Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
-
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
-
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
-
Какви са мненията на форума относно консумацията на консервирана риба?
-
Какви са мненията за качеството на храната и консумацията на истинска храна?

В България също има жълти дини.Поне в детството ми съм яла.Баща ми по едно време отглеждаше дини.
Не знам тия квадратните по колко калории са... Може и същите да са, ама не е сигурно. Уууффффф, накъде отива тоя Свят?!
Аз препочитам пъпеши пред сигнално-жълти дини!

Но връзката със Земята изпуснем ли - ептен зле ще стане ииии.... не трябва да се допуска такова тъпо положение!
Мисля, че вече някои пишман нови-текезесари тука вече разбраха, че това с генните разтвори не води до прокопсване! За щастие, сме недоразвити и има хиляди пустеещи ниви, ерго НЕнапръскани с генни изобретения от нисък клас! Демек, потенциал има у БГ.... Айде, значи след плажа по викенда, с телевизор под мишница - на нивата!
Да покопаме малко - изключително полезно е като упражнение, може и нищо да не засадим после,а ще ни се отрази вталително!
Аз следобеда почвам проби за нова програма с 5 обиколки около блока, че водоемите ми се падат далечко, а ме гони още олимпийски дух! 
Няма такива домати, ви казвам?! Ядохме като прасета салати с домашна краставичка и пресен магданоз!!! Ееех, как ми се ще и аз да имам наблизо под балкона две лехички...
От машина е ВИНАГИ
, изобщо убавини ! Сега и аз да си кажа за лука.. щерка ми е на 16 г, почти всеки ден от около месец се е влюбила в лук запечен във фурната без нищо ! - без олио,сол или подправки... Та значи : 3 големи глави се режат на колелца, реди ги ,пече ги и си ги изяжда сама...
, кисело мляко, плодове, аз си нося и салата в кутия (е, без лук и подправки, че да не мирише). Пък и каквото и да си вземеш винаги ще намериш начин да се скриеш , за да хапнеш.