"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 560
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • В центъра на България

Bergüzar Korel Ergenç - Süper Starlife

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 16:01 от bab4i

# 676
# 677

simo  Hug Hug Hug

Къде са се запътили нашите хора? Laughing Ще бъдат някъде за Байрама! Laughing

# 678

SIMO  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Халит вчера е пътувал със самолет за Измир. В Чешме са го чакали Берг и Али. Там ще прекарат празничните дни.

# 679
Момичета,аз пак ни в клин ни в ръкав но ако има някоя от вас желание да ми отговори.Тъкмо се появи Еда.Някак много внезапно ми се стори,нито казаха нещо в сериите нито нищо и хоп тази се появява и я назначиха моментално.И най-внезапно почна да злобее срещу Шехерезада.Защо?Защото е известна,мила и добра ли?Или има нещо по дълбоко някъде в миналото Thinking Аз засега решавам че тази е повърхностен тип,злобар,който се вбесява на добротата на околните newsm78
Мерси много Hug

Скрит текст:
Миналото й е тясно свързано с  Шех и починалия съпруг на Шех \Ахмед\. Учили са заедно в Университета и Еда е искала да бъде с Ахмед, но той предпочита Щех. Надиде и Бурхан също са замесени в тези отношения.

# 680

Така изглежда днес прокурорската униформа.
 Laughing

# 681

Така изглежда днес прокурорската униформа.
 Laughing

Червено и черно - много емблематични цветове!!! Ще видим как й стои на Берг такава униформа!

# 682
  • София-в сърцата на моите деца
 Hug

# 683

Промото на  "Съпругите" за новия сезон. Джейда изглежда великолепно! Grinning

http://www2.dizifilm.com/video/detay.asp?kat=212822

# 684
Simo,  bouquet  bouquet  bouquet!

Варна,  Hug Hug Hug!

Много е щастлив Халит! И много му отива тениската!

Скрит текст:
Пожела на всички весели празници и каза да ви почерпя с бонбони! Joy

# 685
Бабчи, благодаря ти за видеото!И на теб прекрасен ден!  Hug  bouquet  bouquet

Hug Hug

# 686
  • София
По СТ ТВ дадоха подробен репортаж от РД на МЕРИАМ и реплики на ХАЛИТ....дано някой свали този отрязък baby_neutral baby_neutral baby_neutral Също и за ВВ....Джансу и другите....

http://tvarsivi.com/player.php?i=2012080552265

Краси, това ли е записа?

Има и нещо за Берг. Grinning

МАРМАН, Hug Да,това е...Извинявай за късния отговор,но едва сега се добрах до компа.....

В клипчето на БЕРГ в НИШАНТАШЪ....явно не е разрешила да снимат Али и майка и....жалко....

# 687
  • София
Цитат на: Mydream link=topic=672907.msg22771096#msg22771096 date=1345384354

Много е щастлив Халит! И много му отива тениската!

[spoiler
Пожела на всички весели празници и каза да ви почерпя с бонбони! Joy [/spoiler]

Избрал е чудесни бонбони,не се стопяват бързо  Joy

# 688
Берг сигурно е чакала розовото си бонбонче в Измир на летището вчера.. Grinning Heart Eyes

# 689

Едно изречение от видеото с Берг. Другите неща ги имаше и по-рано, ако изключим преувеличението, че всеки момент Али можел да се сдобие с братче или сестриче.  Joy

Берг: Али порасна, много говори, стана най-близкият ми приятел. Много се забавляваме заедно. Той е спокойно дете.

Общи условия

Активация на акаунт