Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво причинява рефлукс при бебетата и как да се справим с него?
Какви са препоръките за кърмене при наличие на фиброаденом?
Как да се справим с повръщането след кърмене и какви са препоръките за кърмене в този случай?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво причинява рефлукс при бебетата и как да се справим с него?
Рефлуксът при бебетата е често срещано състояние, което може да бъде предизвикано от различни фактори като прехранване, позициониране на бебето по време на хранене или чувствителност към определени храни. За да се справите с рефлукса, опитайте да промените позицията на бебето по време на хранене, избягвайте твърди храни и подправки в диетата си и се консултирайте със специалист при нужда.
-
Какви са препоръките за кърмене при наличие на фиброаденом?
-
Как да се справим с повръщането след кърмене и какви са препоръките за кърмене в този случай?
-
Как да се справим със сънливостта на бебето след кърмене?
-
Каква е традицията с кърпата и паричките за детето?

Да ти е жив и здрав и много да те радва!Бързо възтановяване ти пожелавам 
добре, че са мъжа и майка ми да ме навият да идем направо в болницата, че днес гинеколожката цял ден и е изключен телефона. Отидох - махна ми ги - каза да си топя дупето в смрадлика и така. Чакам да се чувствам пак човек и да се разхождаме вечер - малко ме е терсене как ще е с кърменето, че тук нали всеки те гледа на криво, ама като ми ревне детето вадя цицата, покривам се с нещо отгоре и така
Явно са ми разранени зърната, защото адски ме болят, макар че не виждам външни рани. Кръвта нали не е опасна за бебето? Да продължавам ли да се изцеждам, защото ме боли и усещам гърдата напрегната? А предполагам между другото, че и при лявата положението е същото.
Да е жив и здрав,да радва мама и тати,да стане добър и честен човек!