За почитателите на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 6

• 57 652
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • 221B Baker Street
За Абито...

Скрит текст:
Абе хем искам да вземат парите,хем не - и двамата си имат основателни доводи...Ако не ги вземат - ще се скарат...Ако ги вземат обаче,все си мисля,че онзи,когото смятата за мъртъв,ще вземе да възкръсне - вече сме били свидетели на подобно нещо:))Относно Том - понякога наистина прекалява,прекалено е принципен и не умее да прави компромиси,дори и за хората,които обича,ама какво да го правиш,ирландска му работа:)За сега с Идит добре вървят нещата,дано да има хепиенд и там:)На мен не ми е толкова жал за нея,добро момиче е ,но понякога сама ги предизвиква с държанието си и големия си инат:)Иначе сериалчето добре върви,заформят се интриги,ще видим до къде ще го докарат:)Дано не е последен сезон,мога да ги гледам безкрайно....Simple Smile

# 331
Субтитрите за Абатството ТУК са почти готови  Peace
Вече са напълно готови  Grinning

# 332
  • срещу двата комина :)))
изгледах и аз, много доволна  Heart Eyes ама много слаба таз Лейди Мери, бре

# 333
изгледах и аз, много доволна  Heart Eyes ама много слаба таз Лейди Мери, бре
кат' забременее, ш'напълнее  hahaha

# 334
Добре де, защо от тоя сайт никога не ми тръгват субтитрите? По-скоро тръгват, ама са йероглифи. На вид нищо им няма, а пък....  Rolling Eyes Ми кога ще го гледам туй абатство питам аз  Crossing Arms

# 335
  • Пловдив
Преди имах проблеми със субтитрите. Откакто използвам KMPlayer всичко си тръгва.

# 336
Заради кодирането на кирилицата е, предполагам  Thinking (субките са текстов файл, отвoри ги с нотпад, презапиши файла - 'сейф ас' и избери от менюто енкодинг - уникод Peace, при мен върши работа  Thinking)

# 337
Може да е и от плейъра, с КМ няма проблем Peace

# 338
Аз с KMPlayer-а нямам проблем, зора ми е че гледам вечер, 'на голям екран' дет се вика  Mr. Green и двдто не ги чете бе.
 Сега ще пробвам на Peregrin номера  Peace

П:С: Ами не става, тяхната кожа субтитренска  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 19:22 от Анонимен

# 339
  • София
Емма, провери какъв формат субтитри подържа ДВД-то и дали тези, които сваляш са подходящи Peace. Ако не са, може да се наложи да ги конвертираш, за да ги подкараш.

# 340
  • UK
И аз изгледах Абито Heart Eyes

Скрит текст:
Майката на Кора - хах! Къде я криха в таз Америка, прекрасен дует са с другото бабе Mr. Green
Голям смях с Дейзи и новия прислужник, Мр. КАРСЪН няма равен!
И на мен на моменти Том ми идва в повече, но пък много точно постъпи с Матю, много ясно му ги каза нещата.
Моментът с парите е доста тънък... според мен трябва да ги вземат, но нещо ме съмнява да стане толкова лесно, дори си мисля, че предстоят тежки финансови дни за Даунтън.
Тъкмо се настроих да гледам сватба и серията свърши! Mr. Green

# 341
Съжалявам, сигурно го пише нейде из необятната тема, но през кааъв интервал ще излъчват сериите на Абатството?
Скрит текст:
"Ние можем да простим, но да забравим- никога"  Laughing

# 342
  • София
чак пък необятна темата не е... Абатството го излъчват както се излъчват всички останали сериали по всички останали държави.

# 343
Много ми помогна, няма що!   hahaha

# 344
  • Варна
Много ми помогна, няма що!   hahaha
Ползвай гугъл, става бързо  Wink

Относно Абатсвото изгледах го три пъти толкова ми хареса серията. Припомних си защо съм притенциозна в това, което гледам. Страхотна игра, стрхотни костюми... Двете "свати" са разсипващи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт