Да преправим старите мебели - 15

• 101 902
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Освен да прежалиш някоя пластмасова купа и да  отрежеш  дъното и повече дори и да ползваш другата горна-широка част,ох вкара ни в лудост тука  Joy Joy Joy 
Може пвц бутилки или по-добре тръба, но трябва да се среже равно.

# 481
Няма как да подлепя точно под формата на кръг, а и не успявам да го изрежа идеален. Ако ръбовете не прилепват плътно, боята просмуква и кръгът се размазва. И аз си мислех, че е лесно, но на практика не се получава.  Дори малко да изкривя шаблона, с боята дефектът изпъква. Всички кашони у дома са на кръгчета, къде сполучливи, къде не толкова.  Joy  Стикери ми трябват, ама не се сещам откъде да ги намеря.

Аз по тоя начин правих едни кръгчета преди години, точно с четка за рисуване минавах внимателно покрай контура и после вече беше лесно да се запълни кръга. Малко по-сигурна ръка трябва! Peace
От септември щерката ще пише ченгелчета, а аз - кръгчета.   Joy

От тук
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=wall+stickers&_sacat=1 … amp;_osacat=10034
, а също и в Домко съм виждала.

# 482
alg  Hug благодаря за столчето,когато го  започна ще го покажа.От снощи съм собственик на столчето което показа alg вчера във форума.
Фри ти до къде стигна със шкафчетата,успя ли да ги преправиш вече?
VK извинявай,не погледнах че си от Пловдив.Защо се притесняваш да покажеш абажура които си направила,какъвто е станал такъв,все пак това ти е първи опит.Аз съм се замислила да си направя абажури но от този вариант с конеца.При мен идей много-време никакво.
Аз на скоро си правих едни кутии в къщи обвих ги в плат ,по-късно ще ги покажа

# 483
Златен Дъб, много идейно е с шкафчето Simple Smile и масичката е чудна, сякаш са едно цяло с огледалото. първоначално помислих, че има и декупаж върху него, викам си кога смогна за всичко  Peace

и аз ще споделям после снимки на скринчето от alg ама първо имам една кръгла дървена маса да освежавам.

# 484
jos   масичката и огледалото са дървен комплект,но бяха много тъмни.Нашата спалня е малка и няма място за тоалетка и друго нощно кафче,та затова реших проблема по този начин.А шкафчето на Тайна направо ми пасна на стената /наложи се само да го срежем на две/, но върши страхотна работа.Голям проблем ми реши.
Ще чакам да покажеш скринчето.

# 485
златен дъб, много уютна спалня  Heart Eyes ! И детската стая е супер! Много ми харесва такова синьо, каквито са тапетите.

# 486
Ама за нищо, моля ви се! Grinning
Наистина ще се радвам да видя какво сте сътворили.
Успех на всички майсторки.
По принцип, имам още едни лакирани секции за даване, ама първо ще купим нова мебел, че няма къде да си държа боклуците. Като й дойде времето, ще я плесна тук.

# 487
Dorothea   благодаря,не знам дали е толкова хубаво от страни но усещането да правиш и създаваш нещо със собствените си ръце е невероятно. Да оставяш частица от себе си в това което правиш Друг е въпросът че аз обожавам розово или по-точно съм луда на тема розово.

# 488
златен дъб, поздравления и от мен! За това: "....усещането да правиш и създаваш нещо със собствените си ръце е невероятно. Да оставяш частица от себе си в това което правиш..." си абсолютно права! А най-важното е човек да се чувства добре в дома си, да му е уютно и топло!  bouquet

# 489
labrex Благодаря, думите ти са думи на място

# 490
Здравейте! Сетих се, че в тази тема може да ми помогнете. Търся си точно определен модел дръжка за чекмеджета за един скрин - този. Случайно да сте виждали някъде по магазините за обкови? Моят проект е по-скоро в обратна посока - искам да състаря нов скрин в точно определен стил.

# 491
момичета,искам да споделя една красота с вас
http://2008.mediamixx.info/show/pdf.php?load=1-241-3331-pdf-ready.pdf

# 492
  • София
Кое по-точно да гледаме?Аз само корица на списание виждам.Извинявай, то не се било заредило и надолу нещата не се виждаха.

# 493
dilka64   благодаря за сайта,  в него наистина има хубави попадения поне за мен.Много ми хареса кухнята от стр.16 точно за такава си мечтая аз.
А сега да ви покажа какво правих преди време,макар и не по темата точно.Качеството на снимките е лошо но се разбира за какво става на въпрос.Едната кутия е правена от коматекс,които си купих и ми нарязаха на място в една фирма която се занимава с реклама.А другата е от картон.

Мисля и някакви дръжки да им измисля за да са ми по-удобни.

# 494
и на мен ми хареса сайта от Dilka.
Златен Дъб, по кутиите има ли някъде лепено или плата е шит, голяма играчка, ако е така, браво. На тоя плат може и букви да се избродират или залепят Simple Smile
като идея, ако от плата са останали парчета, може да направите дръжка от тях, и да я пришиете на кутията отпред по средата. Ако ще стои на рафт. Само трябва с проба с пълна кутия къде ще е най-удобно да се зашие, така че да не полягва кутията назад.
Ако ще стои открита може две дръжки отстрани тип кошница, дори и капак да се направят.
Ако искате по-така дръжки - може да монтирате с винтчета някакви метални дръжки  Rolling Eyes
така де, идеи много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт