Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 642
  • 790
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Зайчолина, този спрей е изключително ефикасен, купувала съм го за много близък човек, който имаше наистина сериозен проблем с миризмата - имаше страхотен ефект при него. Аз също съм го ползвала, спира всякакво потене и миризма: http://biotrade.bg/odorex/odorex-deo/?p=50&l=1&id=5
Остава само да измислиш как точно да му го подариш!  Peace

# 76
Anjieee, bлагодаря!!! Сещам се за ОдорЕкс, и съм чувала че е добър. За мен има още по-лесно решение и понякога даже аз го прилагам, ако искам ексфолииране и по-хубаво почистване: сода бикарбонат. Остава само да се престраша и да повдигна въпроса  Embarassed Embarassed Embarassed

# 77
“Оптималната„ концентрация на алуминиевите соли мене лично много ме притеснява.  Rolling Eyes
Намери материали за тях, ще прочетеш, че са много вредни-предизвикват онкологични и ред други заболявания .За жалост ги има почти във всички сухи дезодоранти.............  Sick
Най-добра работа ще свърши честото вземане на душ и обличане на чисти дрехи!То вярно,че някои ги мързи, но това е начина........... Rolling Eyes Peace

# 78
  • София
Аз чак сега успях да се добера до темата, а то бъка от миризливци в нея  Laughing.  Първо за пустият му офис - работно помещение дано е по - добре, а може и канцелария  Grinning.  Сега за потта  Sick продължава д е така чакам понеделникът и мисля директно да му кажа  и да става каквото ще. Когато човек е системно поддържан и не облича дреха втори път ( стига да не  спи с тях и изобщо да не ги съблича по седмица де  Crazy шега) и се изпоти от физически труд потта не мирише така на мръсно и неприятно в комбинация с мръсни непрани дрехи, в които си се потил ен брой пъти е страшно. Личи си кой е лееко понамирисва от физически труд,но е поддържан и чист и кой смърди от нечистоплътност. Чудя се жена му как го търпи? Замислих се и с нея да говоря въпреки беглото ми познанство с нея ( по скоро само запознаване). Мислех си да говоря с нея без негово знание да вземе тя мерки.

Естел хич не е смешно, защото влиза в помещението и след точно 10 сек аз съм с позиви за повръщане. Няма проветрение с отворени прозорци смърди си  и през целият престой  аз дишам плитко не мога да си поема дълбоко въздух ( по - скоро нормално).Правя го несъзнателно , но е гадно да не можеш да вдишаш.

# 79
  • София
Много неприятно това с миризливците.
Но друго се питам - как са го назначили на работа този човек? Нали и на интервюто също е понамирисвал, не са ли се усетили?

# 80
Добре де, ами ако човекът има проблем с хормоните?
Виждала съм за какво става въпрос при проблем с щитовидната жлеза. Сутрин и вечер се къпеше човекът, мажеше мишници - нищо не помага. Самата кожа смърди.
Ако аз съм в това положение и някой ми направи забележка, ще се оплача от тормоз на работното място.

Знам, че си има и откровени мизерници, но ми е много смешно: "Шефе, колегата смърди! Не мога да работя така!"  Crazy

Кой пък, уважаващ себе си и възпитан човек ще каже на служителя си: "Къпи се по-често!".  Thinking
Баси абсурдите - SMS-и, Човешки ресурси... Crazy Все едно съм в тийн форум. ooooh!
Никога не бих се занимавала с подобни простотии. Crossing Arms

Аз имам колеги, които се къпят с парфюм и е направо отврат след тях. Проветрявам си и толкова. Даже не се замислям, че това би било проблем за мен.

А когато на колегата му миришат устата - какво правим? Пак ли SMS-и, шефове и Човешки ресурси? Thinking

# 81
А кой уважаващ себе си човек ще допусне да вони така,че да се налага да му правят забележка?Изключвам случаите,когато е болестно.

# 82
Има хора, на които не им пука. Аз лично познавам такива - големи капацитети в областта си, но нечистоплътни и груби като възпитание. Но не ми пука - нали работата си върви, а и не са ми в къщата...

# 83
Има значение и с какво се храни дадения човек. Моя колежка си прави някакви изследвания, защото имаше подобен проблем. Спомням си , че и бяха казали първо да изключи пикантни храни и подправки, да намали консумацията на мляко и млечни продукти през времето,когато и се налага да е сред много хора.Основно да се храни със зеленчуци и постни ястия .Не мога да кажа как е спазвала тези изисквания, но , факт, че миризмата изчезна.

# 84
Според мен няма решение, търпи се и толкоз. В работата имахме две такива колежки, едната беше явно с хормонални проблеми и потта й миришеше силно и остро. Ама свикнахме  Mr. Green
Другата миришеше на спарен ме__ис  Crazy доста гадчнчко, ама и това си търпяхме.
Наистина не виждам как шефът или който и да било може да отправи подобна забележка на някого. Хора разни, това е положението  Simple Smile

# 85
На един курс,който посещавах,имаше една колежка,която не се къпеше.Нито намеци помогнаха,нищо.Накрая учителката я привика и и каза да си обърне внимание на хигиената,даже май и каза,че ще и поиска медицинско удостоверение,че няма зарази някакви.Сигурно е импровизирала,но имаше лек ефект.

# 86
Почвай да миеш блакона всеки ден слеад 21 часа.. Точно гат групичката почиващи авери се сбира..Ама всяка вечер..До откат!Да видим кой кого..

Ма едва ли ще го направиш де..А с бунаци,само тва е начина..По бунашки..

# 87
Почвай да миеш блакона всеки ден слеад 21 часа.. Точно гат групичката почиващи авери се сбира..Ама всяка вечер..До откат!Да видим кой кого..

Ма едва ли ще го направиш де..А с бунаци,само тва е начина..По бунашки..
Кво речи? newsm78

# 88
Обърка се бе човек! Тук са миризливите селяндури. Шумните селяндури са другаде.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт