Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 43 368
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,красавици.Гледам ви...гледам ви и си завиждам тайничко(благородно де)как се гримирате и как ви издържат сенките,защото с моите мазни кепачи нищо не се задържа.Слагам и база,ФДТ,пудра и пак няма оправия Sick.Кажетете моля ви някой трикче за мазни клепачи,а имам и доста сенки и немога да си ги ползвам Confused

# 31
  • в 1001-та нощ
върху клеапчите ли слагаш и трите неща - база, ФДТ и пудра  Rolling Eyes

само с база - опитвала ли си  newsm78

коя база ползваш?  Rolling Eyes

# 32
не,не,не слагам всичко заедно,опитвала съм ги всичките.Имам база на манхатън,и JOKO,имала съм и Арт деко и есънс ама резултат няма

# 33
  • в 1001-та нощ
от моя опит по-пресушаващ ефект има базата на NYX - имам бялата, не съм ползвала друг цветове, но положена на окото изсъхва и не стои мазна, като други бази; не е скъпа, можеш да пробваш  Peace

# 34
  • София
Мис Нели, благодаря за стилно оформената тема.  bouquet
Страхотни трансформации.  Shocked
Аз нямам проблем да се покажа преди и след грим, защото в 90 % ходя без грим, само с една спирала, че са ми руси миглите. Лошото е, че в снимката "след" няма да забележите голяма разлика. Joy Имам многооо да уча за гримирането.
И аз изпуснах Жаки и Лепи, жалко.  Heart Eyes

# 35
Ей, вече и новата тема няколко страници натрупала от вчера следобяда  Mr. Green

Гледах страхотни гримчета края на миналата тема. Има и нови попълнение - добре дошли  Hug

Много интересни са и за мен трансформациите с грим, до преди и аз не вярвах, че е възможна чак такава разлика.
А за снимките преди/след, до преди 2-3 години нямаше да имам проблем да покажа снимка преди  Rolling Eyes Но от известно време насам, започнаха някакви проблеми с кожата ми, които не са толкова страшни сами по себе си. Но по моята кожа много лесно остават белези. И най-малкото раздразнение на кожата оставя следа  Tired Но все пак довечера може да се пробвам как ще изглеждам и ако не е съвсем стряскащо, може да се престраша и да покажа  Mr. Green

Аз днес пробвам поредния ФДТ  Mr. Green Healty Mix на Буржоа. Серум версията я пропуснах, защото някъде четох че имала блестящи частички, а аз не ги харесвам  Rolling Eyes
Взех си малко от тестера и на 123. Него ще го пробвам утре  Crazy Но от тази серия май няма да ми пасне цвят. 55 ми е светъл, 56 е супер розов, а 57 вече ми идва тъмен  Rolling Eyes Докато от Healty Mix 56 си е бежов и ми пасва много добре  Peace

# 36
По случай 50 години от смъртта на Мерилин да покажа и една нейна снимка преди и след грим.
За мене това си остава най-красивата и изящна жена за всички времена!

Никой не може да изглежда като нея, дори с грим.
Жаки, ами тя е по-скоро момиче на тези снимки. Не знам дали е на повече от 20 г. Виж на тези снимки, дори я няма неизменната й очна линия.
Иначе съм съгласна, че е била голяма красавица. Честно казано на мен тя ми харесва повече преди да се изруси и да стане толкова известна - с медено червената дълга коса. Норма Джийн ...
Но както и да е, аз съм малко по-особена в това отношение. Почти всички звезди ми харесват повече по пътя на изкачването на върха, а не на самия си връх.

А колкото до преди и след, аз също съм доста безлична преди. Но за сметка на това доста народ ме е виждал и в този вариант, та за никой няма да е тайна как изглеждам без кит. Sunglasses

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 10:25 от Анонимен

# 37
Аз също съм фен на Мерлин Монро. Heart Eyes
Благодаря за темата.  bouquet

# 38
  • София
Мерилин е просто искряща (има си и очна линия на снимката Wink )

Може ли някой да ми каже къде мога да намеря сенките на Мода в района на Раковски, Дондуков, В. Левски? Четох последните страници, но не откривам такава информация  newsm78 Мерси  Hug

# 39
# 40
  • В къЩи.
Едно клипче и от мен вместо запис http://www.youtube.com/watch?v=kMA179nB-Jk&list=UUzTKskwIc_- … &feature=plcp

п.п. Не ви ли прилича на Жаки ?

# 41
Днес ми е ден с кой имам прилика Grinning
Може така да изглежда, защото имам малко детско лице и бузи Blush Но в очите, носа, устните сме напълно различни. За веждите да не казвам Joy Обаче това момиче винаги ми е приличало на най-добрата ми приятелка от Германия. Много хубав грим прави, а е доста млада, даже не знам дали има и 20 години

A Meрилин много я харесвам и с дълга коса. Не знам дали сте гледали филма River of No Return.....там е страхотна  Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 42
  • В къЩи.
Жаки, надявам се да не съм те обидила.  Hug

# 43
Жаки, надявам се да не съм те обидила.  Hug
Не, разбира се Flutter

# 44
До сега разглеждах ФБ страницата, която tamar показа - уникални преобразявания! И повечето сенки, които въпросната Александра използва, са прекрасни цветове! Разгледайте я обезателно!

Излишно е да казвам колко много и аз харесвам Мерилин.. От цялата й визия винаги най-много ме е впечатлявало червилото - сигурно защото този цвят стои ужасно на мен.  Shocked А тя е прелестна с него!

А относно идеята за снимки ' преди/след ' , аз също нямам проблем. Много често ходя без грим и всеки ме е виждал така. Пък и снимки имам много, дори и в интернет. Така че съм за, ако решите нещо.

Ето и няколко снимки на вчерашния грим, но този път със спирала.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт