Отговори
# 450
Емин, но май те работят заедно, кое може да има вредни ефекти върху ембриона?  #Crazy

# 451
По принцип се казва, че е най-добре да не се пият силно дозирани добавки, когато се бебеправи, защото много от нещата не са изследвани и не се знае как ще повлияят върху ембриона, ако са предозирани.  Peace  За витамин А се знае, че не трябва да се предозира, защото води до увреждания. Фолиевата трябва да е 600 мкг в първите три месеца от бременността. При теб се получава 1000мкг дневно. Според моята гинка не е редно да се предозира и фолиевата.  Peace
На мен всички лекари, които съм питала за добавките са ми казвали, че е най-добре да се пие един мултивитамин за бременни, който съдържа и омега, за да не се получи предозиране. Та поради този факт се учудих колко еднакви неща да ти изписани, че някои дори трябва да ги пиеш по 2-3 пъти дневно... newsm78 И все пак да повторя, че ти си знаеш най-добре.  Wink

Ти пиеш това в момента:
1. pregnacare plus 1 дневно
Хранителни вещества за 1 таблетка:
Витамин D 3    10 µg
Витамин Е    20 mg
Витамин С    70 mg
Витамин В 1    3 mg
Витамин В 2    2 mg
Витамин В 3    20 mg
Витамин В 6    10 mg
Фолиева киселина    400 µg
Витамин В 12    6 µg

Пантотенова киселина    6 mg
Биотин    150 µg
Бетакаротен    2 mg
Витамин К    70 µg
Желязо    14 mg
Селен    30 µg
Магнезий    150 mg
Цинк    15 mg
Йод    140 µg
Мед     1 mg
Омега 3 рибно масло    600 mg
Ейкозапентоенава киселина                60 mg

2. Омега 3 Допел херц  2 х 1
Всяка капсула съдържа:
1000 mg  - Масло от сьомга
10 mg - Витамин Е
200 µg - Фолиева киселина
3 mg Витамин В6
3 µg Витамин В12

3. Неофолик 1 таб. след хранене

4. Селен от 1000 1 таб.  след хранене

5. вит Е 3х1 след хранене

6. антиоксидант 1 таб. след хранене - не знам какъв пиеш, но най-вероятно съдържа витамините А, C, E и селен, т.е. още веднъж ги дублираш  Crazy

# 452
да и на мен ми направи впечатление че се получава витаминозна бомба, но бебеправенето при нас е относително, защото при мъжо нещата са трагични и не се получава  Sad

# 453
Момичета за първи път ми се случва цикъл на 28-мия ден (последен 24.03, сега 22.03) Grinning
Пия само метафогамата. На 19.04. бях на гинеколлог и не видя кисти. newsm78
За прегледа при д-р Щерев чакам от предишния ми цикъл-тогава отложих прегледа.

# 454
браво! Чудесна новина! И аз искам да се похваля с такива новини!

# 455
Моя цикъл също почти влезе в нормална дължина за 2 месеца само от глюкофаж!
Но сега се оказва че ТСХ ми е високо и прогестерона нисък, а ЛФ 10 дни!
Сега ще пия и дуфасстон, а в понеделник съм на док за ТСХ!

# 456
На мен пък днес ми изписаха Дуфастон за 6 месеца  ooooh!
 Категорично отказах да пия противозачатъчни докато да реша да забременея - не знам кога ще е това, но ми се струва преалено много време пиенето и отказах. Не ми се иска да се тровя толкова дълго време, пък и не ми понасят след 4-ти месец прием.
Решила съм паралелно с Дуфастона да търся някакъв алтернативен метод за лечение - билки, иглотерапия, лечение с биотокове ... знам ли,  newsm78 Някой ако знае нещо по въпроса, моля да помогне

Чух вече за белия равнец и започвам редовно да го пия от утре. Но освен него какво друго?

# 457
Момичета аз знам, че белият имел вдига прогестерона + вит. Е и клеева тинктура. Белият имел се започва след доказана О. Другите неща могат да се вземат и през целия цикъл.

# 458
nikolaya, аз навремето пих отвара от бял равнец, ама много горчи Sad. Иначе дуфастона х 1 помага даже и при бременни- увеличава прогестерона. Противозачатъчни 3 м. преди забременяване още навремето гинеколожка в студентска поликлиника ми го казваше. Позната моя пиеше М2ТОН- билкови, но само за кисти, а не за спкя.

# 459
Незнам колко Дуфастона увеличава прогестерона ... вече и в това не вярвам.
Днес ми е 12 ден от последното хапче и все още не ми е дошло  #Cussing out
От опит ви казвам че и той не е решение  Peace

# 460
На мен винаги ми идваше след дуфастон,е последният път този месец не ми дойде де  Embarassed Embarassed заради бременосгтта.Но като изпиех последното хапче до 4 дни ми идваше,най-много до 7 дни след спирането му.И ми помогна.В момента пак ми е назначен и си го пия докато съм бременна.

# 461
И на мен ми идваше в началото винаги на 3-4 ден след последното хапче.
До септември миналата година  newsm78 От там нататък всичко е една каша. Отново
Първо почна да ми идва след 8-мия ден, а предните 2 месеца на 11-тия ден  ooooh!
Този път "закъснява" още повече ...

# 462
Всичко е до психиката и положителните емоции, но за жалост спкя-то си върви с депресии.
Нека си създаваме всеки ден положителни емоции Simple Smile  bouquet

# 463
Случайно попаднах на една много хубава статия, в която доста добре е обобщено и обяснено най-важното. Може би е добре да я сложим на първа страница?
http://www.antidiabet.com/2008/12/2.html

# 464
чудесна статия и чудесна идея, но не знам как да го сложа на 1-ва страница  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт