Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 640
  • 790
  •   1
Отговори
# 30
  • Пазарджик
Явно във всеки офис има по един смръдльо. До тук каквото съм видяла - оправия няма - нито намеци помагат, нито директна забележка от шефовете. Единият от отговорите беше - много работа имам и нямам време.

# 31
  • София
Явно във всеки офис има по един смръдльо. До тук каквото съм видяла - оправия няма - нито намеци помагат, нито директна забележка от шефовете. Единият от отговорите беше - много работа имам и нямам време.

Извинете- егати наглия пор!

# 32
  • Пазарджик
Поркиня!

# 33
  • София

В едната ми работа имаше много смрадлива колежка...веднъж на спирката ни чу как обсъждаме ужасната й смрад и се разрева...Ами и на нас ни се насълзяваха очите месеци наред, но никой не ни жалеше.

# 34
Преди време приятелка кандидатстваше за работа, не помня точно къде, но изискванията бяха около 4 листа, чист, спретнат вид, без нокти - всичко беше изписано до последната подробност, едва ли не разписания за тоалета, та тогава ми направи впечатление, че щом хората са го сложили в изискванията явно има причина. По тоя начин - като отиде неизкъпан - глоба, като отиде с дълги и неприлични нокти - глоба, той да реши ще се къпе ли, ще се поддържа ли. Ега ти - не мога да повярвам, че има толкова смрадливи хора и че се правят че не им пука и не ги засяга ooooh!
В такава ситуация аз директно бих казала на шефа!

# 35
  • София
Преди време приятелка кандидатстваше за работа, не помня точно къде, но изискванията бяха около 4 листа, чист, спретнат вид, без нокти - всичко беше изписано до последната подробност, едва ли не разписания за тоалета, та тогава ми направи впечатление, че щом хората са го сложили в изискванията явно има причина. По тоя начин - като отиде неизкъпан - глоба, като отиде с дълги и неприлични нокти - глоба, той да реши ще се къпе ли, ще се поддържа ли. Ега ти - не мога да повярвам, че има толкова смрадливи хора и че се правят че не им пука и не ги засяга ooooh!
В такава ситуация аз директно бих казала на шефа!

На някои шефове не им пука, или самите те са със съмнителна лична хигиена...или са смотаняци и не знаят как да подходят.

# 36
Помислих, че някой е изровил стара тема от архивите,  някои теми са вечно актуални. Имах период, когато работех с колега миришещ на чесън. Ама всеки ден. Стояхме на отворен прозорец известно време при минусови температури,въпреки протестите му . Добре, че беше по заместване.

# 37
хаха, това с чесъна ми напомни, че преди време съпругът ми се оплакваше, че негова колежка едва ли не закусвала чесън, много миришело в стаята, ама като я питали другите, казвала че е превантивно заради грипа - и видиш ли наистина не се разболявала.
Аз също помислих, че е старата тема, но погледнах датата и видях, че е съвсем актуална, и то точно на време, когато половин София е в профилактика, ама то и да не е профилактика на топлата вода, някой може би са решили именно от това да пестят Mr. Green

# 38
  • Пазарджик
Ох, да и това с чесъна против грип ми е фаворит. Сега не е против грип, а с таратор - изобщо повече не искам да се замислям, че ми стана гадно.

# 39
Съвета да се обърнеш към шефа и ЧР е много добър. Всичко останало, предполагащо "саморазправа" би могло да навреди на теб и колегите ти и тогава шефът ви ще се занимава с вас, а не с дразнителя. Повечето фирми имат някакви условия, включващи и външен вид, така че се обърнете към горните етажи  Simple Smile.
(Имам познат, чиито колега си е извадил медицински сертификат, че по здравословни причини, не може да контролира изпускането на газове)

# 40
Имах такава съученичка.От сутринта миришеше на пот така,че очите ти се насълзяват.Всеки ден с една бяла (всъщност сива) блуза,с жълти петна под мишниците.С намеци не стана.На 5-тата година се събрахме съученички и и казахме.Гадно и стана,разрева се,но имаше ефект.Сега ни мрази,вместо да ни е благодарна,че и направихме услуга.

# 41
Нашият шеф като е говорил няколко пъти с фирмения миризливец нямаше никакъв ефект!
Ей това не мога да си представя: шефът ти да ти каже в прав текст да си оправиш хигиената и на другия ден пак некъпан!  ooooh!

# 42
Ами явно шефа не е бил ясен - или се къпеш или си уволнен.

# 43
Ами явно шефа не е бил ясен - или се къпеш или си уволнен.
А може да го сложи и в индивидуален кабинет и само по нета да си контактуват Mr. Green

# 44
  • София
Такива хорица могат спокойно да работят в зоопарка.....Там най-много някой лъв да ги хапне от нерви и предизвикателна миризмица.....Ама пък други може и да загинат, знам ли....

Общи условия

Активация на акаунт