Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 587
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Друг трик, който съм чувала, е да тренираш с някого. Например, ако тичаш, да тичаш с другарче. Аз използвам всички вас от темата като такъв вид другарче - ако случайно усетя колебание дали даден ден да тренирам или не, то отварям темата, виждам колко много са постигнали останалите момичета и се замислям как на края на деня ще искам и аз да мога да се похваля с 30 или 60 минути здрава тренировка.
Даа, на мен много ми помага това да тренирам с някого. Даже бях започнала да бягам, а винаги съм си мислела, че бягането не е за мен и след като бягах десетина дни вече съм напълно убедена, че наистина не е Mr. Green Но бягах с една приятелка, или нещо такова. Аз си бягах във Варна, тя в София, но си бяхме изтеглили приложението на Найк и си бяхме направили challange кой първи ще избяга 10 км. Но по едно време се разболях и в общи линии това бягане ми се струва прекалено зависимо от атмосферните условия, а на мен като един кинестетик никак не ми е приятно да бягам на студено или в жега. Затова пък домашните тренировки са супер Mr. Green
И мисля, че само заради вас успявам засега, ако ви нямаше едва ли щях да продължа толкова време. Освен това научих ужасно много нови неща и ми е много интересно всичко Simple Smile Цял един свят, който не съм познавала.

Днес като се събудих най-сетне не съм с температура, но все пак си мисля да пропусна тренировката, за да се възстановя малко. Но ако се оправям наистина мисля утре да тренирам вече, не ми се почива особено Rolling Eyes Така или иначе бях решила, че 3 дена мога да почивам, защото на програмата твърдят, че е 60 дена, а тя реално е 63 Laughing

# 46
skarlet71 радвам се да те видя  Hug
Аз отчитам планинско ходене 2 часа и сега преди да си легна ще повъртя малко обръч...
За утре планувам пилатес, но ако закъснея за класа ще съм на уреди.
Бухтичка много ми е познат ника ти и сякаш сме се засичли и другаде...
И мен ме няма в бягането, въпреки бягащата пътека вкъщи. Голям ми е бюста и ми е трудно да бягам, отделно много ми скача пулса и никак не ми е комфортно.
Инче, напълно съгласна с поста ти Simple Smile

# 47
Добро утро на всички  Hug

just.do.it, аз се чувствам точно по същия начин, който си описала, само че когато НЕ тренирам... та - въпрос на психическа нагласа е, по мое мнение. Аз се чувствам тооолкова добре, като тренирам, че не мога и да си представя да не го правя..

Тази сутрин направих HIIT с jumping jacks + high knees, 14 мин, интервали 50/10.

# 48
Добро утро ,момичета   bouquet
Днес съм със Зузка и нейното ZWOW#8  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=-x9fT4-w-xg
Лек и усмихнат ден  Heart Eyes

# 49
Здравейте,момичета   bouquet
Днес продължавам с програмата Insanity , едва ли ще ги изкарам 2-та месеца,че лесно ми омръзва с един и същ треньор,ама поне знам,че спазвам някаква система.
Мен най-силно ме мотивират резултатите и начинът по който се чувствам след тренировка.
В неделя ми беше почивен ден,макар че на много пъти си мислех да скоча и да правя нещо,но нищо.
Казах си и че ще внимавам пак с яденето малко повечко - не прекалявам с глупости ,а с плодове,слабост са ми  ,а съм наясно,че не са манна небесна в големи количества.

Хубав ден от мен   bouquet

# 50
  • Варна
Здравейте момичета!

Искам да започна с благодарност към всички вас, които макар и на различни места, събрани тук в темата сте най-големия мотивационен и подкрепящ екип на света! Благодаря на всяка една от вас, че пише тук и допринася за успеха на другата! Hug  bouquet

Преди 10 дни реших да правя експеримент: "Отслабва ли се с табата или само си приказват"... Е резултата е  Shocked
1 кг от общото тегло; 2% мазнини (имам кантар който мери телесната конституция); 0,3 кг покачена чиста мускулна маса и... най-готиното: минус 2 см от талията, 2см от ханша, по 1,5 см от бедрата! Много съм доволна! Табата форевър Simple Smile

Друго, което ме зарадва тази сутрин беше, че ФБ са пуснали 5 дневна програма: http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/How-to-get-Fitnes … ams-Giveaways/ch/ , която смятам да направя. Направих ден 1 и се изморих и изпотих прилично, като се има предвид че нямаше ХИИТ. Ще видим след 5 дни какъв ще е ефекта. Ако на някой му хареса програмата да действа смело - после ще обменяме впечатления ( и аз как подканвам, сякаш аз съм я измислила hahaha )

Успешна седмица ви желая  bouquet

# 51
Radost Nezemna  а вкючи ли хранителен режим?

# 52
Бухтичка много ми е познат ника ти и сякаш сме се засичли и другаде...
И мен ме няма в бягането, въпреки бягащата пътека вкъщи. Голям ми е бюста и ми е трудно да бягам, отделно много ми скача пулса и никак не ми е комфортно.
Цъкнах на последните ти публикации, може би от фотографската тема Simple Smile

Ini`, уцелили сме обаче да почнем по едно и също време Mr. Green На мен ми се иска да я изкарам, че после няма да мога да тренирам. Така че си продължавам пък да видим.

# 53
Бухтичка и аз се кефя,че така я почнахме и двете и си ми малко или много стимул Simple Smile

Radost Nezemna ,доста мотивиращ пост си пуснала  Hug ,усещам как всички ще си направим "експеримент табата"  Sunglasses

http://www.bb-team.org/articles/3905_tabata - дано не я повтарям статията ,но е доста подробна - за табата Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 14:30 от Ini`

# 54
  • Лутаща се
Здравейте момичета!
Ние днес нямаме вода, но въпреки това си направих тренировката. Че и семонаказах малко, защото съм си за бой. Нощес докато си гледах един филм изведнъж зверски ми се прияде сладко. Това ми се случва за първи път от година и половина. Та и за първи път от толкова време ядох шоколадови бисквити и една вафла Мура. Глад за бързи въглехидрати, мазнини и шоколад по никое време  newsm78
Естествено днес трябваше да изгоря излишните калории, които вкарах снощи.

Започнах с 5 минути загряване, последва силова тренировка, като вкарах и повечко коремни преси и стандартни, и обратни. След него направих  интервално кардио и завърших с разтягане.
Това направи почти час тренировка, но изненадващо за мен не бях чак толкова потна като свърших.
Тренирах с наглезенка и нарочно не правих табата, за да пощадя крака. Но от утре пак ще я правя, от нея се потя най-много.

Radost Nezemna, ти с какви упражнения си правиш табата? Аз опитах с планкове, но се отказах, защото ми натоварват кръста. Последно я правих с бягане на място и сококове с високо коляно.

# 55
Ха честита ни нова тема!
И аз да си кажа,че се потя с инсанити, тоз Шон е да си пииииииит... но не спазвам режим!Трябва да се стегна и да намаля въглехидратите.

# 56
  • Варна
Radost Nezemna  а вкючи ли хранителен режим?
Естествено! То без режим няма как да има такъв ефект (отслабване)

Radost Nezemna ,доста мотивиращ пост си пуснала  Hug ,усещам как всички ще си направим "експеримент табата"  Sunglasses

Хайде, струва си!

Radost Nezemna, ти с какви упражнения си правиш табата? Аз опитах с планкове, но се отказах, защото ми натоварват кръста. Последно я правих с бягане на място и сококове с високо коляно.

За 10 дни изредих всички табата тренировки на ФБ (в сърч-а написах "табата" и резултата беше 8 тренировки) и 2ра тренировка за деня - един табата комплекс с по 2 упражнения - основно планинското бягане, суингове с дъмбел, боксьорски туистове с тежест и бърпита. В храненето съм била много стриктна, но без да гладувам... и това е Peace Редактирам се, защото пропуснах бягането 3 пъти седмично с мъжа ми, но там въобще не си го давах, защото разчитах на другите тренировки...

# 57
Можете ли да ми кажете от къде да го сваля това Insanity и за какво точно иде реч,че ми грабна вниманието.

# 58
Можете ли да ми кажете от къде да го сваля това Insanity и за какво точно иде реч,че ми грабна вниманието.
Поразгледай първата страница Peace

# 59
  • Лутаща се
Повече от 10 бърпита не мога да направя  ooooh! Пфуу, явно съм много кекава все още.
Абсурд е да правя табата с бърпита. В последната серия сигурно ще е само едно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт