Деца, отглеждани в чужбина-7

• 34 794
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
дамян май е утре рожденник:)

аз да се отчета.то няма много за отчитане.лекарите казаха,че падането на ноктите наистина е от вируса и пак казаха,че няма гъбички.въпреки два-три настояванията ми да вземем проба,за да го отхвърлим поне категорично казаха,че няма смисъл.грозни нокти на тази възраст били нормални.ще ги спукам,ако след време се окаже,че има гъбички детето и тогава ще е напреднало състоянието и лекуване няма! ама дано да са прави те де!

това е от мен!

целувки на всички!

# 31
маритке, няколко деца около нас смениха ноктите от този вирус, сега съвсем наред си изглеждат. Няма да се плашиш, ще мине и това  Peace

Боби, уф, жалко че в България не е практика да се дава гифт бележка, че да можеш да ги размениш за нещо друго. Аз съм много доволна от качеството на подаръците на Лилия bowuu - все са неща, които и аз бих купила. Не че не съм прибрала 4/5 от тях  Wink, но то е за да не се пренасища.

Дамян е на 26, при нас е утре, в България може и да е днес  Wink

# 32
Ето вече е днес Simple Smile

newsm59 Дамян. Да е все така здрав и смел (било то на суша или вода) и да радва всички роднини.
Весел празник на цялото семейство.   bouquet

# 33
  • Торонто/София
Честит 2ри Рожден Ден на Дамян!  nbirthday  bigdance2
Нека расте винаги усмихнат и щастлив и много радва всички! Весело прекарване на празника!

# 34
  • Rennes, France
Честит рожден ден на сладкия Дамян  bigdance2 Tada nbirthday
Много усмивки, здраве и прекрасно детство Heart Eyes
На мама много newsm51 и весел празник на цялото семейство

# 35
 newsm59 newsm59  bigdance2  ura
Честото на рожденничето Дамян/и на родителите му/..........
Бях ви позагубила..ако съм пропуснала рожденици-да са живи и здрави..............
Алекс е ОК,не иска нито гърне,нито гащи,нито памперс,нито памперс-гащи...дърпаме си мъжкото достойнство,и вършим всичко,дето падне.......имаме си обрив,ама всички казват,че е от горещината.........
Цункам ви,че ние сме влюбени в Гарфилд..2те части ги гледаме по 3 пъти на ден.........а сега дърпаме лаптопа..........
Да се пазите.........  bouquet  bouquet  bouquetГуш на бебоците

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 13:58 от Илианна

# 36
честит рожден ден на Дамян! да е жив,здрав и все така готин!:) Джърни,честит празник и на вас!

а мойто Але пък последните два-три дена вече леко поддава и сяда на гърне нерегулирано,но неискам и да го натискам.вчера дори се изака на тоалетната,после се изака и в гащите,но няма нищо (всъщност онзи ден беше това),а вчера го бях оставила по голо дупе на баща му и заминах на фитнес като го предупредих да внимава и да го слага на гърне,че му е време да ака,а ако не го направи да му обуе гащички,че ще се изака на пода някъде.ами точно това се беше случило,ама няма нищо.интересното е днес,преди малко.а бях оставила малкото гърне стратегически в хола (забелязвам интерес и към него и посядва на него от време на време),а той си махнал гащите и седнал на него.аз вършех нещо в кухнята,но като го видях и стратегически пак се оттеглих,за да не му преча.после чух радостни възгласи и си викам @брях,къв кеф,че е направил нещо@ и дойдох да видя,а той се изпишкал (само,а трябваше да ака.сега още е по голо дупе по стаите и ще видим докато напиша тук дали няма да има да събирам каки),половината пишкано го изсипал на пода и маже ли маже като същевременно бърка и в гърнето и си мие лицето и косата,а бебето седи до него и участва в купона:)

# 37
  • Edinburgh-UK
честит рожден ден на Дамян!Да е много здрав,усмихнат и много да радва мама и тати!

# 38
Честит Рожден ден на Дамян, да е винаги здрав и много щастлив!

Максим е виждал гърнето, даже сяда на него като на игра, но още си няма на идея за какво иде реч. Решила съм по-сериозно да го запозная с него след 18 мес, дори към 2-те годинки. Дано е вярно това, че тогава могат да се научат на гърне за седмица Simple Smile

# 39
вярно е,стига да уцелиш правилният момент:) мойто голямо момче точно така се научи на гърне и от раз (за около седмица бях вече сигурна,че няма да има фалове) махнахме и дневни,и нощни памперси.прото спрях да купувам.ама ето с това ми момченце нещо не става така лесно,но пък и аз не съм го заслагала много на гърне (факт е обаче,че няколко месеца преди да навърши една година ползваше гърне успешно и после се запъна и сам отказа вече),след като неиска.

# 40

НА 25 в 0:03 4аса мама бибитка стана мама за втори път на малкия Филип, 3,400 кг и 51 см. И двамата са добре и свикват един с друг!

# 41
  • Rennes, France
Ей, че страхотна новина Party Party
Браво Бибитче, много гушки и целувки за малкия Филип Heart Eyes
Честито на цялото семейство и на големия батко Hug

# 42
  • Edinburgh-UK
Бибитче честит ви малък сладурчо Филип,да ви е жив и здрав и много да ви радва!   bouquet

# 43
 Честит рожден ден на Дамян! Нека бъде много здрав, обичан и щастливо детство!
  Добре дошъл и на малкия Филип! Нека бъде много здрав и послушен   bouquet

Много хубави новинки днес в темата. Много се радвам за малкото Бибитче и Дамян като бебче го виждах, а вече е младеж  Simple Smile
  Ние сме добре, малката заспа. Днес я взех на обяд та се гледахме, голяма веселба   Crazy Има няколко пъпки, но може и от жегата да са, та обрива го водя за успокоен за сега.
  Днес ги питах на градината за гърнето. Казаха, че ще почнат да я слагат с другите на тоалетните като ходят, но няма да махат памперса за сега. Като преценят, че е готова ще им занеса гащички и така. Тя у нас много се радва да сяда, но освен да ръмжи друго не прави...
  Днес у нас идва като Здравен работник за деца тука на проверка-жива да не бях  Crazy В района, където сме сега имало програма за грижа за децата, та ще ни навестяват, следят развитието на децата, на родителите и тн. И по интересното има по 240 паунда на месец на дете, който са градина, след като детето стане на 2, но важи за двете градини, който са ни в района. Та се чудя  дали да я преместя от догодина, така или иначе старата градина ни е много далече, но пък толкова ми харесва там  Crazy  И парите не са малко, не че са много де, но ако ги харча за нея с тези пари мога в Дубай да я заведа  Mr. Green  барабар с баща и  Whistling Та има още време ще си помисля. Тия дни ще ида да видя тези две градини как са.

# 44
Честито на всички рожденици - Леа, Дамян, Алек и Александра! Дано не пропускам някой. Добре дошла и на Мента отново с добри новини! Честит Филип!
Не ми се пише. Имам си разни грижи. Извинете.

Общи условия

Активация на акаунт