ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 366
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, има ли някакъв проблем с prikachi? Аватарът и картинки в мненията ми, които са в този сайт, сега не се виждат, а сутринта не е имало проблем. От друга страна, подписът ми, който също е там, се вижда.  newsm78

# 46
Самият сайт е достъпен, но изображението, чийто адрес е указан за аватар, не е достъпно.
Може лесно да проверите като се опитате директно да заредите адреса.
http://prikachi.com/images/285/5103285R.jpg

# 47
Сега вече всичко е наред. Явно самият сайт временно нещо е отказал.

# 48
  • Ямбол
тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670566.new;topicseen#new от раздел Клюкарник,необходимо ли е да бъде заключена след 50 стр.?
Питам,за да знам дали да правя нова тема,благодаря.

# 49
Да. Има отчетен характер, а и в повечето случаи разискваните томболи са с някаква давност.
Моля новата тема да е ситуирана в Потребителски групи като по този начин ще може и да редактирате и допълвате първата публикация и да добавяте актуална информация за текущи промоции, игри, томболи и т.н..

# 50
не знам защо прехвърлихте темата в девета глуха.. пък и от писаното в нея след като я прехвърлихте е показателно.. а не мисля, че темата беше изчерпана...  Sad сигурна съм, че имаше още какво да се научи от потребители, които обаче не стоят в подфорум На пазар.

Мамма, не мисля, че беше най-удачно да се прехвърли темата в На пазар, защото не питам от къде да си купя това и това, а става въпрос за съвети за ергономичност. Ако въобще трябваше някъде да се прехвърли темата, то тогава трябваше да бъде в Здраве.
Но предвид факта, че повечето работещи хора се подвизават в Клюкарник, то и най-добри съвети можех да получа от там. Именно поради тази причина и пуснах темата си там...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672185.msg22664248#msg22664248

# 51
  • сф
здравейте,
съжалявам много, че малко хаотичен ще ми излезе въпроса, но...
снощи в "нашият дом" едно момиче беше пуснало много тежка тема за родителите си (не знаело къде да я пусне). ставаше дума за физически и психически тормоз, притесняваше се за двамата си по-малки братя. сега я няма темата, нито моя отговор към нея. не ми е за темата, за момичето се притеснявам, тъй като е възможно такава тема много да й помогне, ако се включат и други хора с подобен опит... та искам да попитам, преместена ли е някъде, или изтрита? за съжаление, си спомням точно само ника на потребител - placa.

# 52
  • Варна
При лек скрол нагоре не ми се показва менюто с отговори, известия и т н. Трябва да скролна до горе за да се покаже. В мен ли е проблема?

# 53
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте,
направих следната тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672957.0
бих искала да помоля да бъде закована, за да не се създава всяка седмица нова тема с подобно съдържание.
Благодаря предварително!

# 54
не знам защо прехвърлихте темата в девета глуха..

Наистина, не бях видяла, че е преместена, но пък и не смятам, че На пазар е девета глуха, а и става въпрос за избор на продукт. Все таки, върнах я в Клюкарник.

здравейте,
съжалявам много, че малко хаотичен ще ми излезе въпроса, но...
снощи в "нашият дом" едно момиче беше пуснало много тежка тема за родителите си (не знаело къде да я пусне). ставаше дума за физически и психически тормоз, притесняваше се за двамата си по-малки братя. сега я няма темата, нито моя отговор към нея. не ми е за темата, за момичето се притеснявам, тъй като е възможно такава тема много да й помогне, ако се включат и други хора с подобен опит... та искам да попитам, преместена ли е някъде, или изтрита? за съжаление, си спомням точно само ника на потребител - placa.

Темата е премахната, тъй като не е за този раздел, а и няма право да публикува в тематичния.
Знаейки името на потребителката, може да и пишете лично съобщение, ако смятате, че историята е реална.

При лек скрол нагоре не ми се показва менюто с отговори, известия и т н. Трябва да скролна до горе за да се покаже. В мен ли е проблема?

С какъв браузер се случва това - вид на браузера и версия? Винаги ли или само в определени ситуации?

Здравейте,
направих следната тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672957.0
бих искала да помоля да бъде закована, за да не се създава всяка седмица нова тема с подобно съдържание.
Благодаря предварително!

Закована е вече.

# 55
...Все таки, върнах я в Клюкарник.

Благодаря! Дано има развитие, въпреки прекъсването...

# 56
И моя аватар се изгуби ? Thinking

# 57
  • Варна

С какъв браузер се случва това - вид на браузера и версия? Винаги ли или само в определени ситуации?

Мозила Firefox for Ubuntu canonical - 1.0, Проблемът обаче се разреши още снощи, предполагам, че е бил при мен. Peace

# 58
И моя аватар се изгуби ? Thinking

Най-лесният начин да видите какъв е проблемът с аватара е да копирате адреса на изображението и да се опитате да го заредите в браузера.
Ето въведения от Вас адрес за картинка за аватар
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQT21aKutprmJx6mWsHtidO0 … iEftehS5y8NHfguZQ

Не знам кога и какво е имало на този адрес, но сега нищо не се зарежда, а и адресът е некоректен.
Адресите на картинки за аватар трябва да завършват с .jpg .png или .gif

# 59
  • София
  Дали има някакъв , дори и минимален шанс, да се направи някога опция сами да си трием мненията.От глупост и бързане писах в някои теми, които не искам вече да виждам в "новите отговори",а те си излизат пак и пак и пак. PraynigНито искам да ми излиза темата дали ходя по гробища, нито темата за донорите, но няма как сама да си махна мненията.

Общи условия

Активация на акаунт