ВМ НВХ - част 50

• 51 873
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Снимка за мотивация: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151031326225155&se … ype=3&theater

Прегрешението ми е, че всмуках известно количество прекрасни безсмъртни праскови. Не мога да устоя на китайско-поетичните безсмъртни праскови...

Браво, изглеждаш страхотно.
От кога си на режима и колко излишни килограма свали?

# 91
Аз никога не съм имала излишни килограми, по-скоро предотвратих превръщането в лелка, което застига жените още около 30-те. Но може би с режима трайно минах на 55-57 килограма, вместо на максимума 62, когато вече започвам да изглеждам мааалко като лелка.

Малко по малко започнах да намалявам въглехидратите още докато бях бременна, защото нямах място за храна в стомаха и ако ядях стандартна диета, или ме болеше, или буквално гладувах, затова минах на месо и масло. Малко по малко свалих доста телесни мазнини, но не много килограми. Тоест около 3 години, в които имаше и кърмене, и малко спорт.

Ще сложа още снимки, ама след някой друг ден, да се махне ефекта от безсмъртните праскови...че загладих линиите.

# 92
Страхотно изглеждаш, Мамасита! Simple Smile

# 93
Мамасита, наистина .. супер си си !  Hug
Аз пък наистина си мислех, че и крампите добре се повлияват от желираните гореспоменати, а не само от магнезий.... Blush  Засрамвам се веднага .... Май аз ще трябва да си ям желираните , защото мен пък от няколко дни ме болят колената в най горната част на капачката... Не може да е от  усилени тренировки, защото такива не съм правила... като ходя ме наболява , като си спя и лежа не ме боли нищо... От режима няма как да е според мен...ще изчакам... newsm78

# 94
Имам тънкото чувство, че крампите са свързани с жегата като цяло, защото и мен са ме накацали, а отдавна не се беше случвало.

# 95
  • София
Ето една интересна идея за закуска http://www.zajenata.bg/-recepta3842.html

# 96
  • SA
Umbra, добре завърнала се!  Hug Липсваше ни. Дано скоро отмине този напрегнат за теб период!
Относно "Зоната" - мисля, че не е възможно принципите й да се съчетаят с тези на ВМ-НВД. Там се спазват много строги съотношения между В/Б/М, въглехидратите мисля са около 40% от калорийния състав , от месата основно се набляга на пилешко, пуешко и наситените мазнини се ограничават значително. Преди много време- преди да открия ВМ-НВД, се опитвах да се храня според Зоната в продължение на няколко месеца, но така и не успях да свикна с това стриктно мерене , изчисляване на количества, блокчета...  Simple Smile Не мога да приема, че трябва примерно да ям по 5 бадемчета, или 6 маслинки и нито бройка повече. Хормоните може би се регулират с тази диета, но определено не толкова добре, колкото с нашия режим.
vici75 , препоръки относно храненето за вашия случай едва ли ще получиш от лекуващите ви лекари. По начало в официалната медицинска литература, никога до сега не съм срещала препоръки за някакво специално хранене при злокачествени кръвни заболявания/ изключения правят случаите, когато е налице някакъв бъбречен, чернодробен проблем, или алергия/. Общо взето хората си действат по стандартни протоколи, които са приети в дадената държава и нещо ако не фигурира в този протокол, едва ли ще ти го препоръчат.
За крампите - ако са проблем, не е фатално и за известно време да се пие магнезий. Но и аз мисля, че може би има връзка с жегата.
Ето и 2 снимки от мен/ втората по-скоро да покаже колко съм смела  Simple Smile/
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/162854_1565843347542_5793447_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/164760_1563833617300_2658549_n.jpg

Уви, нямам снимки "преди",  но и аз като Mamacita Bandida бях с тенденция да изглеждам като пухкава лелка. 

# 97
Много си смела, браво, а и супер изглеждаш! Wink

# 98
  • София
kameloth   изглеждаш страхотно!   bouquet

# 99
ЕЕ, много сте готини, момичета. Аз няма да се показвам още, срам ме е, но през
април си направих 2 снимки, на които дънките ми са опнати до краен предел,
а сега вече са ми доста широчки (най-вече в краката). Но килограмите още
са ми много-с десет повече от на Мамасита  Embarassed.

# 100
трета година карам на ВМ
(благодаря на WASP, че ми изтърпя мрънкането в началото)

на режима съм за поддържане на кг, отслабвам с монодиета
от фитнеса станаха +1,5 кг и ще го спирам  Crossing Arms

http://prikachi.com/images/472/5058472V.jpg

# 101
Веднага се вижда, че никой тук не е недохранен, а ако има нещо излишно, то е доста добре разпределено. И това е много важно и говори за случващото се в тялото.

# 102
  • София
Поздравления, момичета, страхотни снимки   bouquet Много стимулиращо ми подействаха, че напоследък започвам да се отчайвам ....
Аз крампи получавах наскоро, от преумора, със сигурност не беше от жегата /не бях в страната и обикалях като луда вечер и после през нощта болкиии  #Crazy /

# 103
Пу-пу, какви сте хубавици! Както казах, аз май съм единствената дебела в тази тема, с близо 20-те си наднормени кг., хохо  Mr. Green Но и това ще се промени, надявам се, за около година. Благодаря ви за милите думи, надявам се в най-скоро време нещата да се оправят и тревогите при мен да стихнат.

Относно Зоната, аз все още не съм стигнала до подробното описание на режима, но така като четях в началото, възприех, че докторът говори за сериозно намален прием на въглехидрати и увеличени мазнини и протеини. Явно обаче няма да могат да се комбинират нещата, а и на мен ще ми бъде досадно цялото мерене и разделяне на блокове. Иначе аз се заинтригувах точно заради хормоните, защото при мен това е проблоемът, както и много занижен метаболизъм (който ни със спорт се отключва, ни с нищо).

Тони, да ти е живо и здраво момчето и много да те радва!

В събота се очертава да имаме гости четирима приятели от Китай, видни любители на всякакво месо, та смятам да ги гощавам с мръвки, масълце и зеленчуци, в гигантски количества. Всичките са едни дребнички и слабички, ама ми взеха акъла като видях колко свинско могат да погълнат на един път  Laughing .

# 104
Umbra ,Bobeto   ,
благодяря за пожеланията за момъка . дано ми е жив и здрав .
Umbra , защо е занижена обмяната и има ли връзка с щитовидната жлеза?
Ако говорим за хипотиреоидизъм има много добър хомеопатичен препатрат , също като другия за който говорихме без рецепта . И двата съм ги пила и то с добър ефект .
Най - важното е че ти да се обичаш...( чувам че и съпруг от форума бил възхитен от теб...така че никакви таквиз приказки:)))
И аз те обичам...и май всички тук .

Общи условия

Активация на акаунт