Тийнейджърите и домашните задължения:)

• 39 851
  • 876
  •   1
Отговори
# 600
Много свежо четиво, благодаря на Мама Цоцоланка.
И едно питане, пишеш, че не даваш на момичето да хвърля боклука, но не разбрах защо. Стана ми любопитно. При нас това се прави както дойде.

Защото това е работа на мъжете у нашата къща......При 3(4-я е малък още) мъже срамота дамите да хвърлят боклука.......На това научих мъж ми откак съм се оженила - че аз боклук не хвърлям, сега го предавам и на децата.......(преди време съседите ме майтапиха дали знам къде е контейнера за боклук) Не че не можем, просто не искам......Приеми го и като женски каприз.......

# 601
вие пренатоварвате дьщеря си.това са прекалено много неща за едно момиче Shocked

# 602
  • гр. София
.......На колко е години щерката - в подписа ми.

Само че аз не разбрах на колко е щерката от подписа. Предполагам на 16 или 12.  Peace

А стихчето за боба е уникално................. Joy Joy Joy

# 603

Само че аз не разбрах на колко е щерката от подписа. Предполагам на 16 или 12.  Peace

Тя е №2 - с червен надпис - този месец прави 13г. Момчетата са със син.

# 604
Стига де, турците може и да ги връщат неопитните булки, вие туркини ли сте?

Голям лаф каза.
Голям малък тва е Mr. Green  Като не съм запозната с традициите и порядките в мюсюлманския свят, и като темата отдавна поддаде whats your problem?

# 605
  • гр. София

Тя е №2 - с червен надпис - този месец прави 13г. Момчетата са със син.

Ахааааааа разбрах............Трябваше да се сетя  newsm78

# 606
  • Там, където ме обичат
И едно питане, пишеш, че не даваш на момичето да хвърля боклука, но не разбрах защо. Стана ми любопитно. При нас това се прави както дойде.

Защото това е работа на мъжете у нашата къща......При 3(4-я е малък още) мъже срамота дамите да хвърлят боклука.......На това научих мъж ми откак съм се оженила - че аз боклук не хвърлям, сега го предавам и на децата.......(преди време съседите ме майтапиха дали знам къде е контейнера за боклук) Не че не можем, просто не искам......Приеми го и като женски каприз.......
Аааа, какъв женски каприз, какви 5 лева! Преписвам и прилагам от утре.

# 607
И аз преписвам, но боклукът ми иде най-лесен, та мисля да изменя - "при толкова мъже наоколо, срамота е дама да мие чиниите".  Mr. Green

# 608

Laughing Laughing При нас това е белене на картофи, тиквички и т.н. Цапат ръцете, следователно не са женска работа  Laughing

# 609
  • Там, където ме обичат
Прави сте, боклукът е най-лесната работа.  Thinking
Щом ще преписваме да споделя и аз тогава; от години не мия пода, понеже имам проблеми с кръста, та съм го прехвърлила на тийновете.

# 610

Ох, със сълзи съм се смяла. Копвам го за по-нататъшно разпространение.

# 611
Laughing Laughing При нас това е белене на картофи, тиквички и т.н. Цапат ръцете, следователно не са женска работа  Laughing

Мда......когато мъж е в къщи - това го върши той......В негово присъствие е престъпление аз да беля и режа лук, картофи и пр.

Радвам се, че на мама боба ви хареса........

# 612
При нас пък работата е точно разграфена на мъжка и женска. Мъжа ми чинии не мие (макар и от време на време да помрънквам за това), също така не готви, въпреки че се опитам да му втълпя, че скарата и избора ня месо за скара е изключително мъжка работа (май напоследък вдява), както е прието в моето семейство. Не чисти къщата, но мие прозорци (страх ме е от високото). И оттук нататък всички ремонти са негови. В това отношение е педант, нямам никакви забележки по качество на изпълнение. Един пирон не ми е позволил да забия. Тук също имаме известни разногласия, защото аз обичам да боядисвам и да лепя тапети. Но е факт, че той с тапетите се справя по-добре от мен. След месец като излезна в майчинство възнамерявам тайно да боядисам тук-там с латекс, та мисля доста ще фучи.
А боклука го хвърля, който излиза пръв.

# 613
Абе хора...чистенето Не е Ремонт.К'ви пирони, к'ви пет лева... Crazy

# 614
  • Там, където ме обичат
Абе хора...чистенето Не е Ремонт.К'ви пирони, к'ви пет лева... Crazy

Тъкмо и аз това щях да напиша.
Ако ще си делим работата на чистене и пирони, аз искам пироните  Mr. Green (и др. неща в тая категория), щото колко пирона се забиват за година? А чинии, миене на под, прах и т.н. поне едно от нещата е всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт