Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 644
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
Обърка се бе човек! Тук са миризливите селяндури. Шумните селяндури са другаде.
Embarassed Embarassed Embarassed  Знам си аз да не сядам,пред компа преди да съм пил кафе,,ма на..писано било да стана за резил рано-рано..

# 91
  • ...живея на последния етаж...
С една приятелка от детските години скоро се чухме по телефона, и от дума на дума ме втрещи с изцепка:"Като се изкъпем в сряда и неделя и тамън събирам за една пералня дрехи". Shocked Shocked ShockedА у дома все ме обвиняват, че съм им унищожавала  дрехите от пране Grinning. И да ви кажа, голяма разлика има между скункс, дето цяла седмица не се къпе и носи едни гащи и блуза, и такъв, дето всеки ден се къпе, пръска, ама пие по 3 литра вода, и тя, пустата, нали излиза от някъде.

# 92
Ако някой пие 3литра вода,едва ли толкова ще му смърди потта. Peace

# 93
Точно това имах в предвид, като писах, че е различно. А иначе със смръдливите колеги май директно трябва да се говори, колкото и да е деликатна ситуацията и да е неудобно. И пак не е гаранция, че ще почнат да се перат и къпят. Дъщеря ми имаше една съученичка, дето 5 години ги мореше с миризми, какво ли не й подаряваха, брошури й даваха да чете, накрая тя се оплака на директора от системен тормоз. Последва привикване и на двете страни в дирекцията, ама ефекта беше нулев! Момичето така и не започна да се къпе.

# 94
Смръдлата ли се оплака от системен тормоз?

# 95
Според мен няма решение, търпи се и толкоз. В работата имахме две такива колежки, едната беше явно с хормонални проблеми и потта й миришеше силно и остро. Ама свикнахме  Mr. Green
Другата миришеше на спарен ме__ис  Crazy доста гадчнчко, ама и това си търпяхме.
Наистина не виждам как шефът или който и да било може да отправи подобна забележка на някого. Хора разни, това е положението  Simple Smile
Леле Блонди, щом сте оцеляли при такава воня вас нищо не може да ви уплаши. Така е хора всякъкви. Наистина няма начин да кажеш на някого,че смърди. Само ще се смразите и нищо не се постига. Дано да няма много такива като колегите на Блонди защото това наистина е върхът.

# 96
Точно това имах в предвид, като писах, че е различно. А иначе със смръдливите колеги май директно трябва да се говори, колкото и да е деликатна ситуацията и да е неудобно. И пак не е гаранция, че ще почнат да се перат и къпят. Дъщеря ми имаше една съученичка, дето 5 години ги мореше с миризми, какво ли не й подаряваха, брошури й даваха да чете, накрая тя се оплака на директора от системен тормоз. Последва привикване и на двете страни в дирекцията, ама ефекта беше нулев! Момичето така и не започна да се къпе.
Това цепи мрака! Joy
"Господин Директор, тя мирише и по този начин ни тормози..." Crazy hahaha
Абе, вие нямате ли си друг работа, бе хора?! ooooh!

# 97
  • Между гори и планини
Започнете периодично да пръскате с ароматизатори в офиса да коментиранте "какво ли мирише толкова лошо?"
Колежка миризливка имах само една и за кратко, която шефа още първият ден изпрати да се къпе, дори и каза как да се изкъпе  Mr. Green Тя се опита да въ Mr. Greenзразява, щяла да се разболее  ooooh! Остана 2 седмици и напусна, не й понесе всекидневнаа баня.
Сега имам тук таме миризливи клиенти, някои смардят толкова ужасно, че се старая да дишам минимално докато не напуснат работното ми място. После проветрявам и пръскам с ароматизатор.

# 98
Все ме обвиняват,че се изказвам неясно, че и сега. Момичето се оплака от тормоз, щото го обиждали с тези сапуни и шампоани. Директорката първо се накара на класа, после обаче привика и въпросното девойче, и доколкото после обяснила на децата, културно я помолила да се къпе редовно. Е да де, ама с това си и остана...

# 99
Как бихте казали на колега,че смърди?
Ще го поканя на съвместна баня.

# 100
Как бихте казали на колега,че смърди?
Ще го поканя на съвместна баня.
Ужас! Не си ли гнуслива?

# 101
Ужас! Не си ли гнуслива?

Гнусливи или не, водата от 3 стотинки през комунизма, при демокрацията стана 2 кинта. На българите и на българките все по-често ще им се налага да свикват с нечистоплътността на своите съграждани.

Вероятно в по-напреднал стадий на евроинтеграция, ще поставят водомер и на мръсната вода и тогава хората ще стискат, докато дойдат на работа за да се изходят.

# 102
Намерете му приятелка, да го къпе и пере редовно Mr. Greenшегичка

# 103
  • Пазарджик
Намерете му приятелка, да го къпе и пере редовно Mr. Greenшегичка
Или да вземе да развали и нея Simple Smile

# 104
И ние имахме такава колежка- всяка вечер и изпращахме СМС от кампютър, за да не се вижда номера- "Време е за къпане, време е за преобличане" и при нас проработи, започна да се съобразява с миризмите си.  Peace Peace Peace

Аз, ако съм на тая колежка, ще намеря начин да разбера от кое IP получавам такива послания и после съдя за телефонен тормоз. Не е това начинът. И не давайте такива остроумни идеи във форум, щото не се знае кой после ще се бие по главата, че ги е приложил.

Общи условия

Активация на акаунт