Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 151
  • 509
  •   1
Отговори
# 315
За да ги превеждат в час, може би?

Не, няколко деца са си прочели разпечатките и това е. Те не че в четвърти клас могат да преведат подобни текстове.

# 316
О, бях с впечатлението, че децата ти са големи, от една друга тема - за работата във Варна.

Надали някой тук може да ти каже, трябва да питаш учителката. Иначе има много вариации какво да се прави с текстове на български в час по английски, дори и ако самият основен текст е тежък.

# 317
О, бях с впечатлението, че децата ти са големи, от една друга тема - за работата във Варна.

Надали някой тук може да ти каже, трябва да питаш учителката. Иначе има много вариации какво да се прави с текстове на български в час по английски, дори и ако самият основен текст е тежък.

Синът ми е големичък, да.  Simple Smile

Аз просто не мога да се сетя каква е идеята на подобно домашно, още по-малко се сещам каква е връзката с английския. Разбира се, че принтираното трябваше да се прочете в къщи и накрая завърши с въпроса: "Светът ще свършва след един месец ли?". Само дето не ни тегли по една и на мене и на учителката.  Laughing

# 318

Само дето не ни тегли по една и на мене и на учителката.  Laughing

Това е добър признак, поставя авторитети под съмнение.  Laughing

# 319
Аз бих си поговорила с учителката, защо пълни главите на толкова малки деца с бръмбари?!  Crossing Arms Как на дете в 4-ти клас да обясниш да не се страхува от такива писания?!

# 320
Как на дете в 4-ти клас да обясниш да не се страхува от такива писания?!

То това го обясняваме постоянно по повод на новините (къде основателно, къде не), но като го имаш за домашно става доста шантаво.  Wink

# 321
Ама новините можеш да ограничиш и да не гледа, а от къде да ти хрумне, че за свършека на света ще "преподават" в училище!  ooooh!

# 322
  • Варна
Ама новините можеш да ограничиш и да не гледа, а от къде да ти хрумне, че за свършека на света ще "преподават" в училище!  ooooh!

И аз се оплаках по-рано, че детето ми вече пита дали е вярно, щото не само в новините се споменава. Той почти не гледа предавания за възрастни, но често в ананосите на предаванията между рекламите се пускат такива "шеги".

# 323
И при нас по един канал се пускат подобни тъпизми в шеговит стил често рекламирайки нещо- АХЕ организира голям концерт на 22.12 по случай свършека на света. Да си призная доста се бях спекла по едно време и непрекъснато ровех из нета за информация, докато не попаднах на една статия интервю с някакъв учен, който обясняваше нещата от гледна точка на науката и на края каза че от всичко това най-пострадали излизат децата. Още се чудя кому е нужно всичко това при положение че до момента много пъти е имало подобни слухове и нищо не се е случвало.

# 324
Обсъждахте ли 3 те дни пълен мрак на 22,23 и 24 декември? В момента преживяваме уникален момент.Никога друг път предсказанията не са били толкова напористи и всевъзможни магове, гадатели, вещери, шамани ни убеждават в истинността на казаното. Колко готино ще бъде да се събудим щастливи с чаша кафе в събота, 22.12.12г. напук на календара на маите  Laughing

# 325
Какво му е уникалното на момента, още стрес в и без това тежкото ни ежедневие. Добре че при нас освен скечовете нищо друго не се коментира на тази тема, журналистите са заети с кризата, изборите, стачките, неспазените обещания..... и не се занимават с гадатели и предсказатели слава Богу.

# 326
Охх моля ви спете се с това че края на света щял да дойде ако имаше опасност за земята НАСА щяха да го знаят 10 години по рано единственото нещо което ще стане е че планетите ще се изравнят и ще има 2 минутно слънчево затъмнение и това го четох в официалния сайт на НАСА

# 327
"... Нулевата зона е пространство, където не могат да се разпространяват никакви енергии. Ще настъпи пълна тъмнина и тишина, ще бъдат изключени електричеството и природният газ...."
а парното и топлата вода ще ги спрат ли  Joy

# 328
"... Нулевата зона е пространство, където не могат да се разпространяват никакви енергии. Ще настъпи пълна тъмнина и тишина, ще бъдат изключени електричеството и природният газ...."
а парното и топлата вода ще ги спрат ли  Joy
Най- интересната е, че уж никакви енергии нямало да могат да се разпространяват, а в същото време щяла земята да се тресе и разни там експлоззи от светлина... Та това също е енергия /мисля/ тя от къФ зор ще може да се разпространява питам аз  newsm78 Crazy Ей това да ми отговори тоя оракул, гадател или там какъвто е  Naughty

# 329
  • София

а парното и топлата вода ще ги спрат ли  Joy
[/quote]

ми, да, щото помпите в абонатната са на ток ....малиииии, останахме си мръсни и ледени  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт