Тренировки в домашни условия: Тема 24

• 38 672
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Бухтичка, никога не съм имала обувки с толкова добро сцепление. Като гуми "Мишелин" са - сякаш залепваш на всякакви повърхности, връху които можеш да ходиш, бягаш или да се катериш.

Тествала съм моите ФайвФингърки на асфалт, бетон, трева, тиня, кал, речни корита, пясък, чакъл, камъни, скали, мълч, катерушки, пързалки, теракота, дюшеме, ламинат, ботекс, мокет, промишлен под... При това както в сухо, така и в дъждовно време.

Късала съм и цветя с тях. Кой друг може да се похвали с това, че е брал цветя с обутите си в обувки крака?  Sunglasses

В момента имам два модела: Sprint и Bikila. Вторите са с мааалко по-плътна подметка и са по-подходящи за начинаещи в позлването на "босоходни" обувки.

За сравнение, ето други марки, които съм ползвала преди: Keen, Earth, Ecco, Nike, Adidas. Нито една не може да стъпи на малкия пръст на Вибрам.

# 571
Ей, заинтригувахте ме с това Инсанити. Имам го от години свалено, но няма кой да тренинра. Blush
Ще си го оставя за зимния период ,когато няма да мога да тичам.
За днес:
1. Крос 7 км
2. Каране на колело 5 км
3. Кик бокс кардио- 10 мин.
4. Коремни с Боб
 и сега мисля да повъртя малко обръч.

Лека и спокойна вечер!  love001

# 572
Incheto21 и аз се отчитам с йогата на Боб. Добре е ,но честно казано повече очаквах. Това инсанити ни направи машини и изпълнявах сега без проблем упражненията  Grinning
На мен днес трябваше да ми е Шон - Cardio recovery ,но рековърх с Бобчо  Laughing
Фея Кръстница и на мен ми е мерак за такива аксесоари за краката , но не съм виждала такива още тук. Може би трябва от някъде да си поръчам.

# 573
Incheto21 и аз се отчитам с йогата на Боб. Добре е ,но честно казано повече очаквах. Това инсанити ни направи машини и изпълнявах сега без проблем упражненията  Grinning
На мен днес трябваше да ми е Шон - Cardio recovery ,но рековърх с Бобчо  Laughing
Фея Кръстница и на мен ми е мерак за такива аксесоари за краката , но не съм виждала такива още тук. Може би трябва от някъде да си поръчам.

Гледах ,че в Спортсдайрект  ги има. Но според мен както казва Фея, трябва да се мерят. Аз съм с по широк крак и едни кебачести пръсти, не ми е ясно как ще ги обувам.

# 574
Тя, няма да ти е проблем да ги обуваш. Те са предимно плат и са много еластични.

За днес, ден 14 от 8-седмичната, от Блендъра любезно са ми отредили две тренировки. Едната иска гирички, така че ще я правя вкъщи. Другата, която приключих преди малко, е любимата на много от нас 17-минутна ХИИТ изпотявачка. Сега, след един протеинов шейк съм като змия с нова кожа. Кефффф!

# 575
Фея, протеиновият шейк вместо 1 ядене ли го пиеш, в случая вместо вечеря? Засищащ ли е достатъчно?

# 576
Фея, протеиновият шейк вместо 1 ядене ли го пиеш, в случая вместо вечеря? Засищащ ли е достатъчно?
Да, протеиновият шейк (2 чаши обезмаслено мляко без лактоза + 2 мерителни лъжички суроватъчен протеин на Life Extension Foundation), последван от пресни зеленчуци или плодове замества великолепно едно ядене. Комбинацията от чист протеин, фибри и бавно разграждаща се захар е засищаща и от нея не ми се доспива след ядене.

При мен все още е ранен следобед, така че шейкът + домати, краставици и 2 вида пресни чушки са ми за обяд Sunglasses

Момичета, току-що си поръчах бяла чия. Някой беше споменал, че яде. Коя е любимата ви рецепта?

# 577
Айде и аз да отчета един вечерен Джо Дилън на бягащата пътечка. Не устисках 30 мин обаче че са ми по-тежки гирите, а утре имам силова сутринта...
Ееее, еваларката, Едирa [jump high 5] ! Сега ще ми е интересно да кажеш дали си се сдобила с мускулна треска, щом си грабнала големите гири.

...
jump high 5 Фейо! Laughing
Нееее, нямам мускулна.  Laughing Отчитам една силова днеска, планирала съм пътечката с Джо Дилън и обръч за по-късно.
За файфингърките - подкрепям напълно. И аз и мъжо сме с Бикила. Тренирам само с тях, на хайкинги ходя с тях и със сандали Чако, които също препоръчвам за отворен спортен сандал (също номера е много важен, при неправилен такъв се получават схващания)
Bibita, И аз замествам едно хранене веднага след тренировка с протеинов шейк. Разбивам го с обезмаслено прясно мляко....

# 578
Аз хапвам. Сутрин за закуска.
3 с.л. чия
1 с.л. овесени ядки
1 ч.л. мед
малко орехи
1 ч.л. сусамов тахан/ домашен/
1 ч.л. ленено семе / мляно/
кисело мляко 2 %
и ако имам слагам  малко сушени плодове/ тогава намалявам меда или не слагам/
Фея ,аз съм имала чорапки с пръсти и не ми бяха удобни.Затова трябва да ги меря вибрамките и тогава ще купувам.

# 579
3 с.л. чия
1 с.л. овесени ядки
1 ч.л. мед
малко орехи
кисело мляко 2 %
и ако имам слагам  малко сушени плодове/ тогава намалявам меда или не слагам/
Уха, бабачкооо! Устата ми се напълни със слюнка. Благодаря ти, Тя! Като получа пратката, ще пробвам рецептата и ще докладвам. Само домашният сусамов тахан ще ми липсва...

# 580
Благодаря ви, Фея и Edira, за протеина.  bouquet
Май и аз ще си поръчам и мисля да го пия вместо вечеря щом казвате, че засища, че тогава съм най-освирепяла... и сладко само тогава ми се яде.

# 581
3 с.л. чия
1 с.л. овесени ядки
1 ч.л. мед
малко орехи
кисело мляко 2 %
и ако имам слагам  малко сушени плодове/ тогава намалявам меда или не слагам/
Уха, бабачкооо! Устата ми се напълни със слюнка. Благодаря ти, Тя! Като получа пратката, ще пробвам рецептата и ще докладвам. Само домашният сусамов тахан ще ми липсва...

Имам предвид ,че сама си го меля - сусама. В кафемелачката.  В купешкия слагат вода и др. неща.И трябва да престои поне 15 мин. всичко това в киселото мляко, за  да омекнат зрънцата. Много е вкусно.

# 582
Тогава и аз сама ще си правя тахана. Идеята ти е супер, Тя!

Ще престоява, щом трябва. Ще го правя вкъщи, а ще го ям в офиса. Все един час ще стигне за накисването.

Ти какъв цвят чия ползваш - бяла или кафява?

Запалих се и започнах да търся рецепти в нета. Ще си направя книжка само с чиени вкуснотии   chef

# 583
Ейййй хич не бях се сещала за мелен сусам....
хм...аз нямам кафемелачка обаче... в ТОВА дали няма да стане? Може и само да мели, ама май сусама ще дойде твърде ситен...  newsm78
Отивам да се образовам за чията  Peace

Образовах се! Фейо, дали я има във Хол Фуудс?
Споделяй плс, аген  Hug

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 21:59 от Edira

# 584
  • Лутаща се
Тази вечер правих това: http://www.youtube.com/watch?v=EWoxVdAd-HI
Хареса ми и ще повторя. Но не ми стигна и си добавих два рунда табата по 4 минути с коремни преси и планински катерач.
Мъжа ми отбеляза, че вече имам промяна в корема  Mr. Green

--------------------------------------------------------------------------

Тя, 3 с.л. чия не е ли твърде много? А и е доста скъпа, че да слагам толкова много всеки ден.
Аз закусвам с:
1/2 кофичка кисело мляко 2%
1 ч.л. чия
1 с.л. натрошено ленено семе
2 с. л. накисната предварително във вода елда
1 ч. л. мака /това е смлян корен на растението мака/
Чията и лененото семе ги накисвам в млякото още от вечерта. Сутринта добавям елдата и маката.
Странното е, че не ме засища толкова, колкото очаквах. След около час/час и половина съм гладна.

Фея, моята чия е кафява. Дори не знаех, че има бяла. Не знам и каква е разликата между двата вида.

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 23:02 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт