Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 585
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Повече от 10 бърпита не мога да направя  ooooh! Пфуу, явно съм много кекава все още.
Абсурд е да правя табата с бърпита. В последната серия сигурно ще е само едно  Crazy
хей,не се бичувай така! HugАко питаш мен все още ти е рано за табата.Наблегни на ХИИТ сега, за да станеш по-издържлива.За табата освен издържливостта , много е важно упражненията да се правят мнгого точно, защото вероятността от травми там е по-голяма.Така,че давай лека полека.Сама видя как удължи времето на тренировките,така че спокойно! Wink
Аз не съм сигурна дали ще успея  да спортувам тази вечер, защото съм на зъболекар и има голяма вероятност да ми вадят корен Tired

# 61
За запис- слим ин 6 и 30 минути вело

Момичета, а наясно ли сте с храненето преди и след тренировка newsm78 Аз хапвам малка лъжичка мед след тренировка и час след това нещо белтъчно. Има ли някаква полза от л-карнитин и др разни фетбърнъри

# 62
 Hug

Голям стимулатор сте   bouquet

Радост, мерси за програмата  Hug Приемам предизвикателството и започвам от днес  Peace
Разгледах упражненията и ми харесаха.Точно това ми трябва на мен за сутришна тренировка.Ще докладвам в края на 5-те дни.

Приятен ден на всички   bouquet

# 63
Можете ли да ми кажете от къде да го сваля това Insanity и за какво точно иде реч,че ми грабна вниманието.
Аз от замундата го изтеглих 8 ГБ и ПДФ-че в което пише кога какво се играе!Голяма пот се лее!Онова с ФБ ще го пробвам по нататък!Сега и Шон ми стига.Само режима на хранене не съм оправила,но и това ще стане.Все пак е понеделник-добър ден за начало

# 64
Благодаря за отговорите момичета...  Hug Ще пробвам да се поразтърся, да си намеря хууубава мотивация в лицето на някаква дрешка или нещо от сорта - колкото и повърхностно да звучи, това е едно от нещата, които да ме накарат да не правя и крачица встрани.  Embarassed Сетих се и за още една причина, която може да ми пречи най-вече на сутрешните тренировки - за мен закуската е нещо блажено и като се събудя, първото нещо, за което си помислям е тя... и при тези положения хииич не ми се губи време да се разсънвам, да загрявам, да тренирам - искам директно да ям  Embarassed И ще пробвам няколко дни да не закусвам, за да видя как ще ми се отрази.
Другото, което е - така като постоянно се ровя за рецепти и прочие нещица, постоянно ми се яде, ще гледам да го правя само като наближи времето за похапване  Laughing
За днес се отчитам с 8 минутката на блендера, хареса ми много и минава сууупер неусетно, ще си я сложа за утре сутринта.
За малко по-късно съм запланувала отново тренировката за гърди + клекове с онова приложение за Андроид, което една от вас сподели преди време.

Наистина сте мнооого мотивиращи в темичката и може би това, че напоследък не можех да ви чета толкова често, колкото ми се искаше, също ми повлия на мотивацията.
Хайде, нова седмица - нов късмет, слагам тежки окови на прасето и мързела в мен и се вземам в ръце!  Mr. Green

# 65
  • Варна
just.do.it и аз съм същата - обожавам си закуската и винаги и посвещавам необходимото внимание и време, но след тренирова е още по-вкусно, да знаеш  Hug

# 66
Връщам се при вас след едноседмична почивка на ей това планинско езеро

........

Всеки ден бяхме навън. Гребане с часове, плуване, разходки... Даже HIIT успях да вмъкна.

Установих с изненада, че по време на почивката имах по-малко апетит въпреки сериозните физически натоварвания.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 17:01 от Фея Кръстница

# 67
Аз се отчитам скромно днес с измислената тренировка за дупе - еми да ви кажа бива си я 6 упражнения - 3 мин някъде ми излезе 1 завъртане и с почивка от 1мин и 30 примерно и така няколко интервала ще е добре - аз я направих 3 пъти и добре го усетих на дупето Simple Smile
Трябваше да съм на силова днес ама брат ми ми взе компа и ми се пообъркаха нещата, но нищо пак ще ги направя 2 за седмицата Simple Smile
Утре мисля да се разбия с HIIT 20 и табата + йога Simple Smile

