Деца, отглеждани в чужбина-7

• 34 804
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • Edinburgh-UK
Честит 2-ри рожден ден на Леичка,да е много здрава и много да радва мама и тати!!!

боби ама много кофти,как така няма да ти даде пратката,да се чудиш какво да я правиш тази,говори със шефа
цвети хаха това за кремчето е вярно,моят мъж искаше кръвен тест да си прави тъй като все му излизат едни обриви по ръцете и му отказаха знаели каква екзема имал точно и все с едни и същи кремове го карат да се мажи,а като бяхме в бг изчезна екземата,сега ще видим дали пак ще се появи
маритке дано да не си бременна  Praynig
cutty успех с гърнето
ивенце честито ви бебенце

# 16
  • T"A
Боби, честита рожденичка  Heart Eyes Всичко най-хубаво и желая и на нея, и на вас   bouquet

Много смешно ми стана с тази грешка с името ти в пощата, но мога да си представя как си им го набрала в онзи момент...

Маритка, и аз имам такъв кожен проблем  Rolling Eyes И килограми ненужни някакви, но акнето ме побърква, убедена съм, че е хормонално, а нали кърмя и не знам дали мога каквито и да е мерки да взема.

Аз си мислих, че всички знаят за проблемите ни, просто нямаше как да ги "обявя". Есента Йойо започна да губи равновесие, да пада, стана много раздразнителен, сучеше, все едно нещо го боли, нямаше апетит, изобщо доста неща, които педиатърът пренебрегна. Оказа се злокачествен тумор отзад на главичката, от много инвазивен тип и спешно и бързо ни вкараха в един филм, който още не е съвсем приключил, защото сме под интензивно наблюдение за години напред, но поне се надяваме, че сме на развръзката.

Miss Fine, чак пък толкова лежерно да го раздават, хич не им свиквай  Confused
cutty, те за пишкането по-трудно се усещат, сигурно за това така е станало  Hug Ние подкрепяхме обясненията с една книжка и с едно филмче, мисля си, че и това го мотивира  Peace

# 17
черпяяяяя,че ми дойде снощи!!!  Whistling

цвети,аз станах много спортна последно време-фитнес-митнес  т.н.Simple Smile)) дано не изкарам и некое сестриче на Алето само хахахахаха (нема шанс)

мента,неможе да правиш нищо с акнето докато кърмиш.има някакви кремове уж,но аз не използвах нито един от изписаните ми,а през тези две години на кърмене се опитаха да ми пробутат няколко (аз на лекар си ходя за проблема).то,което е слабо и не пречи на кърменето не маха и пъпките,а което ги маха пък нестава за кърмещи.аз затова опявах две години,че изглеждам зле (преди почти два месеца отбих от раз по моя инициатива,но без никакви драми)и обвинявах кърменето за това.ето сега вече кожата ми е хубава и се чувствам чудесно поне по отношение на това.
а ти можеше да споделяш с нас тук,ако си имала нужда да го правиш....знаеш Hug минали се през ада!

ивенце,да е живо и здраво голямото бебе!:) купи му буквар по случай раждането хахахахаха

# 18
Боби, да ви е живо и здраво порасналото момиченце, много радост да ви носи! Времето лети, така че се радвай на всеки миг, остави ги тия в пощи и прочие досадни администрации, не си "образувай" излишно нерви  Naughty Весел празник и да знаеш, че гърнето ви е в Бг. Прати ми на лични адрес, до който искаш да ти го доставят от Еконт  Peace

# 19
ох и аз да взема да се допитам с вас по един здравословен проблем на Алето.откакто се е родил ноктите му са някакви мижави-меки,наръбени,чупещи се...абе като недоразвити (на краката).първата година си мислех,че е така,защото е малък още и ще с еоправят,но последно време взех да се досещам,че явно има проблем.заведохме го на лекар тук в швейцария (неговата педиатърка-българка) и тя каза,че са гъбички и изписа едно нещо за мазане.показах ги и  на педиатър в бг (като ходихме по случай вируса,който беше хванал) и тя каза,че има хора с такива нокти и неможе да се помогне много.или се оправят,или си остава така,но отхвърли диагнозата гъбички.изписа един калциев сироп да пие и точка.да,но откакто му се бели кожата от вируса като,че ли около ноктите положението стана по-зле и те изглеждат като готови да паднат (това на краката)......а на ръцете си му бяха нормални може да се каже,но с доста грозна форма,а сега един на палеца на ръката му пада.нещо ми с емотае в главата,че в бг леко си притисна някъде пръста,но не съм сигурна вече....много се надявам този нокът да пада от това,а д ане е някаква болест по ноктите.някой да знае нещо и разказа ми д аму говори нещо? много се притеснявам!
забравих да кажа,че онзи ден ходих за моя стомах при лекарката ми (не е педиатър) и и ги показах и на нея.тя също каза,че има хора със странни нокти,отхвърли гъбички и това е.но не видя,че този на палеца ще пада,защото тогава не беше отлепил толкова.днес с ужас установих,че се държи на 1/4 от площта си.

# 20
  • Edinburgh-UK
маритке свекъра е имал такъв проблем преди няколко години.Ноктите му падаха и не израстваха целите,чупиха се много и бяха много тънки,неговото беше гъбички и му мина като пиеше някакви супер скъпи лекарства.Но щом казват докторите може би на Алето не са гъбички,пробвай с калциевият сироп,може от липсва на калций да е .На мене преди много ми се раздвояваха ноктите на ръцете но пих калций и вече нямам проблем.

# 21
  • Немция
4естито на Леа, много здраве и детско щастие й пожелавам, много игри и много детски усмивки!!! Tada

Ехо и от мен- още 2 в 1. Mr. Green Обзаведохме се с баба и дядо, и сьм ангажирана с толкова хора у нас. Бибит4ето цьфти от щастие, пьрвите 1-2 дена все си мислеше, 4е баба му и дядо му ще си трьгнат. От емоции и игри пьрвият ден игнорира гьрнето и имаше доста напишквания, но след това влезе отново в релси, даже по4на да задьржа по 2-3 4аса пишкането, като при голям 4овек, но сигурно си е нормално. Thinking Тази сутрин за сефте се сьбуди сьс сух памперс, което е наистина нещо ново за него.

Мента, предполагам, 4е сте сменили педиатьра Twisted Evil, който е пренебрегнал толкова много симптоми.... Дано, ДАНО болестта на Йо-йо никога не се заврьща !!!! Praynig Hug

Маритке, 4естит ти МЦ! Mr. Green
А за ноктите- какво би казал кожен лекар, може би няма да е лошо да 4уеш мнение и на такъв, все пак ноктите са по неговата специалност?

# 22
  Ехо, да дам отчет набързо, че едвам гледам. Бяхме на лекар днес, този път друг, за пръв път при него. Доволна останах от посрещането му и разговора, за пръв път ми се случва в Англия толкова добре да ни прегледат. Не можа да помогне много май, чете разни книги, техния си сайт и тн, изписа ни антибиотик и някакъв антихистаминов сироп. Не беше сигурен защо точно такива обриви има, каза, че не е срещал до сега точно такива. Не съм и ги дала още, утре ще ги прочета обстойно и ще видя, но за сега клоня да и ги дам, защото обясни, че може да е инфекция накаква и трябва да се даде антибиотик да я спре. Та така.
  Мента дано всичко лошо минава вече и да не се налага никога повече да минавате през такива огромни изпитания  Hug Всеки път се насълзявам само като си помисля какво изпитание преминавате Sad

# 23
  • Canada
Здравейте момичета Hug,

Боби, честита рожденичка! Да е жива и здрава и много да ви радва!
Сори, ама и на мен ми беше смешна историята в пощата, дано да е била с хубав край.

МентаHug мерси за споделеното, много ми се искаше да те питам как сте разбрали, че има проблем. Много здраве за малкото юначе и много сили за грижовните му родители! Дано лошото е зад гърба ви завинаги!

Цвети, бързо оздравяване на сладурката Бузанкова!

bibitka, бързо и леко да е!

# 24
днес сме на лекар.поствам нещо,което ми написа по повода с проблема ни една мама в отчетната тема.направо съм шокирана!

@Маритке, на моя синковец са му същите ноктенцата - на краката съм му рязала 2 пъти до сега ноктите и то само на големите пръсти. Педиатърката ни каза, че има такива деца, дето с възрастта се оправяли, а някои си оставали и с малки ноктенца...

А вируса малкия и мъжът ми го изкараха (уж само по хлапетата ходел... ) температура, после обрив, после лющене на едри люспи и накрая смяна на няколко нокета. Това последното направо ме изуми! И на мен ми казаха гъбички, ама се оказа, че е от вируса. Добре, че не почнах да го третирам с нещо@

ами всичко,което  е написала май е 1:1 с нашето поожение....офффф изперках! пък снощи като се зарових по гугъл и като открих някакъв медицински вестнник явно (много медицински беше написано),а там този вирус-ръце-крака-уста пък беше описан много ужасно.ми то и много смъртни случаи има от него бе!обаче това е било в миналото.сега може би е отслабнал.абе пак се вкарах във @филми@........а тази седмица гедам бебето пак,а то вчера беше мъртво болно!! ама направо ужасно зле беше.само лежеше на дивана в полу-съзнание.та си викам да може да е болно от същата болест,ама някой друг щам и да хване пак Алето и си слагам край на живота Sick Mr. Green....а достатъчно ще ми е,за да изперкам и някой по-банален вирус в съчетание с тези нокти,з акоито явно ни трябва и хирург,защото този,дето е тръгнал да пада не  е еотлепил напълно,а алето го дърпа,реве,кърви,а не ми дава да го превържа!! май ще трябва д аму го махнат оперативно....а и на другия му палец изглежда странно и май и той ще падне.на краката също има странни като за падане.

