Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 655
  • 790
  •   1
Отговори
# 165
Джемма,на теб и твоите колеги трябва да ви плащат вредни за работа при тази жена. Нямам предвид само чесъна,а и всичко,което сподели в другата тема.

# 166
Сега се сетих, че веднъж в офиса бях донесла сьомга (от предната вечер останала на скара) и като я стоплих в микровълновата се разнесе миризма на риба, която не че е лоша, но е специфична и въпреки, че не миришеше много силно, тактично ми беше направена забележка, че не е подходящо такива неща да се носят за обяд в офиса. Е, питайте ме дали съм яла риба скоро на работа. Но нито съм се цупела или обидила, приех забележката (препоръката) и толкоз. Важното е мир да има на работното място  Mr. Green А чесън колко обичам да ям, обаче пък като се знам, че по 3 дена после мириша, дори и да съм изяла само 2 скалидки чесън, еми съобразявам се и не ям чесън, не мога да си позволя да смърдя на работа  Joy

# 167
Punky90,гнусно или не,това е самата истина-те не се къпят.Кой им е виновен,че са научени да се къпят само в неделя?И знаеш ли какво?Не е до години.Имам приятелка масажистка в Кипър и специално съм я питала и там ли възрастните хора са толкова нечистоплътни като тук и за мое учудване отговорът беше "не".Значи не е до години,а до желание и до начин на мислене.И да,търпя-нямам избор в такава ситуация...

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 20:12 от Мидичка

# 168
  • София
Punky90,гнусно или не,това е самата истина-те не се къпят.Кой им е виновен,че са научени да се къпят само в неделя?И знаеш ли какво?Не е до години.Имам приятелка масажистка в Кипър и специално съм я питала и там ли възрастните хора са толкова нечистоплътни като тук и за мое учудване отговорът беше "не".Значи не е до години,а до желание и до начин на мислене.И да,търпя-нямам избор в такава ситуация...

Така е, написах по-рано в темата за пенсионера, направил скандал за временно спиране на водата в неделя, понеже "тогава хората се къпят!". Понеже ми беше съсед, не пести вода от бедност, определено.

# 169

Така е, написах по-рано в темата за пенсионера, направил скандал за временно спиране на водата в неделя, понеже "тогава хората се къпят!". Понеже ми беше съсед, не пести вода от бедност, определено.

"Честита баня" както се казва  Sick

# 170
 Laughing Сещам се за една стара тема тук -- безценен момент!

Хазяйка към наемателка:
- О, и си избери ден за къпане, но без неделя, че тогава съм аз! Shocked При съответната реакция: Shocked Shocked Shocked от страна на момичето, жената продължава с: "е, лятото се подмивам и в сряда, де" Sick Sick  Sick Laughing Laughing Laughing

С извинения за оф-топика Simple Smile и на авторката, ако чете сега (че й откраднах историята) Embarassed

# 171
То някои нямат мяра и с парфюмите си, язък дето са се къпали  Grinning
О, да. Писах по-напред в темата. Това много повече ме дразни. Особено тежък, гаден, задушлив парфюм при 40 градуса жега. Sick

Момичета, не се заяждам и не се сърдете, но няма как да определите на някого кога и как да се къпе. Това е въпрос на ЛИЧНА хигиена. Дядо ми се къпе един път в седмицата. Той е на 87 години. Сещате се, че трудно се диша покрай него, но никога не бих му намекнала дори за това. Човекът така е живял 80 години. Мисля, че е доста по-смешно скумрията или зелето в офиса, отколкото неизмитата колежка. И това, че пък тя споделила, че в цикъл не се къпе, ми говори, че освен мизерна, е и проста. Знаете, че с простотията няма оправия. Защо трябва да падам на нивото на такива и да им казвам кога и как да си мият шундите?! Crazy

# 172
Ние едно време се бъзикахме, че в неделя никой не излизал, понеже им били мокри косите, то ще се окаже чистата истина. Laughing

Подмиването по време на цикъл е малкия дявол пак. Аз съм присъствала на разговор, в който една се хвалеше, че толкова били близки с гаджето си, че дори по време на цикъл й правел френска любов. НЕкъФ вид вампир ще да е бил.

# 173
Аз съм присъствала на разговор, в който една се хвалеше, че толкова били близки с гаджето си, че дори по време на цикъл й правел френска любов. НЕкъФ вид вампир ще да е бил.

Това ме подсеща за един виц:
Един си забърсал една вечер гадже, което било в мензес, което той не знаел, всичко станало на тъмно. Сутринта става, поглежда се в огледалото, цялата му муцуна в кръв. И си казал "Леле, аз съм я убил". Отива да види гаджето, нея я няма, била си тръгнала. А човекът си помислил- "Не само съм я убил, а съм я и изял".

# 174
  • Балчик
Джемма,на теб и твоите колеги трябва да ви плащат вредни за работа при тази жена. Нямам предвид само чесъна,а и всичко,което сподели в другата тема.

Освен всичко това, тя не спечели конкура за директори, но въпреки това я оставиха да си продължава на тази длъжност, което за мен е абурдно- хем преценяват, че не става, хем продължава да изпълнява длъжността.  

Сега ще шокирам някого, разказвала съм го в предишни такива теми, но да кажа и тук. Една позната разказва как се къпят в неделя: Пълни се ваната. Къпе се най-малкото дете, после влиза средното, после голямото. След това се къпе майката (демек тя) и накрая влиза мъжът и. До тук нищо странно, освен, че водата във ваната не се сменя. Sick Sick Sick Как се изплакват- историята мълчи. Семейството е прилично, интелигентно, всички са с висше образование- и тя, и мъжът ѝ,  и родителите им.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 01:10 от Джемма

# 175
Но все пак не е нужно да имаш висше образование, за да имаш добра хигиена..... Или обратно- и да си много образован, пак може да си си мърльо Confused ...... Едното няма нищо общо с другото Wink .
Нали знаете вица за онзи, чиято жена била много мръсна, щом се къпела всеки ден.
("Хора, къпете се, нищо, че не е неделя"- това пък май е страница във ФБ)

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 01:25 от enze

# 176
  • Балчик
E, за мен има общо. Токова интелигентни хора не приемам, че могат да са мърльовци. Докато обртното, не важи разбира се. Хора без образование не означава,ч е по подразбиране са с лоша хигиена. Peace
Тези не просто са образова, а са широко скровни хора, абе не знам, не бих предположила. Но пък и не занм дали е вярно, не съм била в тях, а тя не ми намирисва. Simple Smile

# 177
Но сама споделяш, че явно може И интелигентни хора да са мърльовци Peace , колкото и ужасно да звучи Confused . Чудя се на хората, които не се къпят често и не си перат дрехите редовно, дали нямат проблем с обонянието newsm78 .... Всъщност им се чудя как се търпят де..... Аз не мога и не искам да си представям как бих се чувствала ако не се изкъпя, дори едни ден. Макар да се е случвало, като спрат водата например Laughing .

# 178
Чудя се на хората, които не се къпят често и не си перат дрехите редовно, дали нямат проблем с обонянието newsm78 .... Всъщност им се чудя как се търпят де.....
Никакви проблеми с обонянието нямат, просто така са научени. От родителите си идва явно. Имам няколко познати пълни мизерници са и да ви кажа родителите им по нищо не отстъпват в мизерията. То докато си дете трябва да видиш, за да се научиш. Ама като няма откъде. А как се търпят, нямам никаква идея. На мен ми се е случвало да се изкъпя, после да правя нещо за ядене и пак да се изкъпя, понеже съм се вмирисала на храна и не мога да се понасям до такава степен, че имам чувството, че и през две преки ме надушват. Непонятно ми е как ще си седя вмирисана и няма да ме дразни лично мен.

# 179
Като ви чета се сещам - преди време имаше подобна тема, но май за това кога са къпем - сутрин или вечер. И една беше шокирана как може повечето да се къпем вечер, а не сутрин. /Макар, че в жегите, знаете е приятно и сутрин, и вечер, и по всяко време./ Според нея цяла нощ въргаляне в леглото си беше абсолютно мизерийка. Но нямаше проблем да си легне в това легло с цялата пот и мизерия, събрана през деня. Crazy Важното беше, че спазва някакво правило за сутрешен душ. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт