Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 615
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
До Vapor, радвам се, че си улучила оригинална, аз не казвам, че не ги продават, казвам, че наред с тях има и имитации и е най-добре на място да се провери.

Благодаря ти, и аз се радвам, че съм улучила. Но наистина не мога да разбера каква е тази драма с оригинал/имитация, при положение, че всичко си работи и имаш половин година гаранция на батерията и три на атомайзера. Със сигурност не се налага да сменяш хардуера "след няма и месец". От друга страна - вечни батерии и изпарители няма. Оригинални или не, все ще се налага да ги сменяш.

Както и за картомайзерите не си права - има и за еднократна употреба, и за не толкова еднократна. А усещането е доста различно /включително и при различните картове/. Лично аз не бих се върнала на атомайзер. Всичко е въпрос на вкус и не може да се дават такива категорични мнения.

Нямам нищо против рекламата във всичките й форми, но е прекалено елементарно да се прави чрез обвинения към другите.

# 601
Бенджолинка, едно е да влезнеш и да похвалиш някой магазин или продукт, а съвсем друго е да нахулиш цялата конкуренция наред, при това безпочвено. Никъде не видях да споменаваш, че си си купила ментета от цитираните в поста ти магазини Whistling
Твоята цигара от къде закупи, сподели моля лични впечатления Wink

# 602
Чудя се ако си поръчам една от продавалника дали ще е менте  Rolling Eyes

99% ще е менте, но ако искаш дал линк да видим за коя става дума.

Имам един карт със сменяема глава. не съм сигурна за модела. нещо много ми миришеше на изгоряло и днес ходих да му сменят главата. Обаче сега новата глава нагрява, но пара почти няма. Имате ли идея как да го оправя или е за кофата.

Какъв е?

benjolinka, на pv-bg и пушком батериите са си ОК. Като гледам и бургаските са оригинални, което е похвално, но пък изборът е беден.

Днес се замислих за нещо. Оказа се, че всички ментета, които съм виждал са черни и не са с пас тру батерии. Някой от вас виждал ли е сребристо пас тру менте?

# 603
Чудя се ако си поръчам една от продавалника дали ще е менте  Rolling Eyes

99% ще е менте, но ако искаш дал линк да видим за коя става дума.

Май няма да се занимавам с продавалника.Днес разбрах че на съседната улица до нас има магазин на Пушком Wink Разликата в цената на тази която гледах в продавалника и магазина е 20 лв.....не си струва да рискувам.

# 604
tuiti, правилно! Това което съм виждала в продавалника е било абсолютно менте. Може и да има читави, които не съм видяла, но пък при всички случаи те не дават гаранция Peace

# 605
  • при Arctic Monkeys
аз да кажа, че си взех течност на Деканг, банан, с 12 мг. никотин. много е приятна, после ще мина на 6. цигарата обаче, ми се струва пълен боклук, или просто картера, или както там се нарича, е изгорял  Rolling Eyes работи си, но при последните нясолко дърпания ми мирише на изгоряло  Rolling Eyes или може би дърпам прекалено силно  Embarassed

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 21:59 от karmacoma

# 606
Сигурно не му даваш възможност да се напои. По-лекичко Grinning

# 607
  • при Arctic Monkeys
ще тренирам  Simple Smile

# 608
  • Стара Загора
 Laughing Хайде и аз при вас. От събота съм на електронна цигара и засега се чувствам супер. Не съм пушила обикновена, а и не ми се е пушило. Като гледам дискусиите за батериите, май и моята няма да е съвсем оригинална. Отдолу на батерията на металното няма знак /лого/. Но пък за сметка на това батерията ми издържа на фабричен заряд около ден и половина. Сега е заредена и ще видя колко ще издържи. Сигурно е менте, но дано е от по качествените.
 Laughing Първите две течности които си взех са "Virginia"  и капучино на L&A VAPE. И двете ми харесват много. В последствие разбрах, че това е българска фирма. Много се надявам, да успея да се откажа от аналоговите цигари.

# 609
аз да кажа, че си взех течност на Деканг, банан, с 12 мг. никотин. много е приятна, после ще мина на 6. цигарата обаче, ми се струва пълен боклук, или просто картера, или както там се нарича, е изгорял  Rolling Eyes работи си, но при последните нясолко дърпания ми мирише на изгоряло  Rolling Eyes или може би дърпам прекалено силно  Embarassed

Карай по-лекичко, както казва Loca, а ако миризмата не се махне и цигарата ти е от масовите комплекти /Его-Т вероятно/, просто ще си вземеш нещо такова http://www.pv-bg.com/t2-ego-2.4ml-cc-coil-changeable.html и ще го завинтиш към батерията на мястото на изгорелия.

Много се надявам, да успея да се откажа от аналоговите цигари.

Нямаш представа колко лесно ще стане  Grinning

# 610
Споделете, моля, от кой карт сте най-доволни

# 611

Аз за момента от DCT v2 и Vision Vivi Nova. Първия папка много батерия обаче, а някои хора казват, че усещат вкуса от ватата. При мен няма такова нещо.

Много се надявам, да успея да се откажа от аналоговите цигари.

Нямаш представа колко лесно ще стане  Grinning

smile3521

# 612
T2, с който отначало нищо не усещах, сега започва да ми харесва все повече и повече.

# 613
Аз имам само CE4 и T2, от двата определено предпочитам Т2, ММ също Peace. Други още не сме пробвали.

# 614
Благодаря момичета! От CE4 не съм доволна/голяма част от аромат, удар и пара се губи/, ще си взема T2 да пробвам. Може ли проблема да е от това, че основата ми е VG?

Общи условия

Активация на акаунт