В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 831
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, благодаря ви за отговорите за легълцето и торбите за пране. Този уикенд ще го изнудя вече таткото да вземе легълце.
Излязоха ми изследванята. Левкоцитите ми пак са 14, а СУЕ-то ми е станало 70 Shocked. Дано другата седмица като отида при докторите, които ще ме оперират да получа и смислен отговор защо се получава така. Цяла бременност си се влача с тези левкоцити, но вече взе да ме хваща шубето като наближава раждането и нико нищо не казва от докторите. Вие нещо да кажете по въпроса? Хемогблобина ми е 119, а желязото ми е 8 при граници от 6.60 до 26. Докторката от ЖК ми изписа малтофер още преди месец, когато хемоглобина ми беше 123, но не съм го пила. Да пия ли желязо според вас? Кажете какво желязо да взема, така че да е по-малко гадно за пиене.

# 661
  • София
Извинете на кой са последните снимки в албума с покупките 2 ... че има една снимка със снимани 4 гащеризончета и едно боди . Искам да питам от къде са купувани Simple Smile Мерси  Peace

# 662

Имам проблем - от известно време забелязвам едни жълти петънца, по скоро точки по светлите ризи на мъжът ми.

Да ти кажа аз имах същият проблем преди време с Персил,  накрая се оказа че трябва да вдигнем градусите повечко за да се разгради хубаво, но лично аз предпочитам течен препарат , там такива ядове не съм имала  Wink

# 663
Стаси, честити придобивки. И аз съм харесала количка на Еспиро, само че Атлантик и нямам търпение да си я купя  Crazy
Мели, ти писа че ще переш бебешките дрешки - на колко градуса ги пускаш? Аз преди няколко странички питах дали 30-40 ще е достатъчно, ама нямаше отговори. Че в понеделник ще взема дрехите от племенника и се интересувам от темата с прането  Wink

# 664
Мартичка,мойта пералня прави така и мин.седмица пуснах едно пране на дълга програма на 90 градуса със сода вместо прах и с оцет и белина аче във водата Rolling EyesПра близо 2 часа и после мъжа ми изчисти филтъра и гумата дето е отпред и сега пускам постянно дори с малко дрехи на половин пране вече няколко пъти и проблема май изчезна.На мен ми стана от некачествен прах това #Cussing out
Хрисик,аз избрах ферро фолгамма-най-малко гадно ми е от всички гадни препарати с желязо  yahoo_49
whisper__1202uu и аз стигнах до този извод

Ох заболяха ме кръста при опашката и корема нещо  cry

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 18:53 от angel_bbb

# 665
  • При моите мъже...
Извинете на кой са последните снимки в албума с покупките 2 ... че има една снимка със снимани 4 гащеризончета и едно боди . Искам да питам от къде са купувани Simple Smile Мерси  Peace

Аз бях Blush
Две от гащеризончетата + бодито са купени от едно магазинче до нас (Св. Троица -  Малкия Мук), а другите две от Пакостник. Едни и същи са като материя. В магазинчето бяха намалени, но нямаше избор.

# 666
Фейт, това е хубава идея с белия чаршаф. Ще пробвам и с друг прах после ако се появят пак. Благодаря ти  Hug

Пробвай наистина ... има вариант просто праха да не може да се разтвори добре  Wink
В моя Ариел има едни червени кръкчета, къде като сложа някой път да перна на ръка и едвам се разтварят  Mr. Green
да това е варивнт,ако пералнята е натъпкана..т.е. слагаш повече дрешки отколкото понася барабана.. Rolling Eyes

# 667
Стаси, честити придобивки. И аз съм харесала количка на Еспиро, само че Атлантик и нямам търпение да си я купя  Crazy
Мели, ти писа че ще переш бебешките дрешки - на колко градуса ги пускаш? Аз преди няколко странички питах дали 30-40 ще е достатъчно, ама нямаше отговори. Че в понеделник ще взема дрехите от племенника и се интересувам от темата с прането  Wink
на някои дрешки пише дори 90 градуса  Shocked Rolling Eyes винаги съм прала на 40 и не съм имала проблеми..така или иначе след това гладиш яко всичко Mr. Green

# 668
Чики ... аз мисля, че 40 градуса са достатъчни. Даже сега пуснах и аз една пералня с бебешко, но на 30 .. все пак са още нови без лекета и петна ... все още   Heart Eyes

Иначе си мисля за праха за пране ... трябва ли да мирише?

90 градуса определено са много  Shocked аз така или иначе ще гладя, поне първите месец два  Crazy

Мии ... много сладки нещица сте взели  Hug

# 669
90 градуса определено са много  Shocked аз така или иначе ще гладя, поне първите месец два  :crazy
Ооо да много са-аз я пуснах без дрехи само да се изчисти,иначе пера на 40 и гладя  Wink

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 19:30 от angel_bbb

# 670
Скай, разбирам те, не е лесно да нямаш сили, докато си на почивка.... дано поне морето се успокои за малкия да сеплацика на воля  Party
Това е за Една от нас.. моята почивка мина.

Ах, сори  Mr. Green то май само аз без почивка ще карам....  Hug

# 671
Момичета забравих да ви питам: за лекциите които са в Мола на Стамболийски, трябва ли предварително да се запиша и ако да, някакво телефонче ще ми е от полза Heart Eyes
Благодаря предварително  Hug

# 672

Ах, сори  Mr. Green то май само аз без почивка ще карам....  Hug

И аз съм без почивка  Cry момичета днешния ден искам да свърши ужас ми е просто .От работата проблеми и се опитват да ме прецакат /аз не им се давам/ съответно ,док. каза да не пътувам и утре само мъж ми и малкия ще ходят да видят бебетата които се родиха и на сестра му и на брат ми а аз някога живот и здраве ...
Бебо си отговаря на седмиците т.е утре приключвам с 33 -та и започвам 34-та ,все още е седалищно и няма шанс да се обърне ,и дори говорихме не в конкретика но за началото на септември.
От следващата седмица ми казаха за запис на тонове който се плаща по 15 лв и толкова на две седмици или всяка не разбрах и толкоз след издаването на болничния 45 дена преди раждане вече не ми дава час и дата както до сега и ми е странно,демек не знам кога да ходя  newsm78 и какво да правя .

# 673
  • Варна
pocoloco1 И аз ще раждам в ОБ Варна. Искат 2 комплекта пелени, като в комплект има 2бр бархетни и 2бр тензухени. Не трябва да ги переш, носиш ги както са в пакет. Те ползват техни, а твоите остават за болницата, Трябва да носиш и шампоан и олио на HIPP, които пак са за болницата.Аз пелени взех от колхозния пазар 7,15лв за комплект.

# 674
... все още е седалищно и няма шанс да се обърне ,и дори говорихме не в конкретика но за началото на септември.

Шанс винаги има  Peace Бях казвала за една приятелка, която роди по спешност секцио, защото до 35 седмица /когато беше и на преглед/ бебето си беше на старта с главата на долу. Но когато няколко дена по-късно и изтекоха водите и отиде да ражда и казах, че е седалищно. Значи може  Wink

За тоновете до колкото знам това е цената за едно посещение  Heart Eyes
Значи всеки път си кихаш по 15 лв  Crazy

kr1st1na86 Какво ще стане ако не им занесеш точно на Хип  Thinking /което пък ще го ползват за твоето бебе точно веднъж и другото остана за тях/ ... много са ми интересни като почнат вече и претенции за марки да имат ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт