Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 6

• 74 357
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Бях в колата  и в обратната посока.... hahaha, така,че само направих заключението.. Аз по тъмно без колата не ходя...да не ме щипне някой..... Joy то пък ,като се замисля и по светло  не ходя.... Joy
Аз изобщо ходя ли ?  newsm78   Лелеееее.... то работата била сериозна, сега като се замислих.... Embarassed

# 61
  • В Балкана
Честит празник, Мики!   bouquet
Жива и здрава!   bouquet

Аз пък не е зле да почна да броя само на ум.
Щото така ги кръгля нагоре.
А почна ли да нанасям в таблицата, като видя още колко има до горна граница и давай.  ooooh!

Пинки, я се заеми.
Аз днес съм 6.5 км. И сега обмислям да ги закръгля на 10. По-малко от час работа.
В противен случай, ще има да стоя и да се черпя, защото има за кого.  Подозирам, де.

# 62
Мики  Hug  Честит Имен Ден и от мен! Хубав празник и много здраве   bouquet

Аз си броя както винаги на ум и на око  Laughing Май малко по-малко са калориите тая седмица, но пък ето, че днес има празник и ще понаваксам  Grinning

Пинки  Hug успех днес и дано ти е приятна новата работа  Peace И аз като теб все с колата бягам  Joy  Навън се живее след хубавия дъжд снощи.Ще се излиза на разходка.След 10 дни 42-43 градуса и разходка само до фитнеса и обратно с колата, днес "дим да ме няма" Laughing

# 63
pinkito, tqna - Ей тва вие "американките" сте като Дубайски шейхове, значи!  Laughing Те така ходят на плаж....  С джипа... Sunglasses накраткооо... като ми се усмихна щастието да ида и това приказно кътче на Земята, гледам плажовете и морето, нали съм от София и знаете, че ние тука у центъра на шолъка по-голена вода от Панчарево и язовир Искър си немаме, та като наближим море ни щръква косата и все натам гледаме неизменно...  smile3548 Та кво виждам - дъллги плажове (нали забелязвате, че не казвам безбрежни, каквито са в Маями, а само дъъълги) и през 40-50 метра опънат по 1 плат с размери на камион и с неясен цвят хоризонтално височко така монтиран, на 4 железни пръчки, здраво вързан перманентно за тях иииии.... нищо друго...  #Crazy Бре, чудим се за какво е така организацията и полека лека - разбираме... Това било за шейховете като искат да идат на плаж!  Sunglasses Как става? ---> Отиват те с джипа, т.е шофьора ги закарва там под тия навесчета с джипа заедно с 2-3 от жените им, които са вътре и правят компания на шейха докато той се пече, демек - докато е вътре в джипа, които е под оня плат, който вече наистина се пече директно на слънцето, а в джипа духа климатик (естествено) и присъстващите (вероятно) си правят закачки....  Flutter По някое време, шейха, който все пак е по бански решева, че ще се "натопи" в морето или океана опред... иии... излиза от джипа, хвърля се напред във водата и след 3-4 минути се мушва обратно, където го посрещат жените му с 5 хавлии, увиват го хубаво да не хване хрема и продължават "печенето" докато на шейха му доскучае и си тръгнат...  Twisted Evil

Сорри, че пак наспамих... ама рекох да споделя впечатления...  ooooh!

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 23:57 от Miami_beach

# 64
Ехооооооооооо, взех работата, вече е абсолютно сигурно.. . Много съм щастлива... Работата ми е на 5 мин, от нас... Joy  Това за тук е направо невероятно ! Мога и пеша да си ходя... ама  днес не бил тренинга , а поредното интервю.... но аз си го взех и ми звъннаха за да ми кажат офертата , кога, какво и колко...  Много съм щастлива... за момента тази работа е точнп това,което съм искала...за сега . Wink
Днес режимна, но не тренирала.... и утре е ден....довечера ще ходя на басейна...

# 65
pinkito - Екстра!  newsm10

# 66
Мерси Маями !   Hug  Лелеее, тук утре ще е яка жега... за късмет нямам нищо съществено да правя, което значи,че ще се цопкам в басейна..е, не цял ден, че направо ми става лошо от толкова топлина, но в повечето време ще отлежавам там , като един крокодил...няма да казвам хипопотам, защото не съм.. то  сега да не си помислите, че съм крокодил де... казах само  Като.... Joy   
Сега със започването на Новата работа , започват и новите ми планове... ама още не съм ги измислила, утре на басейна ще ги систематизирам. Joy   Режимна съм, ама нещо ми е гладно, трябва да намаля въглените ! Те са виновни за всички несгоди !   #2gunfire

# 67
  • 1st floor
Мики, честит празник и от мен, макар и закъсняла!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Вчера бяхме празнуващи навън и се прибрах твърде късно...Не съм яла нищо супер калорично, тъй че по сметки малко на око съм в норма или съвсем леко отгоре.

Пинкито, браво за работата!!!  Peace Това си е голямо облекчение да работиш близо до дома!!!

# 68
  • In transit
rain, tqna, непокорна, благодаря ви много  Hug

пинкито,
Мога и пеша да си ходя...
трябва е правилния глагол  Mr. Green особено след като ти е наблизо.  Hug Честито за работата, много се радвам, че всичко върви по план!

Непокорна, как върви при теб новата работа?

снощи бях много режимна...една чаша студено бяло вино (италианско разбира се  Mr. Green) с мезета и сирена и малко таралини. Та успях накрая да ударя чертата на 1530ккал.

# 69
Привет, сладури  Hug
аз навъртях доста калории вчера - 2041кал   
Б 17%   М 20%   В 63%
но такъв поход дръпнах, че даже не ме е срам от изяденото!  bowuu
според калкулатора за час и половина катерене и спускане съм изразходила почти 600кал. Да не ви казвам , че спах като пън и се събудих гладна, та деня ми почна с палачинки ....  Blush , но ще продължа с по-леки храни за днес Peace

# 70
Добро утро на отбора ! .. Очевидно всички правите упражнения на гладно по това време, че никой не е минал да се отчете или похвали... Wink  Аз да се отчета обаче :  Разкиснах се днес на басейна...адска жега беше ... но това не значи ,че съм се изморила от плуване... Blush  Хапнах режимно, много добре, ама май прескочих пак калориите , ако,че с полезности......  Crazy  Трябва стриктно пак да започвам да броя... днес четох и гледах за Палео диетата, интересни неща и форум  , ама лягам, че ще осъмна, а утре съм на работа  цял ден....от сега чакам утре вечерта, когато пак ще се цопна в басейна  ...

# 71
  • София
Хайде да пусна 2 отчета, че много замряхме Simple Smile

Вчера 1229 калории
Закуска - реших да направя по доктор Перикон и видоизменена от мен - пасирани 100 грама къпини, 50 грама банан, 50 грама круши, 1 чаена лъжичка кокосово олио, 1 белтък, 10 грама сирене
Обяд Пълнени чушки с извара и яйца
След обяд сладолед 50 грама
Вечеря спагети 120 грама с допълнения зеленчуци и малко месо, салата, 150 мл. вино.
Много ми хареса това меню, от всичко имаше...

Днес 1500 калории - множко...
Закуска обичайна филия, яйце, малко сирене, мед
Обяд пилешко филе /70 грама/ със зеленчуци 100 грама
След обяд - сладости 100 грама
Вечеря - още пилешко филе около 150 грама, още зеленчуци, салата, 250 мл. розе
Направо съм преяла..., но хайде ще го броим ден на  преяждането.

А на вас имало ли е случаи да ви писне? На мен някак ми омръзна да броя, не че съм гладна, но все едно такова напрежение...

# 72
  • 1st floor

А на вас имало ли е случаи да ви писне? На мен някак ми омръзна да броя, не че съм гладна, но все едно такова напрежение...
Да ми писне - не! Само се разочаровах от себе си в дните , в които всичко вървеше по план и вечер развалях нещата... Embarassed Но пък в останалите, когато се вмествах в калориите си лягах вечер с чувтовото за добре свършена работа... Laughing
Аз броя на ум - към 1500ги докарвам на ден. Но вчера направо не можах да се позная - някакъв вълчи глад ме обхвана след обяд. И до вечерта навъртях доста. Може и към 3000 да съм стигнала, отказах се да броя...
Мики, доволна съм от новата работа. Добро заплащане, готини на прърво четене колежки. Но от понеделник се връща от отпуска шефското тяло и ще се запознавам тепърва с нея. По разни отзиви и коментари, май не е много долюбвана. Казват, че не била лоша, ама така малко с половин уста. На настроения била...Дано не е много страшна,че от сега съм я замислила... hahaha Ще видим другата седмица...
Хубав и нискокалориен ден ви желая!!!  Дано днес вече ме е напуснал зверския глад от вчера... Blush

# 73
Tanya - на мене бързо ми "писва" нещо, което е монотонно, както броенето.... и гледам да разнообразявам такава дейност, ку требва да я правя щЪ-НещЪ дълго време  Sick А как издържах да броя супер-стриктно кръгло 100 дниииии - и аз не знам!  Rolling Eyes Все пак (1) ми беше някак си ново, (2) разнообразявах броенето с разните му похвати повечето от мене измислени и някои от тях успешно-действащи (чели сте за тях нали?  Mr. Green), (3) постигах резултати и това мотивира да продължа към целта, (4) беше зимно-пролетно време, демек нямаше кой знае какво друго полезно да се прави....  Party Знам ли всичко това влияе в правилната посока - да броиш без да ти "писва" седмици наред....  Peace Сега обаче ще трябва скоро (може би още от другата седмица) да по броя пак стриктно аз, че мисля за плажовете през септември и както си купих едни потресаващо стилни бански ADIDAS от центъра на Берлин (тия сладури в българските ADIDAS магазини и центрове така и не успяха да доставя свестни бански цели 4 месеца!), та.... требва да съм и у добра форма, нали?   Sunglasses

# 74
  • В Балкана
(4) беше зимно-пролетно време, демек нямаше кой знае какво друго полезно да се прави....  Party

Joy
Явно и забавно.

И на мен не ми писва да броя. Дори с таблицата на Маями ми е голяма забава.. Понякога малко не остава време и броя на ум.
И аз си го броя броенето за забавление.  Joy
Като си намеря ново хоби, това ще го спра.   hahaha Joy

Танче и аз вчера ядох чушки с извара и яйца, печени. Ама добавих и краве масло.
За днес имам печени чушки с мноооооого оцет.  Laughing

Голямо печено обаче направих..  ooooh!
Поради липса на чушкопек, кабел за парти грила, ламарина и наличие на зачатъци на срам, да запаля огън пред блока  hahaha , пекох във фурната.

Общи условия

Активация на акаунт