Отговори
# 135
Хайде и аз на клона  ooooh!  Това изтръпване на ръцете ме побърква просто. Да не беше то, другото се ядва някак. Чак се изкушавам да се преместя да спя на климатик в хола.

# 136
Мии... ошетах де  ooooh!
Докарах го до ниво прахосмукачка,но няма как сега по нощите.След нея подовете да избърша и съм готова  Whistling
Сега мисля една лятна манджа да сложа.... то се е видяло че ще кукувам тая нощ. Tired
Мента,глог и валериан казвате че може да се пие,така ли? Утре освен да взимам,че съм на ръба на изтощението вече.

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
dbs,чак почнахме да се блъскаме  ooooh!

# 137
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
dbs,чак почнахме да се блъскаме  ooooh!
newsm62

# 138
Добро утро!

Аз от ранобудните, но поне спала!

Това, което ми прави впечатление е, че явно в 36 г.с  се реве. Всички, които са в начална депресия са 36г.с.  Mr. Green Мен днес определено ми е по-добре. Мисля след тоновете да понапазарувам туй-онуй за болницата и за бебата, та да ми се пооправи настроениео.

Тайра, моите съболезнования!

Марли, да се оправяте днес. Ама голямо море изкарахте, няма що. Не ти ли се иска просто да се приберете. Майната му на морето...

Слънчо, да се оправя бебенце и да го изписват скоро, за да сте си заедно вкъщи!

Биби, ти съвсем до термин ще откараш, което си е хубаво, де. Августовско бебе ще бъде.

МукиHug Твоето дете е около теб и му обръщаш внимание и нямаш време за бременността. Ами аз кво да кажа - не стига, че детето ми го няма, при моята майка е, ами пак не си обръщам внимание, не му говоря, не ми се гладят дрешки, не ми се перат - абе една апатия ме е хванала. ММ ми вика вчера: Ти трябва да ми кажеш кои са дрехите за изписването, да знам. И аз му викам: Ами няма още дрехи, нищо не съм подготвила. И той: Ами хайде де, вече си в 9-тия, какво се помотваш. И пак последва рев....

Вал, нека да пораснат още малко близнаците.

миланова, и аз не мисля, че са контракции - по скоро от ритничетата на бебето може да те боли.

Ако бременността определя критическата, ще съм много спокойна значи - тук-там с малки изключения като вчерашните.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 07:11 от ~Галка~

# 139
Bibi - Срещата е в Сряда в 12:30 в Кривото до СУ. Идваш гладна, защото ще се яде Hug Hug

gundie  Hug само за 1 момент си помислих, че биеш отбой за срещата Hug

marley -  Praynig да се оправя малкия Praynig

Вал - радвай се,че няма да раждаш скоро:) Имаш време... Hug Измъчва те сигурно, но е за добро!  Hug Hug А как е Екзо?

Момичета - чак навалица по нощите....съчувствам ви. Аз този път имам късмет и спя... Praynig (дано не се ур'часам) Praynig Но предната жременност бях като вас и много ви съчувствам.  Hug Hug

# 140
Тринити, ама и ти от ранобудите - поне това ми прави впечатление

Тефита, вчера гледах, че го има в Гработо този стерилизатор. А някой купили си на Бертони, ставали шишето на Томи Типи в него?

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 08:01 от ~Галка~

# 141
Уф нямам никакво време да ви чета с малката,възползвам се,докато още спи.
Вчера бях на консултация и доки каза,че всичко с бебка е наред.
Каза,че си е заела поза за излизане и да си седя повече вкъщи. Laughing Иначе вървъ мъничка,както беше и каката,около седмица и половина назад е, но всичко и е наред и не се притеснявам.

Оставям ви,че малката се размрънка. Дано мога да ви чета по-късно.

# 142
Тринити, ама и ти от ранобудите - поне това ми прави впечатление

Да:) Но съм от спящите:) Аз рано каталясвам и заспивам и рано ставам:) Обикновено малката се буди към 6:30 и аз гледам до тогава да съм се наспала:) Така, че с теб сме в един отбор Hug

# 143
ето ме и мен от раннобудните  Crazy

да честитя бебеците на Мила и Дарлена, да са живи и здрави   bouquet
Слъчно, дано и бебо се оправи бързо бързо и да се гушката и радвате в къщи   bouquet
Честит рожден ден на Ани, да си много щастлива  и обичана  Hug
Бют, супер заглавие  Sunglasses

Аз да се похваля вчера изпрах всички дрешки на беба, вече са изсушени в сушилня и сега ме налегна мързе за гладене  Mr. Green може утре дае и утре е ден  Twisted Evil Ох и аз съм на настроения, само вдигам скандали на горкия ми мъж  Mr. Green ама той удържа фронта Rolling Eyes

# 144
  • София
Муки, аз си пия мента и глог на хапчета от време на време и мисля, че ми помага. Wink Питах АГ-то и ендокриноложката, казаха, че може. Даже се е случвало в 2-3 последователни дни да го пия,ми какво да направя, като нервата ме тресеше... Embarassed
Елс, имам я темата вече бре, вече съм там Wink
Кат, да се оправяте бързо!  Hug
Галка, ми ще имам 10-тина дни преди термина, ама пак е екстра, повече не е нужно дас е чака. Аз даже вчера се замислих дали не е малко бебето - 3кг каза док, ама пишеше +-400гр. newsm78
Тази нощ поспах, защото сега ще ходя до офиса да посвърша някои дребни нещица, като например да наредя бонусите  Mr. Green