# 25
  • Edinburgh-UK
маритке стига си се вкарвала в такива филми.Най-добре завидете детето пак на доктор,и ще чакаме да пишеш какво е казал доктора
цвети дано бързо и минат пъпките на малката
bibitka честити ви баба и дядо.Леко раждане от мене Simple Smile

# 26
Здравейте и от мен Simple Smile

Мента, силно се надявам всичко лошо да е вече зад гърба ви и ЙоЙо да расте здрав и щастлив!  Hug

Цвети, дано бързо се оправите с тези пъпки!
Маритке, дано не е нещо сериозно с ноктите, но намерете специалист все пак. И на Максим са странни ноктите, едни такива нагоре растат, странна форма, никакъв финес...
Бибитке, леко раждане!

Да се похваля, Максим спа в неговото си легло следобед, за първи път от месеци! Почти 2 часа се чудих какво да правя със себе си, да чистя ли, готвя, мързелувам, мия..толкова странно ми беше да съм сама на първият етаж и да не трябва да ходя на пръсти примерно Simple Smile Е, мързелувах и измих два прозореца.
Днес направихме нещо като плаж в парка, много хубаво беше. А сега сме в градината, извадих масата и столовете за първи път тази година. Истина е, има лято и при нас, нищо че със закъснение Simple Smile

# 27
  • Rennes, France
Менти Hugчестно казано благодаря че сподели Hugзащото така ще бъдем по-внимателни при такива симптоми. За мен беше много важно - благодаря Hug Силно се надявам всичко тежко да е зад гърба ви и да се случват само най-прекрасни неща от тук нататък Peace Идеята да книжка и филмче много ми допаднаха - не се бях сетила Hug
Цвети, ти най-добре ги усещаш нещата, но се радвам че сте попаднали на "лекар"...който да слуша и да обръща внимание Hug
Маритка, айде честитоооооо Mr. Green Дано откриете проблема с ноктите, но кожен е добра идея Peace
Бибит, приятно суетене с бабата и дядото и лек финал. Чакаме да се похвалиш с новина Hug
Мелеен, Луи си спеше в леглото, доста отдавна, но при нас. От 1,6мес спи в отделна стая и се родих и аз... Mr. Green Та свиквай и дано така си спи добре детето. Така идват помисли за второ Blush Heart Eyes
Ние сме сами тази седмица, но поне е топло - даже доста и е приятно да усещаш лятото...че то вече ще си тръгва, ама ние тепърва го усетихме Sunglasses

# 28
Къти, те помислите отдавна вече ги има, а вече и в действие Simple Smile
Браво на Луи, че така добре си спи в неговата стая и успех с второто Simple Smile

Максим го преместихме в отделна стая отскоро, заспива си в леглото добре, трябва да стоя като страж до него, но поне заспива там сам. Проблемът идва към 12-01 часа когато се събужда и иска при нас, реве като магаре. Приложих доста тактики, но не помогнаха особено, а да си призная напоследък не съм много настоятелна. ММ кара нощни смени, и към 01 часа взимам Максим при мен и си доспиваме двамата. Но май съм писала и друг път за това, да не ви досаждам пак Simple Smile
ОБАЧЕ! От 6 месечен неможах да го накарам да спи в леглото си през деня и досега спа в количка си. Все е  нещо. Но вчера опитах пак, е минаха 40 мин докато заспи, но поне заспа там и спа добре според мен. Почти рекордно време от почти 2 часа сън Simple Smile Много се радвам. Ще се опитам да го правим по-често.

# 29
 Брагодаря за поздравите, момичета! Голям празник беше наистина, и най-хубавото, че тя разбира някяк си че е неин този ден. Получи страхотно много книжки на всякакви езици и е забава голяма. Получи и две еднакви пазарски колички (такива като в супера на колела) , и са пълни с 300 вида боклучки вътре и аз съм ги скрила...не искам да и ги давам, има си количка с бебе да си бута...може би не съм права, ама ми дойде в повече Wink
В пощата пратих мъжа ми, той нали не говори много български, та след 45 мин разправии са му дали пакетчето. То си е за смях това, ама...здраве.
От 10 дни вече Леа не прави нищо на тоалетната чиния, нито в гърнето...някакъв регрес тотален. Не знам...а беше много напреднала. Май в яслата ще ги овикам, сега са 4 дечица и една леля...не знам какво стана. Чакам на 1-ви да заминем, ваканцията ще я тренирам. Иначе на паркета онзи ден, баща и се подмотал и тя едно клефнала там...учудена...
Олди, не бях влизала във форума и ти пуснах днес на смс къде да го постнат гърнето! Обзаведохме се и сега се надявам на напредък!
Кюти, не се шашкай с гърнето - ще стане един ден Wink
Ментичка, кураж и повече да няма болници, обещай Wink прегърни юначето с Хари-потърските очили, голям модел на тази снимка!
Маритке, направо изумях с тия нокти, ще прегледам Леините Wink тя пък има бяло на палеца...
Цвети, да не открихте единствения нормален лекар на острова бре? Дано отк иете от какво са пъпките!
Бибит, леко раждане, хайде на 7-ми да е Wink
Зравям нещо, ама ще се сетя...Дамян днес ли е или утре???рожзенник?
Прегръдки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт