Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 641
  • 790
  •   1
Отговори
# 60
  • София
  Може и на тоалетната.Имам позната, има си в тоалетната поставка за книги и вестници, поставка за чашата кафе или бира.

# 61
  • Пазарджик
Сигурно и пепелник има Simple Smile

# 62
  • София
Сигурно и пепелник има Simple Smile
Забравих да го спомена, пфуу каква съм склероза.И място за цигарите и запалката има.

# 63
Какво сте се запънали на думичката "офис"?!
Да го наречем тогава раб.помещение.

Защо всичките смръдливци са все по офисите? Колкото и теми подобни на тази да съм чела все са в офиса. Ми решението е лесно, не работете в офиси като мене и няма да ви смърди никой.

Това е едно изключително мъдро предложение!  ooooh!

# 64
Порове има навсякъде. За сега съм имала само един смрадлив колега, около него миришеше на  мърша. Един ден вече не издържах и слязох  в човешки ресурси след 5 минути го извикаха дадоха му свободен ден и го пратиха на турска баня. След това започна да се къпе и пере системно, че и се ожени даже но винаги ми е било странно как може образовани и интелигентни хора с висше образование с добра кариера да не усещат миризмата си. 

# 65
Е то ако чакат да я усетят...

# 66
# 67
Скъпи хора, имам подобен 'проблем', но не в офиса - касае се за много по-близък човек!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Може и да ви се стори странно, че пиша тук вместо да говоря с него, но не ми хрумва как да го поднеса деликатно, без да го засегна!!! Сигурно дори не забелязва, милият той Sad Sad Sad знам, че човек привиква и не усеща собствената си пот???

Къпе се най редовно, обличана дреха не слага втори път - но към следобеда, след като е шофирал и работил и просто има една миризма на пот от мишниците!!! Не знам аз ли съм с чувствителен нос, но усещам нещо, дето при чист човек не би трябвало да е там. Ползва парфюм, но какво от това. Явно самата пот мирише повече???

Сигурно ви се струва смешно, но моля ви разберете деликатността на ситуацията!!! Много скъп за мен човек, но не толкова близък, че да си навирам носа (е не буквално де) в тея неща Laughing Laughing Laughing

Да беше някой от офиса, нямаше да имам притеснения и щях да измисля как да го поднеса. Нооо....?!?!?!... Sad Sad Sad

# 68
Зайчолина,няма деликатен начин да кажеш такова нещо. Пък и човекът ти е близък-рискуваш да ти се обиди и да си развалите отношенията.

# 69
  • Пазарджик
Къпе се редовно и си сменя дрехите - ако работи в производство или нещо подобно - следобед всички имат особен мирис, но то е разбираемо. Има машини, до които е над 40 градуса. И пак си личи ако не са къпани, стават като "Амби Пур".

# 70
Може да има някакъв здравословен проблем.

# 71
Това е възможно най-отвратителното явление. А най-лошо е сега лятото, защото смърди навсякъде. не знам, ама има хора, които не се къпят изобщо.

# 72
 JoyНа biskit миризливеца най- ми хареса,нейното описание за него и жена му ,де! Joy Joy

# 73
Директно му казвам истината. От тактичност в подобни случаи ползва няма.
  Точно.

# 74
Острани звучи смешно, но предполагам че хич не е.
оплачете се на шефа.

Общи условия

Активация на акаунт