Намаления 2012

• 109 327
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Дам, в Карфур все още до сряда мисля има намаления на дрехи. Има тениски, пижами на що годе дори цени. Пижамите на Дисни (цели гащеризончета) са на цени около 5 до 10лв, което за мен е перфектно. Тениските им не са лоши и са около 4 - 10лв Има и комплектчета разни, но са летни. Това за момчета. За момичета има от птиче мляко.

# 166
Аз пък 2-3 пъти в годината пазарувам в Димитровград. Там има българска, турска и китайска стока. Последната категорично я отписвам. Да ви кажа и сравнение на цени - детско бельо потник с пликчета до 3 лв /българско е/, детски чорапи къси до 0.70 лв, /български/, блузи с къс и дълъг ръкав  от 3 до 6 лв /турските са най хубави - много издръжливи и качествени/, зимен детски гащеризон тип космонафт 7-10 лв /български/, детски дънки 5-8 лв /турски/, панталони за детска градина тънки или ватирани 5-6 лв / турски или български/. Купувала съм комплекти анцузи за 14 лв български. Зимни якета до 20 лв / а в магазините са от 50 лв нагоре/.
Аз пазарувам за 2 деца и като взема повече от 2 бр правят и отстъпка. Лошото е че трябва много да се обикаля, защото има и много китайска стока , която не е качествена. Отнема ни по 4 часа на ходене в обиколка на сергиите. Но за 250 лв си решавам  обличането на 4 човека за 1 сезон. Същата стока я има във всички магазини  - аз съм от Стара Загора  на тройно по високи цени. Дано съм била полезна на някой.

# 167
Но на мен ми казаха, че вечерта отваряли сергиите. Къде е това като адрес в Димитровград.

# 168
И мен ме интересува къде се намира точно, че аз за трима пазарувам  Rolling Eyes

# 169
Ето един нов сайт с намаления  Simple Smile

# 170

къде е  newsm78 изтървала си линка  Hug

Аз само да питам някой ако е минавал през Карфур дали знае дали има още намаление или е било до сряда. Купих едни детски чаршафчета с ластик и искам ощееее

# 171
И мен ме интересува къде се намира точно, че аз за трима пазарувам  Rolling Eyes

Пазара се намира до спортна зала "Младост" близо до /бившата им може и все още актуална/ автогара
Неделният пазар - в петък, събота и неделя. Петък от 6 до 16 часа, в събота и неделя - от 8 до 16. Автопазара - в неделя от 8 до 16 часа, но приключват обикновено към 13 часа.  bouquet

# 172
Димитровградския пазар е в събота и неделя от 8- 14 ч, а сум чувала че в петък вечер пак има ама продават само на едро тогава

# 173
  • София, България

къде е  newsm78 изтървала си линка  Hug

Аз само да питам някой ако е минавал през Карфур дали знае дали има още намаление или е било до сряда. Купих едни детски чаршафчета с ластик и искам ощееее

Днес ходих до Карфур - стоят още червените етикети, още си го има намалението.

Някой питаше за слънчеви очила - в оптиката вляво от централния вход на мола на Цариградско имаше 2-3 щендера с намаление 50%. Повечето намалени очила бяха от типа пластмасовки, но пък симпатични.

Иначе почти навсякъде са заредили новите колекции и намалените неща са останали на някакви отделни щендери, но има де - и в Некст, и в Пренатал, и в Бенетон още има намалени нещица /да уточня че само детско гледах/.

НиМ колко пъти ги обикалям вече, ми не могат да ме впечатлят ... нито с цени, нито с парцалки, ще се отказвам май от тях. А ГАП ми беше любимия магазин докато пребивавах в Щатите, но тук вече съм решила, че повече няма да влизам. Лепнали една табела 60% отпред, и като влезеш - най-евтината боклучка е 20 лева   ooooh! Еми няма пък да ходя повече там  Crossing Arms

# 174
  • София
А ГАП ми беше любимия магазин докато пребивавах в Щатите, но тук вече съм решила, че повече няма да влизам. Лепнали една табела 60% отпред, и като влезеш - най-евтината боклучка е 20 лева   ooooh! Еми няма пък да ходя повече там  Crossing Arms
Това последното все едно аз съм го писала. Не ги е срам просто.  Crossing Arms
Момичета, виждали ли сте някъде юношески зимни якета на намаление?

# 175
Аз пък 2-3 пъти в годината пазарувам в Димитровград. Там има българска, турска и китайска стока. Последната категорично я отписвам. Да ви кажа и сравнение на цени - детско бельо потник с пликчета до 3 лв /българско е/, детски чорапи къси до 0.70 лв, /български/, блузи с къс и дълъг ръкав  от 3 до 6 лв /турските са най хубави - много издръжливи и качествени/, зимен детски гащеризон тип космонафт 7-10 лв /български/, детски дънки 5-8 лв /турски/, панталони за детска градина тънки или ватирани 5-6 лв / турски или български/. Купувала съм комплекти анцузи за 14 лв български. Зимни якета до 20 лв / а в магазините са от 50 лв нагоре/.
Аз пазарувам за 2 деца и като взема повече от 2 бр правят и отстъпка. Лошото е че трябва много да се обикаля, защото има и много китайска стока , която не е качествена. Отнема ни по 4 часа на ходене в обиколка на сергиите. Но за 250 лв си решавам  обличането на 4 човека за 1 сезон. Същата стока я има във всички магазини  - аз съм от Стара Загора  на тройно по високи цени. Дано съм била полезна на някой.
Аз китайската стока я купувам от Карнобат  Laughing. Детски анцучета и комплектчета туника и клинче ги продават по 10-12 лв, а тук са по 25. А аз 25 лв за китайски боклук не давам.  Peace

# 176
Съжалявам, в предния ми пост наистина съм изпуснала линка. Ето го:
http://elmaira.com/specials.php

# 177
Следобяд ще дам инфо за Метро Бургас Simple Smile.

# 178
  • У дома !
Много хубави зимни якета-пухенки за дечица видях днес по 69 лв на Витошка в детския Бенетон! В Геокс пак на Витошка 50% намаление на абсолютно всичко-сандалки по 44 лв Peace
Дано съм била полезна Wink

# 179
  • София
Много хубави зимни якета-пухенки за дечица видях днес по 69 лв на Витошка в детския Бенетон!
  bouquet
Обърна ли внимание дали имаше като за по-големи деца?

Общи условия

Активация на акаунт