Намаления 2012

• 109 185
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
В Карфур има уж някакво намаление на дрехи, НО:
само на определени модели бельо и то например 3 детски слипа от 8.89 на 8.69.

hahaha не е истина - излагат се

# 496
И на мен ми направи впечатление, че в Хиполенд ги няма вече щандовете с -55% и -33% намаление. даже гледах 2 пъти.

# 497
Има ли някой представа кога се чакат намаленията в детският Бенетон?

# 498
в Kenvelo има избери за 200лв плати 100лв.
Аз както винаги нищо не си избрах защото ме ядосаха.. в сердика мол пуловерче 25лв, но няма тази промоция, а в дъ мол са ги направили на 27лв задраскано на 25лв за да не влизат в промоцията.
Тъпаци  #Cussing out

Да, за нищо не стават тези. И на всичкото отгоре магазинът е пълен с боклучави дрехи аз едно зимно яке си харесах 145лв. и така и не успях нищо друго да харесам, за да достигне сумата до 200лв.Ако направят ново зареждане пишете, че якето все ми е в главата ама пък един свестен пуловер да нямат а да има ама не влиза в промоцията

# 499
  • Berlin
Вчера влязохме да видим какво има, защото лятото си напазарувах тениски по време на това намаление -200 за 100, ама нииищичко няма. Освен това едни дънки загледах, които бяха 110лв. ooooh! мерси! Simple Smile

Виждали ли сте спални чувалчета за след 18м., зимни?

# 500

Да, в Захи на ул. Бигла в кв. Лозенец.
Имат цип откъм крачетата, че да стават и за още по-големи деца.

# 501
Намалението в Хиполенд знам, че ще е на 23.11. - 25%.

# 502
  • София-Лагера
Има ли някой представа кога се чакат намаленията в детският Бенетон?
Koледа най-рано. Peace

# 503

Аз купих миналата година на моето дете, но от един софийски квартален магазин, където продават основно българско производство дрехи. Детето в момента е на 3г и 7 м, не съм го мерила на височина скоро, но е между 105 и 110 см, според мен (на око  Wink), чувалчето му става още. Не знам от кой град си, ако те интересува, пиши ми на лични. Simple Smile

# 504
  • София
Намалението в Хиполенд знам, че ще е на 23.11. - 25%.
Ясно, май все в петък се пада.

# 505
  • София
Днес видях  до -50% в Promod на Витошка-отнасяше се за есенната колекция, но не съм влизала. Simple Smile

# 506
Запис да следя намаленията   Simple Smile

# 507
  • София
някой скоро да е минавал през СЛС? как са цените на детските ботушки, някакви намаления(особенно при викингите)?

Имаше сладки апрески на втория етаж, детски и дамски намалени на 70лв. от 139, друго не ми хвана окото.

Та в SLS-а нещо хубаво и на прилични цени?

Не видях такова, само неприлични бяха  ooooh! Якетата почват от 600лв, а едно симпатично якенце което ми хареса беше 2245лв  Mr. Green  Ако го намалят шъ го взема... обаче минимум 90% искам. hahaha 

# 508
Аз пък съм бясна  #Cussing out Днес минах през Хиполенд и ботички, които купувах миналата година по намалението (-25%) за няма и 20лв сега са "намалени" от ~48лв на почти 22лв. Не ми е за двата лева отгоре ама бива ли такава излагащина.
Отделно минах и през Карфур тези дни (между другото от днес имат ДО 50% намаление на дрехи, обувки и бельо) и прословутите слипчета, които обсъждахме на лятното намаление бяха на цена 16лв. Лятото бяха "намалени" от 22лв на 11лв, а сега бяха 16лв без намаление. Искам сега със зимното намаление да ги видя от колко лева са ги намалили на колко. Бива ли така да се излагат  #Cussing out

# 509
Хубаво е, че ги пишете тия неща, за да не се подлъгваме, но защо се ядосвате? Всичко е ако искаш. Никой не ти вади парите от джоба. Иначе инфото е повече от полезно.  bouquet Че надписа НАМАЛЕНИЕ може да означава и увеличение.

Общи условия

Активация на акаунт