Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
-
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
-
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
-
Какви са мненията на форума относно консумацията на консервирана риба?
-
Какви са мненията за качеството на храната и консумацията на истинска храна?

Но определно чета етикетите, затова пазарувам дъъъъъъълго

Казах ви, че тия късни вечери нещо ми развалиха плоското коремче... 

Поради голямата липса на информация за Е-тата и тяхното съдържание в продуктите, мисля да взема максимално допустимите норми от регламента на ЕС, да считам, че те са спазени и да видя доколко може човек да приеме от съответните Е-та без (сериозна) вреда за здравето. За последното обаче имам само откъслечна информация, ама нищо - ще почна с по-кофти Е-тата и по-популярните като вредители, а с течение на времето - евентуално ще поизчистя въпросите около останалите. Защото може някое по-неполулярно и по-малко вредно от Е-тата да се натрупва и пак да дава лош ефект
От време на време я спазвам.

Онзи ден в Карфур превеха промоция на някакъв нов траен колбас на Стефанов. Опитах го, нормален на вкус, обаче защо ми трябваше да се зачета в етикета... изброих 8 Е-та и спрях да чета по нататък.
малотрайните не са почит
А с кренвиршовата им история , на него и на малкия, ми е дошло до гуша вече. Имат ги за някакъв невероятен деликатес и все едно ги лишаваш от незнам-какво-си... 
и той е хубав. Друго май не купуваме.