Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Аз тренирам с маратонки с лека подметка.По-безопасно е и по-стабилно  Peace

Фея срахотно изглежда езерото.В тая жега тук и на мен ми се иска на планина.

Мери тумбачето е супер  Peace Браво! Видях всички плочки  Wink ФБ и аз първо така го прочетох  Laughing

Браво и на Малвинка и Радост   bouquet Супер резултати  Peace

Малвина, кое е това 21 минутното.Има ли го някъде.Пропуснала съм сигурно.

# 76
Аз тренирам с обувки... тип платненки, 10 лв бяха, макар и да са от мол  Laughing, но без тях и един подскок не мога да направя, явно имам някакъв проблем с глезените, понеже точно там ме боли.  Rolling Eyes
Позагледах новата програма на Руми... и се отказах на частта с магарешките ритници, това и след 2-3 години тренировки едва ли ще мога да го направя.  Laughing

EDIT: Включвам се да похваля приложението Squats за Андроид... много готина работа. Ако не друго, поне клекове ще правя  Sunglasses

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 20:25 от just.do.it!

# 77
Малвина, кое е това 21 минутното.Има ли го някъде.Пропуснала съм сигурно.
http://www.youtube.com/watch?v=zpeN0xX1VVg&feature=relmfu

# 78
Мерито ,коремчето личи как е оформено  Hug
Браво на теб   bouquet
Изглеждаш страхотно   bouquet

# 79
Момичета, утре ако пак ми е подут глезена ,дали мога пак да си направя днешните тренировки?
За крака, дупе, корем и ръце.Знам че трябва да се почива, ама като не смея друго.Страх ме е да не стане по-лошо с глезена и после да ми се наложи по- дълга почивка.
А колело дали е удачно да се кара?

# 80
Ехееее, кога беше и аз като имах плочки,сега са някъде под мазнината  Grinning
Мерито  Hug супер си  Wink Grinning и на тази светлина

# 81
Направо се изчервих  Laughing
Щък, те и мойте са още мазнички, има какво да се чисти.. ама пусто му хранене не мога да го оправя. И на работа ядене та ядене. В заведение за хранене малко трудно да спазваш режим  ooooh! Ама след лятото ще се постарая повече с храната. За сега тренировки.  bouquet

# 82
Момичета, утре ако пак ми е подут глезена ,дали мога пак да си направя днешните тренировки?
За крака, дупе, корем и ръце.Знам че трябва да се почива, ама като не смея друго.Страх ме е да не стане по-лошо с глезена и после да ми се наложи по- дълга почивка.
А колело дали е удачно да се кара?
Защо не опиташ с Боб Харпър за известно време ,докато ти мине глезена нацяло?
Според мен не го насилвай крака си  Peace
Аз ползвам на Боб кратките тренировки ,а там няма никакво скачане или
нещо подобно  Peace
Или пробвай с йогата на Джилиан или Поп пилатеса  Peace
Пожелавам ти много бързо възстановяване   bouquet

Гледах на Руми новата семична програма с Табата  Crazy
Всички упражнения са супер ,ама тази скачаща дъска
докато я гледах как я прави и се препотих  Shocked  Laughing

# 83
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тук съм, тук съм, ама цял ден бях на работа, после обикаляхме мола. Утре работя последно и в червъртък се понасяме към родината където ще ме чака салата от розови домати и ракийкаааааа  Party Party

Аз два дни почивах и направо се олях (тортата трябваше да се изяде  Crazy). Та днес тренировката ми дойде много на нагоре, а и температурите скочиха тук, някакви си 20 градуса ме взеха здравето, вие как тренирате на повече, незнам. Отчитам със 17 минутното кардио и после интервали с въжето. Направо се влюбих във въжето хора, включвам го във всяка тренировка.
Аз Хиит на блендъра ги начуих на изуст, само тях въртя, имам и интервално приложение на телефона, така, че слагам маратонките в куфара и ще си тренирам на морето  Party Party

Мерито- плочкииии  Crazy Grinning

# 84
  • DE
Момичета, препоръчайте маратонки? Имам сега едни, ама усещам, че не ми е добре с тях...Много ми се сгряват краката и ми става чак неприятно. Бях чула за някакви "дишащи". Склонна съм и да дам и повече пари, ама да е нещо добро  Simple Smile

# 85
  • Stavanger,Norway/ Varna
аз съм с адидас, не им намирам снимка в гугъл, явно са някакво спесиално издание. ПОдметката е същата като тази , отгоре целите са бели и са като мрежа. Много са проветриви, ползвам си ги само за в къщи, страшно леки и удобни са  Peace
Голям мерак имах за такива найкове като на Руми, но тук много нашумяха, пуснаха ги на разпродажба и сега почти всеки ги има, а аз не обичам да нося неща, които всеки втори носи, та се отказах, Иначе ги пробвах, страхотно удобни са  Peace

# 86
Бобченка  Hug моите Адидас-ки са същите в много тъмно сиво и лилаво  Grinning

Много са ми удобни, но следващият път ще си купя Найки.Имах преди и каточели бяха по-добри.
Нещо такова ще е http://store.nike.com/us/en_us/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-1/pid- … 71849/pgid-656873 , но не на тази цена надявам се  Laughing

Малвина мерси за HIIT- та   bouquet

# 87
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Чета ви , тренирам , нищо че не пиша .
Мерито  Peace за коремчето
И аз си помислих същото за Руми и табата , но е съвпадение според мен . програмата ще я започна след 10.09.
Днес се отчетох с http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fitness-Blender- … -Body-Routine/8d/ и http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fitness-Blender- … -Body-Routine/8d/

# 88
Отчет с един час пилатес, довечера ще е нещо силово.
Фейо, мястото изглежда страхотно!
Бухтичка във фотографската ще да е било, наистина Simple Smile
Мерито, направо завидях  Hug

Аз тренирам с Фродофит  Joy
Леки, проветриви и удобни, не ги събувам дори в класа по йога, отдавна не бях носила нещо толкова удобно Simple Smile

# 89
  • Варна
Благодаря ви на всички Simple Smile

рак пустинник, и аз искам такива ама ми се свидят парите... но явно трябва да ги обуя за да видя че си струва Whistling
И аз тренирам с маратонки, Kangaroo са! Много лекички и супер удобни.

Вижте нашите любимци:

Големи сладури Heart Eyes

А някой да си е купувал 8-седмичната им програма? Само 5 долара е с нея няма да има нужда да мисля "Утре какво да тренирам" и т.н. Мисля да си я купя.

Общи условия

Активация на акаунт