Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
-
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
-
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
-
Какви са мненията на форума относно консумацията на консервирана риба?
-
Какви са мненията за качеството на храната и консумацията на истинска храна?
, така,че само направих заключението.. Аз по тъмно без колата не ходя...да не ме щипне някой.....
то пък ,като се замисля и по светло не ходя....
Лелеееее.... то работата била сериозна, сега като се замислих....

Честит Имен Ден и от мен! Хубав празник и много здраве 
И аз като теб все с колата бягам
накраткооо... като ми се усмихна щастието да ида и това приказно кътче на Земята, гледам плажовете и морето, нали съм от София и знаете, че ние тука у центъра на шолъка по-голена вода от Панчарево и язовир Искър си немаме, та като наближим море ни щръква косата и все натам гледаме неизменно...
Та кво виждам - дъллги плажове (нали забелязвате, че не казвам безбрежни, каквито са в Маями, а само дъъълги) и през 40-50 метра опънат по 1 плат с размери на камион и с неясен цвят хоризонтално височко така монтиран, на 4 железни пръчки, здраво вързан перманентно за тях иииии.... нищо друго...
Бре, чудим се за какво е така организацията и полека лека - разбираме... Това било за шейховете като искат да идат на плаж!
По някое време, шейха, който все пак е по бански решева, че ще се "натопи" в морето или океана опред... иии... излиза от джипа, хвърля се напред във водата и след 3-4 минути се мушва обратно, където го посрещат жените му с 5 хавлии, увиват го хубаво да не хване хрема и продължават "печенето" докато на шейха му доскучае и си тръгнат... 

, но ще продължа с по-леки храни за днес
Трябва стриктно пак да започвам да броя... днес четох и гледах за Палео диетата, интересни неща и форум , ама лягам, че ще осъмна, а утре съм на работа цял ден....от сега чакам утре вечерта, когато пак ще се цопна в басейна ...

А как издържах да броя супер-стриктно кръгло 100 дниииии - и аз не знам!
Знам ли всичко това влияе в правилната посока - да броиш без да ти "писва" седмици наред....