Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво причинява рефлукс при бебетата и как да се справим с него?
Какви са препоръките за кърмене при наличие на фиброаденом?
Как да се справим с повръщането след кърмене и какви са препоръките за кърмене в този случай?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво причинява рефлукс при бебетата и как да се справим с него?
Рефлуксът при бебетата е често срещано състояние, което може да бъде предизвикано от различни фактори като прехранване, позициониране на бебето по време на хранене или чувствителност към определени храни. За да се справите с рефлукса, опитайте да промените позицията на бебето по време на хранене, избягвайте твърди храни и подправки в диетата си и се консултирайте със специалист при нужда.
-
Какви са препоръките за кърмене при наличие на фиброаденом?
-
Как да се справим с повръщането след кърмене и какви са препоръките за кърмене в този случай?
-
Как да се справим със сънливостта на бебето след кърмене?
-
Каква е традицията с кърпата и паричките за детето?

Плаценатата още си е свежа, сега остава да чакам контракции, да засичам като му дойде времето и после в болницата, ама кой ден ще е това, не се знае.
Има изследване, което е доказало, че позата, която действа най-добре при рефлукс е лежане на лявата страна и по корем. Като позата по корем е добре да не се прави веднага след хранене и бебето да се наблюдава постоянно когато е в тази поза.
Направо вече не знам, аз ли съм толкова заблудена, сигурна съм, че се разбрахме за понеделник. Цяла седмица го чакам този понеделник
да дойде да види имаме ли още жълтеница, наддава ли, достатъчно ли яде, пъпчето да му види и т.н. Оплаках се , олекна ми !
Родих го на 11.08.2012 естествено,но беше дълго и тежко раждане,ще разкажа по натам подробно.Бебчо се роди 4100гр. и 52см.
По цял ден не се прибирам, даже онзи както си скиторех сама, така ме заболя, че чак се стреснах да не взема да родя някъде на сред пътя, но нищо, само ми падна още от тапата 

Аз днес имах доста болки и двете бяха през час, ама сега вече нямам, поне от 2 часа на сам. Абеее някой ден и аз ще се разпиша.
смрадликата не знам до колко помага.. освен до там, че се чувствам по-освежена и чиста отдолу
Ти геройски си преживяла доста неща май, които ни поспести, миличката