Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 640
  • 790
  •   1
Отговори
# 45
Цял кабинет за един смръдльо?Егати поощрението!

# 46
щом не може да се лиши от него и да спаси останалата част от колектива, длъжен е да им осигури комфорт на работното място Stop

# 47
Нашият миризливец на всичкото отгоре беше и зиморничав и изпадаше в истерия щом видеше отворен прозорец.За нещастие бяхме в един кабинет-аз и той!  Sick ooooh! ooooh!
И само за мацки говореше-тази-такава, онази-иначе............Беше и с претенции, не харесваше какви да са......  ooooh! ooooh! Whistling
И като капак-жена му беше много ревнива......да не би някой да и вземе домашния пор.......  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Както казах след време напусна.....за щастие............... Party

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 13:38 от biskit

# 48
  • София
     Не закачайте чесъна, той е полезен, ако ви пречи, яжте и вие таратор и тиквички с чесън и няма да ви мирише  Joy.Но от миризма на пот , спарено и крака повръщам веднага.Радвам се,че съм си вкъщи и мога да си ям таратор и чеснови сосове на воля.А на такъв директно бих му казала,че смърди.Преди,когато имаше профилактики, всички се къпехме по местоработите,а и без профилактика всяка вечер, сега бани няма ли?

# 49
  • Пазарджик
Нашият миризливец на всичкото отгоре беше и зиморничав и изпадаше в истерия щом видеше отворен прозорец.
Явно им е някаква обща черта. И тука са много зиморничави - може за това да не се къпят - да не вземат да настинат пффф

# 50
Да, и ходят много навлечени, дори лятото!  Peace
Всичко започва от семейството, включително и хигиенните навици.
Един колега беше ходил за нещо у тях и каза, че по-голяма мръсотия не бил виждал, и това при наличието на 2 жени-жена му и майка му..... ooooh!

# 51
Уф, темата за храната е мнооого обширна. При нас има миризми на къри, чесън и какво ли още не. Чак ми се приисква да им занеса една шкембе чорба, та да ги видя после  Mr. Green

# 52
Най-много да вземе да им хареса!  Laughing

# 53
Защо всичките смръдливци са все по офисите? Колкото и теми подобни на тази да съм чела все са в офиса. Ми решението е лесно, не работете в офиси като мене и няма да ви смърди никой.

# 54
  • София
Защо всичките смръдливци са все по офисите? Колкото и теми подобни на тази да съм чела все са в офиса. Ми решението е лесно, не работете в офиси като мене и няма да ви смърди никой.
То всяко стайче, кабинетче, барачка вече стана офис.

# 55
Ми решението е лесно, не работете в офиси като мене и няма да ви смърди никой.

Викаш всички колективно да напускат, а?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И да ги оставим да си миришат.
Миризливи има навсякъде, но особено се усещат в закрити помещения.

# 56
Имала съм такава колежка.Никакви намеци, разговори за козметика и подобни не помагат.Жената си отглеждаше 10см китеник под мишниците/което не И пречеше да облича потници лятото Sick/ и попипвайки го с гордост казваше-''Аз не се потя''. Не зная каква миризма отделя скункса, но много подозирам, че е нещо подобно...Иначе за чистотата у тях-наложи ми се веднъж да я посетя и останах учудена, беше чисто, подредено, лъснато отвсякъде. Напуснах и вече нямам проблем bowuuИдеята с смс от компютъра ми допада.

# 57
Ми решението е лесно, не работете в офиси като мене и няма да ви смърди никой.

Викаш всички колективно да напускат, а?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И да ги оставим да си миришат.
Миризливи има навсякъде, но особено се усещат в закрити помещения.
Не, но като чуя офис си мисля за някакво помещение където работят хора с поне някакво нормално поведение, което изключва липсата на хигиенни навици, все пак не е катун.

# 58
Xaxa, Тайна добре ти е отговорила-

# 59
Xaxa, Тайна добре ти е отговорила-

Уточнете, аз и на тоалетната мога да й викам офис.

Общи условия

Активация на акаунт