И ние в нашия офис имаме колега, който мирише непоносимо - слава богу, че работи в съседната стая, защото с ръка на сърцето го заявявам - ако шефът ми ме накара да работя в едно помещение с него и не се съобрази с моето нежелание да работим заедно, бих напуснала! Поне по 10 пъти на ден ми се налага да влизам в неговата стая и мога да ви уверя, че той успява да усмърди на вкиснала пот едно доста голямо помещение, в което работят още 10 човека и в което прозореца е отворен, но без резултат. Не знам как го търпят, смрадта е непоносима, особено в горещ летен следобед...
Не знам дали някой е говорил с него по въпроса, сравнително нов служител съм във фирмата и не е удобно да питам. Знам само, че се е случвало да мине покрай бюрото ми и да позная че е той, без да вдигам глава...
След като излезе от стаята ни, веднага проветряваме, а коментарите са излишни, всички знаем какво се случва.И, да, наличието на пор в работното помещение наистина е сериозен проблем, който не е обикновена прищявка или глезене, това нарушава нормалните условия на труд! На хората, които се подиграват, мога само да пожелая да не им се случат близки срещи с такива хора, защото друга песен ще запеят!