CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №23

• 35 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
 Тръпна в очакване  Praynig
s_sugareva, успех ти желая!
Сега видях ,че Manpower са пуснали обява за Квалифицирано лице обаче е встрани от моите компетенции  Sad точно се зарадвах ,че има нещо ново но тоя хоризонт.

# 571
  • София,у дома.
 Пак съм аз.Свързах се с ИТ,и оттам ми казаха,че работодателя няма право да  ми задържа трудовата книжка.Разбраха ,къде съм работила.И след около час,си взех тр. книжка от работодателя и беж крачета мои в БТ .Направиха ми регистрация.И сега остава НОИ.Освен документите,които са в мен и лична банкова сметка ,да ми трябва още нещо,ако някой с е сети да свирка,моля.
Разбрахме се с  ИТ  и за изплащането на остатъка от последната ми заплата.

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 18:02 от mina72

# 572
Някой може ли да ми каже каква е заплатата по програмата "Ново начало"? На едно място чета - 300лв., на друго - според длъжността за която ще те наемат?  newsm78

Заплатата е минималният осигурителен доход за длъжността, определя се по една таблица - може да я намериш в нета. Зависи от сферата, в която ще си заета и от длъжността.
Аз работя сега по тази програма и мога да ти кажа, че си е хубава програмата и си заслужава.

# 573
Мина72, браво. Радвам се, че си успяла да решиш проблема си. Simple Smile

# 574
  • Балчик
Мина поискай също УП - 2 от вече бившият си pаботодател. Peace

# 575
Момичета, въпреки моята отчаяност днес съм на интервю. Хем ми се иска всичко да е наред, хем тайно си мисля, че нещо все ще се обърка. Но съм решила да бъда откровена и директна и да питам всичко, което ме интересува, че ми е писнало от обещания, а после подигравки и унижения. Ще пиша после да покоментираме.

Винаги питайте и за Длъжностна характеристика. Тя е също толкова важна, колкото и ТД и задължителна. Само тя ви гарантира, че ще вършите онова, за което ви наемат и ще си знаете длъжността- права и задължения.

Всичко останало са празни приказки. Ако работодателя е коректен и искрен няма да се притесни да ви даде заедно в с ТД и ДХ.

Между впрочем в някой компании изискват длъжностната характеристика на предходната ви работа, когато кандидатствате или започвате работа.

# 576
Някой може ли да ми каже каква е заплатата по програмата "Ново начало"? На едно място чета - 300лв., на друго - според длъжността за която ще те наемат?  newsm78

Заплатата е минималният осигурителен доход за длъжността, определя се по една таблица - може да я намериш в нета. Зависи от сферата, в която ще си заета и от длъжността.
Аз работя сега по тази програма и мога да ти кажа, че си е хубава програмата и си заслужава.

Благодаря ти. Peace Аз все още се колебая, защото позицията която ми предложиха ме стресна, т.е. не позицията, а мястото - затвора. Имам 2 дни да реша. Rolling Eyes

# 577
Red Velvet, то това ясно, че и кандидата попълва документи.
Но първо работодателя трябва да заяви желание да участва в програмата. Чак след това започват да му изпращат кандидати. )

# 578
Бях на тест днес в ПИБ, попълвах тест за лоялност. Имаше интересни въпроси и ситуации. Предупредиха ме, че въпросите може да ме стреснат и объркат. Наистина имаше нещо такова.

Борим се трима кандидати за мястото. Искам да ме викнат!!! Много!
Благодаря на всички пожелали ми успех! Желая успех и на всички вас! Hug

# 579
  • София,у дома.
Анч,желая ти успех,и да с епохвалиш ,след като ти се обадят!
Аз съм отново с питане.Нали се взима среднмесечното възнаграждение,което вкл. основна заплата +получените бонуси,ако има такива  за периода.

# 580
Анч, успех. )
А би ли споделила с какво образование и опит си? Че ми стана интересно какви кадри си подбират.
В Плевен също имаше обявена свободна позиция. Кандидатстваха няколко мои познати със съответното образование и опит...не бяха повикани на интервю.

# 581
Благодаря Ви!
Завърших Счетоводство и контрол, магистър в Свищов, задочно. Една колежка в настоящата ми фирма е с Финанси, магистър, но от Югозападен Университет в Благоевград, кандидатства по банки от седем години и не е викната нито веднъж на интервю.
В моят случай ми се струва, че Свищовската диплома ми отваря врати. Иначе в 3-ти курс започнах работа в строителна фирма като оперативен счетоводител, работих 3 години.

# 582
Анч, благодаря. )
Явно на хората в тази банка финансисти не им трябват. )
А по повод дипломата, не е и това, че е от Свищов. И моите познати са със свищовски дипломи, но точно финанси.

# 583
Анч, успех и да се похвалиш като те вземат.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 584
Не знам какво им трябва. Нали тук точно се коментираше, че в ПИБ подбират по външен вид.

Естел, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт