В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 832
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Велвиамо Честит рожден ден и от мен!  ura Най-искрено ти пожелавам да бъдеш винаги здрава, обичана, щастлива и удовлетворена!Около теб да има само добри и благородни хора!

Франческа аз лично боря запека с компот от сини сливи. Стига да имаш под ръка естествено. Но и топла чаша вода сутрин на гладно също оказва нужния ефект.

Добре дошли на новите, мамчета и лека до финала!  Hug

Мишони много хубава снимка. Благородно завиждам на всички, чиито половинки са до тях в този момент. Моя го няма от март месец и вече не издържаме и двамата. Днес се гледаме по скайпа и ревем като откачени. Как ще избутаме още едни месец разделени само ние си знаем. Тоооолкова много ми липсва... Heart Eyes Дано по-скоро се приберат и другите гурбетчии, че да внесат семеен уют.  Praynig

# 151
francheskasweet, по-добре да е по-малко за да е по-лесно при раждането, моето е 1700гр като гледам сме на същите седмици, и аз се притеснявам обратното да не стане много голямо, че после ще е трудно  ooooh!
А по-другият въпрос може да пробваш със сладко от рози(има в била), има разхлабващ ефект, 1-2 лъжички в чаша топла вода.

# 152
Благодаря на всички мами за топлото посрещане  Hug
Феит и аз ще съм благодарна на паролата за снимчиците, пък може да се пресрамя и аз да кача нещо Simple Smile
Ние утре рано сме при доки и дано всичко е наред. Дано тази нощ да се спи, че миналата седмица си донесох сувенир от морето - ушна инфекция и от тогава главобол страшен #Crazy
Инак за разхлабване и на мен кафенце най-добре ми действаше, но сега вече не ми се услажда нещо.
Айде лека мека от мен newsm46

# 153
аз след толкова разглеждане на протектори за матрак без гума - открих само 1 модел - за 30лв - други просто няма - то и този не е много сигурно, но като го поръчам и получим - ще разберем  Hug

Анхелче ... защо искаш без гума  Rolling Eyes нали за това е протектор .. да не изтърве нещо от бебешока  Mr. Green

Мартичка ... и нас сега това ни предстои тази седмица. Боядиване, местене на мебели, сгъване на дрехи и пренареждане ... с две думи лудницата започва  Mr. Green

*Georgia* те хормоните са те ударли, ама я вземи ги удари и ти, аааааа   341uu  Mr. Green

Франчи ...  чаша топло вода на гладно  Wink ефекта е много добър  Hug
Иначе за бебешока не се притеснявай ... тези апаратури никога не мерят с точност  Peace

antonia79 Хич не сте за завиждане, много неприятно, че половинчовците ви не са при вас точно в този момент  Confused Но дано успеят да се върнат за най-важния  Hug

# 154
Франческа, с толкова много съвети все нещо ще подейства  Mr. Green а за бебчето не се тревожи, моето в 29г.с. беше 1250, а сега имам чувството че е огромно и тежи поне 2 кг вече  Laughing а и не може да е на 100% точно
Мишони, много мила снимка наистина, много сте сладки  Hug и аз си мечтая за такива снимчици и дано татито си дойде навреме
Фейтче, хормоните и да ги спукам от удряне - ефект няма да има  Laughing само татито може да ме вкарва в пътя мен. Снощи 2 часа си говорихме по скайп и после бях толкова спокойна и миличка  Mr. Green 
Антониа, ще потърпим още малко, и аз ще почакам поне месец още и изпитвам ужас не за раждане и за болките, а дали ще си дойде на време  Sad Но ще мислим позитивно и ще чакаме търпеливо  Hug

# 155
smile3507 след вчерашното не спане до 4.00 се надявам днес да ми се получат нещата  smile3524 а го дават и buria

Лека сладурки

# 156
Fate - и на мен ми е трудно да си обесня, защо толкова не искам гума, все ме е страх да не му запарва на задника  hahaha Рошличка - благодаря за предложенията  Hug

ще поръчам все някакъв - пък какъвто ми се падне, няма да го връщам - ще го ползвам - с гума, без гума  Grinning

току-що изпрах на ръка тапицерията  Mr. Green не всички части бяха мръсни, то вярно че са били по складове, но само покривалото за тяло на зимния кош и чувалчето за крачета на летния пуснаха по-мръсна вода  Hug другото не  Wink

# 157
На една от лекциите в Мола, д- р Гърчев от МД каза,че микробиология се взима задължително и ако има проблем се лекува и каза в коя седм. Но не помня. Ако се налага лечението се повтаря.
Future-maman, той говореше за 34-35 седмица, за да може да има време за евентуално лечение до към 38 седмица. Simple Smile
А между другото знаете ли дали още ги има лекциите в The Mall в сряда? Аз гледах на сайта на 'моето детете', но там нищо не пише.... Ваканция ли са?

# 158
Относно прането, ние имаме водоструйка, и смятам да ги натрия с разтвор с препарат и след това изполиване с нея. Мисля че ще се получат нещата и без разглобяване. Само трябва да се види някъде дали няма картон. Преди количките ги перях на части- само това дето се сваля.
И за мен протектор без гума е все едно да сложа една хавлия- мисля си че ще пропуска, но знае ли човек какво са измислили ново.  Thinking
Лека и прохладна от мен и спокойни мами тая нощ  Heart Eyes

# 159
хихихи,дааа все нещо ще подейства  Hug много сте мили всички много целувки ви изпращам Heart Eyes

# 160
На една от лекциите в Мола, д- р Гърчев от МД каза,че микробиология се взима задължително и ако има проблем се лекува и каза в коя седм. Но не помня. Ако се налага лечението се повтаря.
Future-maman, той говореше за 34-35 седмица, за да може да има време за евентуално лечение до към 38 седмица. Simple Smile
А между другото знаете ли дали още ги има лекциите в The Mall в сряда? Аз гледах на сайта на 'моето детете', но там нищо не пише.... Ваканция ли са?

Много благодаря за допълнението,защото наистина не си спомням.
В THE MALL аз никога не съм ходила и не мога да кажа.
Франческа,ако все пак нищо от това ,което са изброили момичетата не подейства,вземи си сироп ФРУТИЛАКС.Той е подходящ за бременни със смокини и сини сливи.1 супена лъжичка действа безотказно.Защото на мен нито мляко,нито киви,нито топла вода ми помагаха.Но аз по принцип си имам такъв проблем .
Анхела,може би си права,че матраците ги обработва само с тупалката.Не знам,защото човека винаги идва,когато ние не сме в къщи.Но дивана и столовете направо си ги пере:)))
Пожелавам времето ,в което половинките на всички ни ще са до нас ,да мине бързо и неусетно. Hug
Добре дошли на новите мами  bouquet

# 161
Ето ме и мен в новата темичка  Simple Smile Разглобена съм. Качих тази вечер две тежки чанти от колата и сега едва мърдам. Знам че не бива, ама ....
Анхела, ако държиш без гума потърси надматрачна стелка. Протекторите затова са протектори, защото имат защита отдолу, а надматрачната стелка е само плат и пази от хлъзгане на чаршафите. Аз си взех протектор на Блян. Бая дълго описание на предимствата му бяха публикували и аз се вързах  Simple Smile Да си призная обаче още не съм го отворила, стои опакован при матрака, че дойдоха заедно.
И мойта къща има нужда от основно чистене, но се чудя кога да започна. Иска ми се за бебето всичко да блести, а ме е страх, че дотогава има време и пак ще се изцапа. Може да изчакам до 36 седмица и тогава да измия прозорците, та ако предизвикам раждане да не е много рано  Simple Smile

# 162
пожелавам ви лека и прохладна нощ Hug smile3524
спете сладко и сънувайте сладки работи Hug Hug Hug

# 163
В The Mall има лекция и тази сряда, само не помня каква точно беше темата...  newsm78
Ние си събрахме торбите със 'завещания' багаж и аксесоари за малката и сега ще има пак да се подрежда - добре че си нямам друга работа, че ако бях заета и с нещо друго, едва ли щях да отделям толкова време - не че съм се преработила.
Франчи, аз се сетих и да си вземеш направо някое бебешко пюре със сливи или круши - тамън ще ги пробваш и ще те разхлабят Wink
Някоя от вас знае ли за цени за тонове във Фемина или Марковс - по болниците нещо са се нагушили и си взимат като за УЗИ, а днес ми казаха, че във Фемина били по 15лв. Ще им звънна да ги питам тези дни

За зодиите преди бях намирала един сайт, който ти показва точно в колко часа се е преминало в следващата зодия, ама сега не го откривам  Whistling

Лека и от мен

# 164
  • shumen
Момичета как сте?Аз днеска пооправих след мъжо и свекито и сега вече Ви изчетох.
Наистина Канелка не е влизала от 2 дни и май ще имаме първо бебче.
Аз утре рано сутринта ще излизам до борсата да се отписвам,после ще ходя до общината да видя да си сменя адреса,че после да нямам разправии след раждането и накрая за лекарствата на свекъра,че мъжо няма да има време,че е 2 смяна.Мисля да поогледам и по магазините какво има пак за бебче.Ще ви кача и снимките утре с дрешките за бебка,който купихме от Шумен.
Велвиано,честит рожден ден.Да си жива и здрава и скоро горда мама.

Общи условия

Активация на акаунт