# 145
  • София
Един ден да се отпусна и ви изтървах края, та трябваше да наваксвам до сред нощите  Laughing
Честито на обебилите се   bouquet
Слънчо, стискам палци скоро да си прибереш мъника  Hug
Абе какво стана с Захариева  newsm78 Къде изчезна тази жена?! Би трябвало да е родила вече  Rolling Eyes

Ох нещо голям мързел ме е налегнал  ooooh! чак не ми се пише

# 146
Въпрос към ЛЛЛ: знам, че според съвременните разбирания не е нужна предварителна подготовка на зърната на гърдите, но от 1 месец моите зърна са адски чувствителни - толкова чувствителни, че дори при случаен допир и цялата изтръпвам - изобщо не си представям момента, в който бебето ще засуче от тях. При това ареолите на гърдите ми не са се променили кой знае колко по време на бремеността, но зърната ми са станали поне двойно по-големи и са.. постоянно изпъкнали нагоре, дори и без абсолютно никаква стимулация. Та... въпросът ми е дали това е нормално и евентуално как бебето ще суче като на мен допирът в момента ми е адски неприятен.

Привет Михи,
Действително при много жени зърната стават чувствителни към края на бременността. По време на бременността хормоните целят да задържат бебето в утробата, а при някои жени зърната могат да са толкова чувствителни, че може да предизвикат контракции. Реално тази чувствителност донякъде помага и за задържането на бебето в утробата. Когато жената започне да ражда, хормоните се променят, започва активно отделяне на естествен окситоцин, който ще оказва влияние и по време на самото кърмене. Когато бебето се роди, зърната могат да са все още леко чувствителни, но не би следвало да е повече от малко, не се очаква да има някакви интензивни усещания. Постепенно тази чувствителност би следвало да намалее с пренареждането на хормоните.

На някои жени им помага да ходят без сутиен и дреха нагоре у дома, когато и където това е възможно разбира се. На други им допада да изложат гърдите си освен на въздух и на слънчева светлина също така. Ако тези неща не помагат може да се поставят протектори, които да държат чувствителното зърно далеч от сутиена или дрехата. Това също така може да се направи и от цедка за чай да речем, която да се постави около гърдата така, че да има място между зърното и цедката, а сутиена да се опре в самата цедка. Ако изберете подобен вариант е добре да внимавате да не се притискат силно тъканите на гърдата от протекторите или от самата цедка.
  bouquet

# 147
  • Варна
Добро утро Hug
Биби, ferriy, Val_sm, kat88,
чудесни новини Simple Smile Ох, и моят ред почти дойде, това 5 седмици без преглед не беше се случвало досега ooooh!
Аничка,
ако е дошло времето стискам палци всичко да мине леко fingerscrossed
marley__,
бързо оздравяване на малчо Hug
Уф,
на мен пък ми се струва, че гърдите ми изобщо не са като на бременна - нито ги усещам подути, нито чувствителни, ареолите уж бяха потъмнели, сега са си нормални. Чак се уплаших, че са си върнали и стария размер, та току що вадих един от старите си сутиени, за да се убедя, че още ми е малък ooooh! Направо започнах да се притеснявам вече Whistling

# 148
  • София
Здравейте момичета  Hug
Колко много страници сте изписали,направо се уплаших  #Crazy А дори нямаше ново бебе  Mr. Green
Ние вкъщи се пооправяме вече...На 26ти ще е погребението,а ние с татито ще пазиме къщата.Всички се ядосаха,че агенцията,при която преди това бяха за бабата,сега е вдигнала с 1000лв цената за погребение и сега им искат около 1700лв за едно погребение...Аз толкова се възмутих...Как може за точно такова нещо да одерат хората... newsm78
Малката още си седи на топло,лапкаме си но шпа,че иначе имам контракции и така.Вчера един многознайки предрече,че днес ще ми тръгнат контракциите и през нощта ще се роди малката...Казах му,че ако познае да иде да си пусне тото  Mr. Green Ами това е от мен.На срещата утре няма да идвам аз.

# 149
Добро утро толкова съм уморена и ми се спи  Tired ама не сутринта трябва да се вика докато не станат всички Sad Оставаме си самички с татито от утре до неделя и после още малко Simple Smile ще си отдъхнем най-накрая само бебо да не бърза, че имаме още доста работа по стаята. В събота едно купонче  newsm44 (е купон, купон колко да е купон то с мен дето приличам вече на хипопотам и само пуфтя, но моя мъж е твърдо решен тази година да отбележим рд-то ми, че му мрънках, че от както съм с него само 2 пъти съм празнувала)

Бюти за прорязващата болка в ляво, аз я имам доста отдавна още от както се установи, че нося бебо ниско. При мен най-често се случва в следствие на това, че бебо ми е притиснал мехура и я усещам или като се завъртя или като ставам.

Четох, четох и забравих на кой какво щях да пиша  Joy  така че много  Hug Hug Hug Hug на всички, тези с болежки и депресии да се оправят бързо, тези които се гласят да раждат да мине леко и честито на всички които имат повод.

Общи условия

Активация на акаунт