# 68
В последните дни разбихме темата на тема Табата  Laughing
Явно Руми или ни е чела или е усетила и е направила точно
такава тренировка  Peace
http://www.youtube.com/playlist?list=PL11CCAEA9DA61C175&feature=plcp
Цял комплекс са  Hug
След малко ще ги гледам всичките  Peace

# 69
Първият ден от ФБ изпълнен  bowuu Добре беше изпоти ме.Довечера съм на спининг и след него в къщи почвам първата от петте тренировки на Руми по Табата.Мавинка прегледах ги и ми се стори добре.Ще пробвам   bouquet

Ето, че си имам занимавка за цялата седмица  Party Благодаря момичета  Hug

just do it, и аз не мога без закуска.Ставам, правя кафето и вода след него някакви упражнения, вземам душ и закусвам.Хем повече време минава сутрин, хем по-полезно и ефикасно  PeaceМисля, че е въпрос на навик.Пробвай.Не е нужно да се отказваш от закуската just earned it  Wink

# 70
tqna аз правя по същия начин  Peace
Ставам ,пия кафе ,тренировка ,душ и закуска  Peace
И това ми е режима и си го спазвам стриктно  Peace

# 71
just.do.it, ти пак закусвай, но след тренировка. Тъкмо ще имаш стимул да завършиш по-бързо. Най-хубавото време за ядене е  след тренировка. Направо ме изпълва цялата  Laughing Иначе и аз като се събудя първата ми мисъл е "Какво ще ядем?"  Joy Сякаш ядене сънувам по цяла вечер  Laughing
Аз пак с чудене какво да тренирам тази вечер и май ще започна 5дневната програма на ФБ. А това "ФБ" го чета като фейсбук  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Хайде и аз да покажа шкембо  Laughing

Така и не можах да намеря подходящо осветление, че да ми се вижда хубаво коремчето  Laughing

Между другото и Румяна има нова тренировъчна програма. Може да я включвам в сутрешните си тренировки. А вечер от фитнесблендера. Ама да видим Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 19:41 от MeRiTo`

# 72
Привет Simple Smile
Отчитам  21мин ХИИТ -убиец и 4 мин табата с планкове и още едно упражнение,но не му знам името BlushИ аз благодаря за програмата във ФБ и мисля да я започна.Както благодаря за линка с тренировки табата на Руми.
И да кажа още, че за 20 дни упорито ХИИТ , в последствие прибавена и табата,както и следене на калории имам 2,5кг минус. Party
Бобченка ако ни чете да даде знак,че благополучно е пристигнала на наша земя Simple Smile

# 73
Мавина, и моята първа мисъл като видях новата тренировка на Руми във фейсбук днес бе “Тя да не би да е чела темата, че предлага тренировка именно с табата.“  Crazy Но може би е просто съвпадение.
Иначе и предложенията на Руми, и тези на ФБ изглеждат интересни. Ще се пробват  Flutter

Аз тренирам само вечер(късния следобяд), сутрин преди работа някак си не намирам време за тренорвки. Но поне гледам да тренирам вечер 3-4 часа след обяда. Обиновено след тренировката приготвям вечеря и хапваме.

Радост неземна, поздравления за резултата.  Peace

Фея кръстнице, на страхотно място сте били. Колкото до апетита, аз най-много огладнявам по време на засилена мисловна дейност, учене за изпити например. Като съм на почивка, дори и да е активна, и аз хапвам по-малко.

Отчета за днес:
Quick Sweat Cardio Workout to Lose Weight & Burn Belly Fat Fast (http://www.youtube.com/watch?v=X1TuhAn6C-g&feature=plcp) два пъти като между двете повторения, както и след второто правех по 20 минути пилатес. Първата част бе за бедрата, втората за дупе.

И все забравям да ви попитам: като тренирате вкъщи обувате ли маратонки. Че аз тренирам само по чорапи и се чудя дали е правилно?

# 74
Браво за  минусите момичета. Аз днес пак съм с подут глезен, но направих тези неща:
http://www.youtube.com/watch?v=suNj0eeFftw&feature=autoplay& … Rw&playnext=1 - дупе
корем на Боб Харпър
 и това за ръце:
http://www.youtube.com/watch?v=oUychjqfO8I&feature=relmfu

Тъкмо миналата седмица почнах да свиквам с Хиит тренировките и ми се поду глезена.Тази седмица ще го давам по леко.

Айа аз тренирам боса.Но за Хиит тренировките мисля вече да съм с маратонки.

Общи условия

Активация на акаунт