Мързеливи красавици - 10 - ЧЕСТИТ НИ ЮБИЛЕЙ!

• 29 857
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
  • Майнатаун
п.с и аз чакам да ми порастнат миглите от вазелина , че си го мажа и на кожичките - дано те не ми порастнат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде сега пък вазелин  newsm78
Със стимуланта мазах, с глицерин мазах, с разните му масла мазах... да взема и това ли да пробвам  Laughing
Не, че има особен ефект от цялото това мазане...
Какъв точно е вазелина?

Точно това и аз си помислих.Мазах се с всичко изброено, само остана и с Тричуп да се намажа. Mr. Green
Като го слагате този вазелин, не ви ли влиза в очите, не пречи ли? newsm78

Естел и аз съм в отбора на миньоните.1,55см съм. Mr. Green Да не кажа че съм твърде мини, ама айде.  Simple Smile

# 31
  • София
Аз отивам да пълня чушки и след това ще се разкрасявам с маски на лице на коса,маникюри,педикюри ....

Взех си един ваучер и мисля да го употребя за рождения ден на половинката  Party В салона съм ходила на маникюр,сега ще изпитам и фризьорката  Laughing
http://www.lapni.bg/offer/3850

# 32
Честита юбилейна тема   bouquet Все по-красиви и по-малко мързеливи да сме  Grinning
Имам доста за наваксване от към четене,че и от разкрасяване

# 33
  • София
Kiss My *** чист  Mr. Green смисъл без добавени аромати (моят е от ДМ за 3 лв )
<Лиляна> на мен поне не ми пречи, а и аз го слагам само на миглите  без кожата до очите
една съфорумка твърди ,че има ефект и затова реших и аз да се пробвам

# 34
Kiss My *** чист  Mr. Green смисъл без добавени аромати (моят е от ДМ за 3 лв )
<Лиляна> на мен поне не ми пречи, а и аз го слагам само на миглите  без кожата до очите
една съфорумка твърди ,че има ефект и затова реших и аз да се пробвам
Е пА, колко му е да се пробва  Mr. Green

Ох, хапнах пица и сега ми се прияде сладолед  Blush И едно бяло фрапе няма да откажа  Laughing

# 35
Аз също се мажа с вазелин, пък да видим къде ще му излезе краят.  Laughing
Не виждам причина да се притеснявате от това дали ще ви влезе в очите. Просто ще внимавате повече и няма да има никаква опасност. Аз нанасям съвсем лекичко с навлажнена клечка за уши (не знам дали е правилно да е мокра, но със суха имам чувството, че всички влакънца ще ми полепнат по очите). Laughing

# 36
  • София
Ох, хапнах пица и сега ми се прияде сладолед  Blush И едно бяло фрапе няма да откажа  Laughing

тихо  gydi , някои сме на диета и ни стържат коремчетата  smile3516
 Wink
п.с имам си - 2кг  newsm03

# 37
  • София

Аууу как обичам бяло фрапенце  Heart Eyes

lepidopteria браво!
Аз гледам да се ограничавам,ама нещо не ми се получава  Sad Прекалено много ми се яде а и на фитнес не ми се ходи в тези жеги.

# 38
  • София
 Здравейте, хубавици! Малчо заспа, намазах си косата с бадемово масло и пия кафенце, голям кеф. От два дни и аз мажа с вазелин миглите си. И друго да споделя, продуктът против изпотяване на Биотрейд наистина действа  Wink
Kiss My ***, мисля спомена, че кожата ти е чувствителна бих ти препоръчала Биодерма или Ла рош позе, ако не си ги пробвала  Peace
 Искам пак да попитам дали някоя от вас е подарявала или получавала букет от бонбони, защото мисля  такъв да подарим за предстоящата сватба, но ме притеснява, че ще е прекалено топло  newsm78
 И друг въпрос  Blush - на сива рокля какви бижута бихте сложили, черни или сребърни?

# 39
Аз - сребърни.
За бонбоните не бих рискувала. Младото семейство ще има други поводи за празнуване и ако са по студено време - тогава.

# 40
  • София
Естел, благодаря  Hug

# 41
Според мен и черно, и сребърно ще си отиват. Hug

# 42
  • София/Горна Оряховица
Ох, лала, мързел велик съм аз, като се чудя що ми я няма любимата тема. А то имало - чистак нова тема  Mr. Green .

Забравих кой е по търновско сега, ама пък аз сега не съм там  Mr. Green . Засега съм си в София, после малко Хисар (при баба  Heart Eyes ) ... а след това - като нищо малко във Варна и после при бъдещата свеки в Троян/Шипково  hahaha . Само в Рило-Родопския масив няма да се отчета  hahaha .

Бях с мама и татко на почивка 3-4 дена във Вършец - е, умрЕх от скука  ooooh!. То бива да няма какво да се прави, ама там е забравено от Бога място. Дивата кипра (аз) се мотах без грим 4-5 дена  Laughing . И сега кожата ми си връща - напук на схващането, че кожата се повлиява добре от почивка от грима, моята изглежда ужасяващо след 5 дена без мазане  Sick .

Косата ми и тя същата - вчера я клепах с глицерин, кокосово и пшенично масло, днес мисля да ги смеся с балсама си и да стоя два пъти повече. Гледах в dm и някакъв силикон за коса на Lorys - мисля да си го взема, защото след 3 месеца без кристали и без никакъв серум за изправяне краищата ми просто плачат  ooooh! .

Само ноктите ми се повлияха добре от почивката - понеже киснах като жабка в басейните и те пораснаха неимоверно  Laughing . Вчера ги скъсих до дължина 2-3мм, а преди това бяха с размера, който имаха, когато бях с гел  Shocked . Чак не можех да работя с на баща ми телефона (touch screen) - нямаше как да си извия пръстите  Joy . В резултат - днес са наградени с ярко червен лак - Catherine Arley, 207

Скрит текст:

Иначе грам тен не хванах, което е само в мой плюс   chef . Резултат е от фанатично мазане на лицето с 50ти фактор, а тялото с дебел слой 20ти, загъване с хавлия, шал и криене с шапка и под чадър или сянката на някое дърво  Crazy .

# 43
  • София
 Ulenceto, благодаря и на теб  Hug

# 44

Kiss My ***, мисля спомена, че кожата ти е чувствителна бих ти препоръчала Биодерма или Ла рош позе, ако не си ги пробвала  Peace

Хич не е чувствителна, проблемна е  Rolling Eyes
Ще попитам в аптеката да ми покажат и да ме консултират, благодаря за предложението  Hug

Я дай линк за това против изпотяване, че ми стана интересно  newsm78 Оставя ли бяло?

Бобз, ама как така, я марш и в Рило-Родопския масив, на к'во прилича тУй твоЙто  Naughty
 Mr. Green
Почивката от грим и мацаници през отпуската и на мен не ми се отрази така както мислех  Rolling Eyes Затова към края се заредих яко с маски и всеки ден правех по 2-3  Sunglasses Ефект имаше веднага  Peace
Не ти виждам лака  Thinking ама го знам цвета, готин е!

Общи условия

Активация на акаунт