Намаления 2012

• 109 102
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
запис newsm10. сега ви открих

# 91
Видях, че има Waikiki в Пловдив. Някой от там да знае дали има намаления, че да се вейна събота?  newsm78

# 92
  • София
Някъде да сте виждали намалени
есенни обувки, нищо, че още е лято?  Simple Smile

# 93
  • София
Момичета, а някакво намаление на детски играчки очертава ли се скоро? Че есента сме на серия от рождени дни и обичам да се подготвя отрано.

В Хиполенд в Сердика център днес имаше надписи за намаления на 55% и 66%. Вътре не съм влизала и не знам какво точно е намалено.
В Хиполенд отдавна си има щанд със стоки намалени с 55%, но за съжаление няма нищо интересно за момчета. За момичета имаше различни зубълси и понита, също така и барбита. Всъщност не съм сигурна дали куклите бяха барби или подобни, но изглеждаха много прилично.

# 94
Момичета, а някакво намаление на детски играчки очертава ли се скоро? Че есента сме на серия от рождени дни и обичам да се подготвя отрано.

В Хиполенд в Сердика център днес имаше надписи за намаления на 55% и 66%. Вътре не съм влизала и не знам какво точно е намалено.
В Хиполенд отдавна си има щанд със стоки намалени с 55%, но за съжаление няма нищо интересно за момчета. За момичета имаше различни зубълси и понита, също така и барбита. Всъщност не съм сигурна дали куклите бяха барби или подобни, но изглеждаха много прилично.

в Хиполенд имаше един кош с намалени плюшени играчки, които ми се видяха хубави и бяха намалени от -33 до -55%, но не знам дали още има налични, защото беше преди два-три месеца, когато съм ги виждала.

# 95
Видях, че има Waikiki в Пловдив. Някой от там да знае дали има намаления, че да се вейна събота?  newsm78
Имаше 50 % . Но смятам, че е по-малко заредено от колкото Варна. Или тази година няма хубави намаления.

# 96
  • София
Момичета,
някой попадал ли е на намаление на хубави бански с номерация на чашка и подгръдна обиколка?  bouquet

# 97

И аз с това питане Simple Smile?

# 98
Много изгодни обувки от естествена кожа,намалени по 30-40 лв, български, супер удобни,в едно малко магазинче на Витошка преди Патрирха, до Палмерс в този район.

И аз с това питане Simple Smile?

# 99
Момичета,
някой попадал ли е на намаление на хубави бански с номерация на чашка и подгръдна обиколка?  bouquet
В подлеза на Плиска в едното магазинче за бельо(по-готиното според мен) видях вчера, че всички български бански са по 17,50 лв. до 14 септември. Но не съм влизала и размери не знам.

# 100
Есенни хубави обувки и мъжки и дамски имаше в Дарис-аз си купих преди 2седмици т.нар половинки на висок ток с връзки за 64лв,мъжките бяха около 50лв/спортни,не за костюм/.Намалението в магазина е 50% и е на всичко вкл и на чанти естествена кожа

# 101
Момичета, виждали ли сте намалени дънки (дълги) за деца на възраст 3-4 години?Късно се сетих,че са ни станали малки старите за есента, а не ми се дават надути суми за новите колекции.Ако нещо видите, разчитам да сиганлизирате.

# 102
  • Русе
Аз от Уайкики взех за 15-ина лв на малките, но това беше преди 2 седмици. Мисля тази да прескоча до там да видя какво има останало.

# 103
Аз от Уайкики взех за 15-ина лв на малките, но това беше преди 2 седмици. Мисля тази да прескоча до там да видя какво има останало.

Ех, в Сф за съжаление още няма магазин на Уайкики Sad

# 104
  • Русе

Ех, в Сф за съжаление още няма магазин на Уайкики Sad

Жалко, наистина,  имаме поне 1 свястен магазин в нашия град.

Общи условия

Активация на акаунт