Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 22 996
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Охх а при мен за сега всичко е добре само където сутрин като се събудя и такаааааа ми се гади, че не е истина. От време на време ме понаболяват яйчниците и кръста.
И всяка сутрина около 7:30 - 8:00 ч. вече съм се събудила, а преди това си ставах около 8:30 - 9:00 понякога и около 10 ч., а сега вече не мога да спя до толкова.
Но с това гадене незнам как ще се разберем.

# 676
  • София
И моята лелка днес пристигна неканена в целия си блясък. Донесе със себе си всички "приятни" неща, които знаем.
Да ви кажа, не съм се отчаяла, но ми е тъжно. Тъжно ми е, защото вие тук ми показахте, че чудеса стават и от първия път, особено с този бебевалеж в темата...Ами какво да кажа друго, аз съм се убедила, че при мен нещата никога не стават лесно, ама никога! Някак животът м е научил, че няма смисъл да се надявам!
toito, дръж се! Сигурна съм, че и на нашата улица ще изгрее скънце един ден!
Още веднъж честито на всичко успели момичета!

# 677
EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP

Момичетаааааааааааа, направо не мога да повярвам. Още съм в шок - 10 мин седях гледах го и ревях като малко дете. Сега вече започвам да го осъзнавам и да ми става готино.
Милото и той не можеше да повярва...сега трябва да намерим подходящият момент да кажем на техните и на моите родители.
Честитооо!!!!! Лека бременност и накрая едноо хубаво меко бебче. Simple Smile
МОмичета, да ви се похваля днес вече имам 2 ясни хубави чертички.
Ура, Ура, Ура!

# 678
  • София

Честитооо!!!!! Лека бременност и накрая едноо хубаво меко бебче. Simple Smile
МОмичета, да ви се похваля днес вече имам 2 ясни хубави чертички.
Ура, Ура, Ура!

Мерсиииииииииии Simple Smile Да и при мен вчера и днес двете са напълно видими. Пожелавам ти и на теб лека и безпроблемна бременност.

# 679
 Hug Hug Hug Мерси , мила. Аз да чукам на дърво още нямам неразположения от типа на гадене или промяна на вкуса. Само яйчниците ме понаболяват и гърдите. Но тепърва приключението започва  Laughing Най-хубавото , е че мъжът стана един такъв мил внимателен и ме глези.  newsm44 Май ще ми хареса да съм бременна повече от колкото си мислех   smile3532

# 680
Аzaf, Gali_666, brunett, karityyy, beginner_mamma,®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® - Честитоооо!!!! Лека бременност на всички пожелавам .  bouquet

ivka03 ,честито за годежа!Това е толкова хубаво...припомних си какво си преживяла!Айде дано съвсем скоро се получи и бебенцето!  bouquet

Ние бяхме на почивка....работихме тоя месец добре а ще видим вече следващата седмица дали ще се зарадвам и аз!
Стискам палци на всички който чакат тези дни!

# 681
Честито на Алекс Simple Smile Ех, каква успешна темичка се оказа нашата номер 9! Simple Smile

Момичета, вчера докато чаках на автомивка да ми измият колата, влезнах през телефона в един сайт на английски, ако го намеря сега ще ви пратя линк - имаше доста интересни концепции, като споделям тези, за които не знаех и ми направиха впечатление. Та, според този сайт, един от ранните признаци на бременност е и потъмняването към тъмно пурпурен цвят на вагината и външните полови органи. Това се обяснява с акумулирането на количество кръв - защо, не успях да прочета точно.

Другото, което ми направи впечатление, е че при редовен МЦ, подраняването с 3 и повече дни се счита за ановулаторен месец.
Ох, дано успея да намеря линка, имаше още много интересни неща.

# 682
  bouquet Алекс, честито и от мен миличка  Hug пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и на финала  едно newsm30 а защо не и  newsm30 newsm30 здрави бебета Hug
тоито с теб сме мила Hug веси и за теб една голяяяяяяяяяяяяяма  Hug
маце с теб сме

# 683
Благодаря ви за подкрепата!  Hug Оценявам го наистина, но е тежко - вече. До предния месец не го преживявах така, но сега. Може би и знам, че се подлагам и на лечение с тези лекарства за тези кисти и ми е още по-зле. А тази 2ра киста толкова бързо да ми се появи, чак ми е стряскащо. Дано изчезнат.
За сега не ми е прокървяло изцяло,още си ми зацапва, не ме и боли  newsm78
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®  - какъв е смисъла от кръвен тест, ако си ми дойде нормално, както всеки месец. Има ли нормален цикъл, няма бременност. Трябва явно да си се примиря. Милото ме успокоява, че може би е само зацапване и надежда все пак има. Но аз не вярвам и вече не разчитам за този месец на такава.
Единственото, което ме притеснява в този момент е ако почна тези лекарства. Утрогестан - тя ми каза, че не ми пречат за бременност, дори били хубави и го спомагали. И този момичета от приема си стимулирали хормони ли не знам какво и им се е получавало. Исках да изчета нещо по въпроса, но има доста оскъдно инфо за това лекарство точно. Ако някои е запознат, ще съм благодарна да сподели мнение.

# 684
  • София
Здравейте, милички  Hug
toito , veseto87 знам какво ви е, момичета  Hug и аз го преживях преди 3 денар но аз вярвам, че слънце има за всички и че ще изгрее и за нас  Hug
А да попитам по вещите - нормално ли е вече трети ден Т да ми е 36,6? Меря я в 7 сутринта, анално  Blush

# 685
Koe те притеснява ,че 3 дена подред е една и съща температура или какво ?
По 3 температури по приницп не може да се каже нищо, така че завърши си графиката и тогава може да се коментира Simple Smile

# 686
  • София
Koe те притеснява ,че 3 дена подред е една и съща температура или какво ?
По 3 температури по приницп не може да се каже нищо, така че завърши си графиката и тогава може да се коментира Simple Smile

Аз ако знам кое ме притеснява  Joy
Може би това, че е еднаква, но още е рано като я попълня ще я кача да кажеш ок ли е  Hug

# 687
Абсолютно нормално си е да имаш дори 10 дена подред еднаква температура  и това не е от никакво значение!  Laughing

# 688
Здравейте Колежки!
Не съм ви писала отдавна.  
Честито на успелите момичета.   bouquet  Hug

Късмет на чакащите!  preggo

# 689
  • София
Абсолютно нормално си е да имаш дори 10 дена подред еднаква температура  и това не е от никакво значение!  Laughing
Трой, а за тестовете за О какво ще кажеш  newsm78 Мисля да си купя 2 опаковки, че последните 2 месеца цикъла ми се удължи е към 13ти ден да започна през ден докато не видя, че започва да потъмнява чертичката! Та въпроса ми е към колко часа е най добре да се правят?

Общи условия

Активация на акаунт