Нашите кухни - тема 45

• 92 530
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Lr , много ти е хубава кухнята! Със здраве да си я ползвате! Плотът и гърба чисто бяло ли са? Дай някакви отзиви. Една приятелка сега прави кухня и умува за бял плот и гръб. Аз за моята не посмях, въпреки, че цялата е бяла. Някакви притеснения имах повече за плота. Все си представях изсипана лютеница, от която остава червено петно  Mr. Green

# 346
  • София
Здравейте! Някоя от Вас правила ли си е кухня / или друго обзавеждане / от фирма МСМ Принт
www.-spam234-?

# 347
Lr , много ти е хубава кухнята! Със здраве да си я ползвате! Плотът и гърба чисто бяло ли са? Дай някакви отзиви. Една приятелка сега прави кухня и умува за бял плот и гръб. Аз за моята не посмях, въпреки, че цялата е бяла. Някакви притеснения имах повече за плота. Все си представях изсипана лютеница, от която остава червено петно  Mr. Green
Благодаря ти, много я чаках и сега се наслаждавам на резултата. Плота е Егер - от близо изглежда като мозайка, бяло, беж и светло оранж, долни шкафове - орех панама гланц, горни -  ванилия гланц,
вече съм много предпазлива във пипането на вратичките, всеки пръст си личи Grinning

# 348
Благодаря ти, много я чаках и сега се наслаждавам на резултата. Плота е Егер - от близо изглежда като мозайка, бяло, беж и светло оранж, долни шкафове - орех панама гланц, горни -  ванилия гланц,
вече съм много предпазлива във пипането на вратичките, всеки пръст си личи Grinning

То и аз пазя ама познай мъжа ми дали пази.  ooooh! Дръжки има за тази цел, но не смята за нужно да ги ползва всеки път. Аз вече съм се специализирала и при всяко чистене се завъртам с една микрофибърна кърпа и препарат за стъкла и буквално за 1-2 мин овършавам всички вратички. Ти сега имаш и тъмни и светли вратички. Кажи къде повече личи? Тук съм чела, че някои момичета имат притеснения от белите вратички, а според мен на тъмно по- си личи.

# 349

То и аз пазя ама познай мъжа ми дали пази.  ooooh! Дръжки има за тази цел, но не смята за нужно да ги ползва всеки път. Аз вече съм се специализирала и при всяко чистене се завъртам с една микрофибърна кърпа и препарат за стъкла и буквално за 1-2 мин овършавам всички вратички. Ти сега имаш и тъмни и светли вратички. Кажи къде повече личи? Тук съм чела, че някои момичета имат притеснения от белите вратички, а според мен на тъмно по- си личи.
Зависи от ъгъла на гледане, личи си и на двете Confused, но красотата изисква жертви Laughing

# 350
Преди време(да кажем месец- два ,най-много)имаше снимка на вече готова кухня(не мога да се сетя на коя мама беше),че тази кухня не беше със стандартна водобранна лайсна,а нещо много по-тънко и малко,но със същата функция.Можете ли да ми помогнете къде да намеря такава Praynig

# 351
# 352
Преди време(да кажем месец- два ,най-много)имаше снимка на вече готова кухня(не мога да се сетя на коя мама беше),че тази кухня не беше със стандартна водобранна лайсна,а нещо много по-тънко и малко,но със същата функция.Можете ли да ми помогнете къде да намеря такава Praynig
Взех такава от Роси: http://www.rosi.bg/al-vodobranna-lajsna---izpaknala-gladka-vertikalna-1363.html

# 353
Момичета, някой може ли да ми даде размери (широчина, дълбочина) на шкаф за вграждане на фурна?  newsm78  Завъртя ми се още една идея като как да са разположени моите кухненски шкафове, но не съм сигурна дали местото ще позволи... Crazy

# 354
  • София
Момичета, някой може ли да ми даде размери (широчина, дълбочина) на шкаф за вграждане на фурна?  newsm78  Завъртя ми се още една идея като как да са разположени моите кухненски шкафове, но не съм сигурна дали местото ще позволи... Crazy

Моят шкаф е широк 60 см, ширина на вътр. отвор за вграждане -56,5 см, дълбочина- 58 см. Уточнявам обаче, че е икейски и не знам дали е по стандарт дълбочината или е някой см повече. Фурната ми е дълбока 55 см.

Междувременно все още избирам уредите, спряла съм се на тази фурна, дори сега от няколко дни са я пуснали на промоция http://www.technopolis.bg/b2c/details/707530/P11110101~1/Furna-z … TROLUX-EOB3430COK. Котлоните си мисля да са индукционни, но незнам кои марки предлагат такива, за да се ориентирам какви са цените.
Доста марки вече предлагат индукционни котлони, за четворката не знам как вървят цените, но най-изгодните двойки, които гледах преди 2-3 седмици бяха на Finlux и на Hansa - по 380 лв. Фурната, която си избрала е хубава, поне по моите критерии. Добра марка, икономична е, с доста дълга гаранция, пуш бутони и телескопичен водач. Само не знам къде е сглобявана, някои са в Италия. Можеш да погледнеш като алтернатива и тази , която е немска, с почти същите характеристики е, но има 9 функции, каталитични панели и плавно затваряне, също и термосонда. Аз почти се бях навила нея да взема, но не исках черна, а нямаше на промоция варианта в инокс.
lr , сега гледам подробно кухнята ти. Много добро решение да отделите цялата част за готвене на терасата, така ти остава доста работно пространство. Много обичам такъв голям плот  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 20:51 от em4eto

# 355
  • Варна
Можеш да погледнеш като алтернатива и тази , която е немска, с почти същите характеристики е, но има 9 функции, каталитични панели и плавно затваряне, също и термосонда. Аз почти се бях навила нея да взема, но не исках черна, а нямаше на промоция варианта в инокс.
А знаеш ли с колко стъкла и нива на готвене е?
Тази от рекламата на Технополис казват, че е произведена в Германия.

# 356
  • Бургас
skica моята кухня  изцяло бяла 

Peace

# 357
  • София
Можеш да погледнеш като алтернатива и тази , която е немска, с почти същите характеристики е, но има 9 функции, каталитични панели и плавно затваряне, също и термосонда. Аз почти се бях навила нея да взема, но не исках черна, а нямаше на промоция варианта в инокс.
А знаеш ли с колко стъкла и нива на готвене е?
Тази от рекламата на Технополис казват, че е произведена в Германия.
С 5 нива и 3 стъкла е, ето тук е описанието, същата е, но в иноксовия вариант, който така и не пуснаха в промоция. Аз си бях сложила лимит да е до или близо към 650 лв.  Blush

# 358
Здравейте,извинявам се,ако въпросът ми не е за тук предварително.Ние все още сме наникъде,но аз мисля вече за цветовете. Ще ви кажа само досега как съм го измислила и много моля за съвети от вас,дали е ок.
 Под- гранитогрес,много светъл ,имитиращ естествен мрамор. Стени- една част светъл бежов латекс,а другите( зад дивана) камъни от тези http://sitekreator.com/rockwall/___6.html   ,които са в бежево-сивата гама и мисля,че добре ще хармонизират помещението Thinking,масата и столовете са венге,(те са купени) като столовете са с бежова еко кожа,вратата е венге. Така,само не мога да измисля кухнята каква да е-венге изцяло,или горните шкафове бежов гланц,долните венге,или цялата да е бежов гланц или пък сива Cry  И разбира се килима и той какаъв да е???

Сори,ако мн ви обременявам,просто съм в такава чуденка........ ooooh!

# 359
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Присъединявам се към вашата компания, че и на нас ни предстои кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт