - потърси в по-старите теми

# 344
  • Пловдив
 Mr. Green "палетаджийките"
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.343438342382703.78223. … 767256&type=1

не знам дали е пускано, но така или иначе постоянно се допълва албумчето...

Общи условия

Активация на акаунт